Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27460, 20

Cпівробітники патрульно-постової служби здали кров для 7-річної дівчинки, хворої на лейкемію

7-річній Юлі з Ужгорода лікарі поставили страшний діагноз — лейкемія. Для першочергових лікувальних процедур необхідна була кров, причому негайно, а її в лікарні не виявилося. Не зумівши знайти донорів серед родичів і знайомих, батько дитини звернувся в Ужгородський міськ-відділ міліції.

В Ужгороді говорили про створення Українського культурного центру в Пряшеві

21 лютого в Ужгороді було представлено стратегічний транскордонний проект щодо створення Українського культурного центру в Пряшеві і Словацького центру в Ужгороді.

Ужгородські діти люблять футбол і дзюдо

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, на якому обговорювали «Чи може Ужгород у сучасних умовах підготувати спортивних чемпіонів?».

Комітет Європарламенту підтримав спрощення візового режиму з Україною

(мовою оригіналу) Комитет Европейского парламента по гражданским свободам в четверг 21 февраля поддержал поправки к соглашению об упрощении визового режима между Украиной и ЕС. За такое решение было отдано 39 голосов, против - 3, воздержались - 6, сообщает пресс-служба Кабмина.

До Ужгорода приїде відома столична діджейка

Ошатна та стильні дівчина зіграє ексклюзивний сет на презентації путівника Varosh в клубі Panorama by Kashtan.

Закарпатця визнали найсильнішою людиною планети

У 1928 році Івана Фірцака визнали найсильнішою людиною планети. Він виступав на Заході і перед королевою Британії, але в радянській Україні перебував в опалі – за сина, якого посадили за приналежність до ОУН. Тепер про “Івана Силу” зняли дитячий фільм.

Словацький професор Петер Джупа став Почесним доктором УжНУ

Ректор УжНУ, доктор технічних наук, професор Федір Ващук вручив почесну відзнаку – звання Doctor Honoris Causa – професору із Словацької республіки Петеру Джупі, який викладає на стоматологічному факультеті УжНУ та допомагає студентам у здобутті знань в Україні і за кордоном, - інформує офіційний сайт УжНУ.

Кримінальна хроніка дня (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

На Закарпатті знову підпалили авто чиновника, цього разу — начальника Відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Ужгородського УМВС Василя Швардака.

"Авангард" в Ужгороді засіяли травою найвищого гатунку

Як уже повідомляв KARPATNEWS.in.ua, готовність спортивної споруди до футбольних весняних "баталій" визначала спеціальна комісія з Києва.

Трійця журналістів із Закарпаття заробляє гроші у спекотному Дубаї

Про одного — Тараса Ващука — знаємо точно, щодо інших двох — неперевірена інформація, з його слів.

Щодо ліцензування імпорту лікарських засобів — Держслужба з лікарських засобів Закарпаття

Введення з 1 березня ліцензування імпортних ліків буде відбуватись поступово і не спричинить негативних наслідків для пересічних громадян.

На Закарпатті продовжується візова лихоманка

Повсюди розміщені оголошення про допомогу в отриманні як шенгенських віз, так і громадянства.

В Ужгороді відкрилася європейська клініка сімейної медицини

21 лютого в Ужгороді відбулася знаменна для Закарпатської області подія – урочисте відкриття першої в Україні КЛІНІКИ «ГЕМО МЕДИКА»! Це частина міжнародної компанії “Hemo Medika Group”, до складу якої також входять лабораторії по всій Україні. У відкритті взяли участь Густав Гулік, генеральний директор HEMO MEDIKA Group, Володимир Брич, заступник начальника управління охорони здоров’я Закарпатської ОДА та Янка Бур’янова, Генеральний консул Словацької республіки в м. Ужгороді.

Головного "рятувальника" Закарпаття легалізували

Відповідно до Указу Президента України від 16 січня 2013 року №20/2013 «Деякі питання Державної служби України з надзвичайних ситуацій» та пунктів 32, 36 Положення про порядок проходження служби особами рядового і начальницького складу органів і підрозділів цивільного захисту, капітана служби цивільного захисту Мирослава Щербея зараховано в кадри Державної служби України з надзвичайних ситуацій та призначено начальником Управління ДСНС України у Закарпатській області.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 22 лютого. Приділяйте думкам хоч трохи часу за ароматним кавуванням і відпускайте їх у вільне плавання. Мрії здійснюються, тож сміливо загадуйте і не бійтеся змін. Пропонуємо спробувати смачний напій в одній з ужгородських кав’ярень і хоча б на мить забути про невдачі. Гарного дня й корисного відпочинку на вихідних!

Закарпатським антимонопольникам призначили нового керівника

Головою Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України призначено Петра Харченко,   повідомили в прес-службі АМКУ.

Державі повернули 66 гектарів, відібравши їх від фермерського господарства на Ужгородщині

Ужгородською міжрайонною прокуратурою, за результатами проведеної перевірки, встановлено, що розпорядженням голови Ужгородської РДА, земельні ділянки лісового фонду в урочищі «Цеглівський ліс» передані в тимчасове користування комунальному підприємству, яке в свою чергу передало їх селянському (фермерському) господарству.

Центр підвищення кваліфікації держслужбовців Закарпаття очолила нова людина

21 лютого голова ОДА Олександр Ледида представив колективу Закарпатського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ і організацій нового директора.

На Рахівщині та Міжгірщині рбговорили переваги електронної звітності

Подання звітності через електронну контрольну стрічку реєстраторів розрахункових операцій значно спрощує процес формування та подання звітності для суб’єктів господарювання. Про переваги введення такого сервісу йшла мова на зустрічі податківців з представниками бізнесу Міжгірського та Рахівського районів.        

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат