Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27420, 20

Новий генплан Ужгорода на карті

Пропонуємо оновлену інформацію по генплану Ужгорода.

Рейтинги політиків на виборах Президента України

Згiдно з результатами опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг», якби вибори Президента України відбувалися наприкінці лютого 2013 року, то участь у них взяли б близько 70% виборців.

У провулку Графа Фон Шенборна (Закарпаття) знайшли тіло

5 березня о 9.36 надійшло повідомлення про те що, у р. Латориця в м. Мукачево, провулок Графа Фон Шенборна, виявлено тіло чоловічої статі віком близько 60 років.

"Говерла" — "Дніпро". А судді хто?

Ужгород, 10 березня. На центральне поле стадіону «Авангард» о 13.30 вийдуть основні склади команд «Говерли» та «Дніпра».

Аби уникнути катастрофи, Солотвинський солерудник буде закрито

Відповідне рішення прийнято на засіданні Кабінету Міністрів 4 березня 2013 року, інформує Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

ДТП без жертв сталося у Закарпатті

5 березня о 16.25 надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі «Мукачево-Рогатин-Львів» поблизу с. Бедевля, Тячівського району.

Як отримати пенсію в Угорщині

Головне управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області надіслало інформацію стосовно особливостей пенсійного забезпечення згідно договору між Україною і Угорщиною.

Олександр Ледида прокоментував результати проміжних виборів до Закарпатської обласної ради

5 березня голова Закарпатської організації ПР, голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида провів прес-конференцію. Під час розмови із журналістами «губернатор» та головний «регіонал» області прокоментував перебіг та результати проміжних виборів до Закарпатської облради.

Закарпатське ДАІ проводить операцію "Спецсигнал"

Як повідомили в прес-службі Департаменту ДАІ МВС України, упродовж трьох днів Державтоінспекція перевірить, як водії виконують вимоги Правил дорожнього руху в частині надання переваги в русі автомобілям з увімкненими спецсигналами.

Закарпатські рятувальники спричинили ДТП (ФОТО)

Закарпатська область: масштабне ДТП, «організоване» рятувальниками. У смт Великий Березний відбулися навчання з порятунку людей в дорожньо-транспортних пригодах.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 6 березня. Заряджайтеся позитивом під час ранкового кавування. Нехай навколо будуть лише бажані люди, а яскраві миті запам’ятовуються на максимально тривалий термін. Упевненості у власних силах та бадьорого прокидання. Усміхайтеся якомога частіше і світ не забариться з відповіддю!

За два місяці закарпатці сплатили 343 млн. грн. податків

До зведеного бюджету   області надійшло платежів на 12,3 млн. грн. більше, ніж за січень-лютий 2012 року. Із загальної суми надходжень 42,6% спрямовано   до державного бюджету, 57,4% – до місцевих бюджетів.

КРИМІНАЛЬНА хроніка дня

Водіїв попереджають про недійсні радянські посвідчення. У Чинадієві зловили молодика з "легким наркотиком". Міліція розшукує зниклу безвісти рахівчанку. На Берегівщині знайшли снаряд. На Ужгородщині знайшли крадія мідного кабелю. чоловік сховав марихуану в каміні , а вазони з коноплями під підлогою. Мукачівка краза парфуми з магазину, де працювала. На Іршавщині затримали крадія з Львівської області.

Закарпатці дізнаються про новації в офтальмологічній службі краю

У середу, 6 березня в 11.00 в прес-центрі обласного Центру здоров'я (пл. Театральна, 6) відбудеться прес-конференція присвячена Всесвітньому дню боротьби зі сліпотою внаслідок глаукоми.

Багаторазова чемпіонка Закарпаття розповіла про історію спортивного орієнтування у краї

Прихильники спортивного орієнтування на теренах колишнього СРСР цього року святкуватимуть визначний ювілей – півстоліття тому на Закарпатті пройшли Перші Всесоюзні змагання, які дали старт розвитку цього виду спорту. Підсумки піввікового розвитку підводять і представники закарпатського орієнтування. Про своє відношення до улюбленого спорту розповіла одна з найуспішніших спортсменок-орієнтувальниць 70-х років, багаторазова чемпіонка Закарпаття і призерка Всеукраїнських змагань Наталія Олеоленко (Кириленко).  

Футбол, ЛЧ. «Боруссія» — «Шахтар» (Анонс)

У зв'язку з вильотом «Динамо», «Дніпра» та «Металіста» з Ліги Європи, на донецький клуб ліг додатковий тягар відповідальності. Було б набагато легше, якби «Шахтар» утримав 2:1 у домашньому поєдинку два тижні тому.

Роботу "швидкої" губернатор взяв на власний контроль

Сьогодні під час прес-конференції голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида зазначив, що одним із головних своїх завдань як керівника області вважає саме вдосконалення роботи медичної сфери.

Обласна влада візьметься за ремонт ПАДІЮНу

Коментуючи основні видатки обласного бюджету у 2013 році, губернатор Закарпаття Олександр Ледида також відзначив про плани відремонтувати дах Палацу дітей та юнацтва, який у минулому році перейшов із підпорядкування міста на баланс області.

Поляка затримали з незаконним пістолетом, набоями й гумовими кулями

На митному посту «Малий Березний» чопські інспектори попередили незаконне вивезення з України 17 набоїв, 50 гумових куль та пістолета травматичної дії, які іноземець переміщував у сумці з особистими речами.

Будівництво в Тереблі завершать вже цього року

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат