Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27520, 20

Дзюдо. 12 нагород із Калушського татамі

В рамках підготовки до чемпіонату України юні закарпатські дзюдоїсти взяли участь у одному з найчисленніших (за кількістю учасників) турнірів Західної України, який відбувся в місті Калуш, що на Івано-Франківщині.

Один з мукачівських депутатів відмовився від своїх повноважень

Сьогодні, 28 лютого під час 39-ї сесії Мукачівської міської ради 6-го скликання один з депутатів, а саме Степан Чепак, оголосив заяву про складання своїх повноважень.

Ужгородці потерпають від невивезеного сміття (ЛИСТ У РЕДАКЦІЮ)

... а в фірмі AVE кажуть, що міська рада не виділила місце для установлення на даній території їх баків .

Заступник губернатора сьогодні приймає телефонні дзвінки

Перший заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Ігор Свищо візьме участь у прямій телефонній лінії «Запитай у влади».

Аналітика від "Експресу": Янукович проти... Януковича

Екс-працівники спецслужб вважають, що Президента України можуть шантажувати його ж... минулим

Українські дороги визнані одними з найгірших у світі

Експерти Світового економічного форуму оцінили якість українських доріг в 2,3 бали з 7 можливих, передає УНН.

В українця вилучили авто та цигарки у Закарпатті (ФОТО)

Вже вдруге за поточний тиждень у міжнародному пункті пропуску «Ужгород», що на українсько-словацькому кордоні, прикордонники спільно з митниками стали на заваді незаконному переміщенню через кордон підакцизних товарів.

Нові легенди про Закарпаття озвучать на прес-конференції

У четвер,   28 лютого, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація книжки мукачівського дослідника Олексія Філіппова «50 нових легенд про Ужгород і Закарпаття».

В Ужгороді погрожують штрафами за спалену траву

Із початком весни пожежі, пов’язані з випалюванням сухої трави, опалого листя, інших рослинних залишків на полях та городах, стають справжнім лихом. Спалювання листя і сухої трави вкрай небезпечне!

В Ужгороді діти на візочках пересуватимуться з допомогою японського робота

У четвер,   28 лютого, об 11.00 в Ужгороді, у   приміщенні ЗОШ №20 (вул. Сільвая, 3) відбудеться передача спеціального роботизованого   підйомника (виробництва Японії) для дитячих інвалідних візочків, за домогою якого дітям з обмеженими фізичними можливостями буде легше пересуватися у сучасних українських умовах.

Чехи допоможуть Закарпаттю зі школами, садочками, амбулаторіями

Обмін   делегаціями між   Закарпаттям та   краєм   Височина   Чеської Республіки   уже   став звичною подією. Лише   на початку   лютого   у чеському   краї побували   представники   нашого депутатського   корпусу,   а вже вчора з робочим   візитом   до   нас   прибули гетьман   Височіни Їржі Бєгоунек та   керівник   крайового   уряду   Зденек   Кадлец.  

Мер Погорєлов зобов’язав підприємців прибирати Ужгород по п’ятницям

З метою покращення санітарного стану міста, його благоустрою із залученням підприємств, установ, організацій та населення, керуючись ст. 42   Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 28 лютого. Останній день зими розпочинайте з приємного кавування. Створюйте собі весняний настрій і не переймайтеся через дрібниці. Нехай оточення заряджає вас позитивом, а справи вирішуються з легкої руки. Додавайте до кави улюблені ласощі, оточуйте себе хорошими людьми, а новини цього дня вам розкаже Rionews. Гарного четверга!  

На Свалявщині обговорили зміни ставок податків та форм звітності

Платники податків під час зустрічі з податківцями з’ясовували питання щодо порядку сплати податків та подання звітності

Прокуратура вимагає посилений нагляд Нагірного у психлікарні

Беручи до уваги висновок експертів про захворювання підозрюваного Павла Нагірного на психічну хворобу, яка виключає можливість застосування покарання, Хустською міжрайонною прокуратурою,   22 лютого до суду надіслано клопотання про застосування до нього примусових заходів медичного характеру у вигляді   тимчасового поміщення до психіатричного закладу із посиленим наглядом згідно положень глави 39 Кримінального процесуального кодексу України.

Завтра з чопськими митниками можна зв’язуватися по телефону

Завтра, 28 лютого 2013 року, з 12.00 до 13.00 год проводитиметься телефонна “гаряча лінія” за участю заступника начальника Чопської митниці Гармаш Альони Василівни.

Декларування доходів від кількох роботодавців

У разі отримання доходів від двох і більше роботодавців громадяни зобов’язані подавати податкову декларацію за результатами звітного року, якщо загальна річна сума оподатковуваних доходів перевищує 120 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного року, у 2012 році це – 128760 грн.

За минулий рік через митницю вивезли рослинну і лісову продукцію на 835 млн.грн

Чопською митницею опрацьовано запити журналістів, які стосувалися надання інформації щодо оформлення квіткової продукції в режимі «імпорт» та лісової продукції в режимі «експорт». Відтак, представників мас-медіа найбільше цікавило, скільки і на яку суму ввезено на Закарпаття рослинної продукції у 2012 році та з яких країн найбільше їх було? Також, скільки деревини вивезено торік з нашої області і куди?

В Ужгороді мами з дітьми мітингували проти забудови зеленої зони

На вулиці Чехова знову розгорівся скандал, щодо забудові зеленої зони.
Мова йде про   ділянку, яка колись була парковою.

З наступного року в ужгородській ЗОШ № 3 дітей навчатимуть чеської

Сьогодні в обласній раді відбулась зустріч делегації краю Височіна Чеської Республіки з головою ради Іваном Балогою, під час якої керівники двох регіонів обговорили підсумки   виконання   проектів співпраці у 2012 році, а також план спільних дій на рік нинішній.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат