Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27560, 20

Ужгородців запрошують на суботник, що відбудеться у п’ятницю

Відповідне розпорядження підписане ужгородським міським головою.

Перше в Україні комунальне підприємство з контролю за тваринами розпочало роботу в Мукачеві

Сьогодні, 28 лютого на сесії Мукачівської міської ради було підтримано рішення "Про створення Мукачівського міського комунального підприємства "Центр контролю за тваринами".

На Іршавщині за рекламу від підприємця вимагали 500 доларів

Сільський голова села Чомонин Іршавського району попросив від підприємця 500 доларів   за надання в оренду земельних ділянок для розміщення бігбордів.

Закарпатці «зараєстрували» менше половини худоби

У четвер, 28 лютого, в Закарпатській ОДА відбулась нарада щодо цінової ситуації на ринку хліба, а також стану ідентифікації та реєстрації сільськогосподарських тварин.

Чопські митники вилучили у словака пістолет з 40 набоями

Сьогодні   в обід на митному посту «Ужгород» чопські інспектори попередили незаконне ввезення до України газового пістолета з 40 шт. набоями.

Політолог: більшість українців вважає, що від парламенту, який не працює, більше користі

Коли парламент у нас було заблоковано, то з боку парламентської більшості було чимало прикладів публічного ниття про те, що, мовляв, заблокований парламент не дозволяє і далі «покращувати покращення», оскільки у них підготовлено чимало законопроектів, голосування за які зможе істотно підвищити життєвий рівень пересічних громадян.

Закарпатські підприємці отримують ліцензії на продаж алкоголю та тютюну за спрощеними правилами  


За січень цього року суб’єкти підприємництва краю вже отримали 509 ліцензій на здійснення торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Фехтування. Сергій Горецький відкрив медальний рахунок для України на ЧЄ

Сергій Горецький відкрив медальний рахунок для України на Чемпіонаті Європи серед кадетів, що проходить у Будапешті.

Закарпатська прокуратура   минулого року повернула державі   577 тис. грн. з транспортної сфери

Упродовж минулого року Закарпатською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері вжито ряд заходів, спрямованих на активізацію діяльності у сфері представництва інтересів громадян та держави в судах.

Закарпатська Колочава зацімборовала з чеським містом Семіли

У серпні минулого року під час проведення українсько-чеського фестивалю «Колочавське відлуння Тереблянської долини», окрім святкових дійств, відбулося підписання угоди про співпрацю між селом Колочава і містом Семіли, що у Ліберецькому краї Чеської Республіки.

Міграційна служба провела навчання з декларування доходів

Сьогодні, 28 лютого, в Ужгороді відбулися практичні заняття для працівників структурних та територіальних підрозділів Головного управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області.

Дзюдо. 12 нагород із Калушського татамі

В рамках підготовки до чемпіонату України юні закарпатські дзюдоїсти взяли участь у одному з найчисленніших (за кількістю учасників) турнірів Західної України, який відбувся в місті Калуш, що на Івано-Франківщині.

Один з мукачівських депутатів відмовився від своїх повноважень

Сьогодні, 28 лютого під час 39-ї сесії Мукачівської міської ради 6-го скликання один з депутатів, а саме Степан Чепак, оголосив заяву про складання своїх повноважень.

Ужгородці потерпають від невивезеного сміття (ЛИСТ У РЕДАКЦІЮ)

... а в фірмі AVE кажуть, що міська рада не виділила місце для установлення на даній території їх баків .

Заступник губернатора сьогодні приймає телефонні дзвінки

Перший заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Ігор Свищо візьме участь у прямій телефонній лінії «Запитай у влади».

Аналітика від "Експресу": Янукович проти... Януковича

Екс-працівники спецслужб вважають, що Президента України можуть шантажувати його ж... минулим

Українські дороги визнані одними з найгірших у світі

Експерти Світового економічного форуму оцінили якість українських доріг в 2,3 бали з 7 можливих, передає УНН.

В українця вилучили авто та цигарки у Закарпатті (ФОТО)

Вже вдруге за поточний тиждень у міжнародному пункті пропуску «Ужгород», що на українсько-словацькому кордоні, прикордонники спільно з митниками стали на заваді незаконному переміщенню через кордон підакцизних товарів.

Нові легенди про Закарпаття озвучать на прес-конференції

У четвер,   28 лютого, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація книжки мукачівського дослідника Олексія Філіппова «50 нових легенд про Ужгород і Закарпаття».

В Ужгороді погрожують штрафами за спалену траву

Із початком весни пожежі, пов’язані з випалюванням сухої трави, опалого листя, інших рослинних залишків на полях та городах, стають справжнім лихом. Спалювання листя і сухої трави вкрай небезпечне!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат