Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-16') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27380, 20

Футбол, ПЛ. «Говерла» - Дніпро». Напередодні

На перший план оцінив би психологічний стан команд. Для нашої "Говерли" після поразки в Луганську кожна гра дуже важлива в плані здобутку залікових балів задля збереження прописки в Прем’єр-лізі.

Футбол, ЛЧ. «Там, де нас нема»...

Україна втратила останнього представника в єврокубках. «Шахтар» після нічиї на «Донбас Арені», зазнав розгромної поразки на «BVB-Штадіон».

Завтра Падіюн привітає ужгородок з 8 Березня

Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» запрошує на святковий концерт до свята весни, краси і жіночності.

В Ужгороді починається арт-весна

Відчути арт-весну на дотик, на поетично-проникливий дотик, на картинно-глибинний дотик, на музично-напоєний дотик. Скинути із себе залишки   зимової сплячки і поринути у фантасмагорію творчості.

Тягнибок та Деркач відповіли Рабіновичу щодо замаху на його життя (ДОПОВНЕНО)

(мовою оригіналу) Лидер Свободы Олег Тягнибок рекомендовал бизнесмену Вадиму Рабиновичу свои подозрения относительно заказчиков взрыва автомобиля передавать в милицию

Наряд ДСО попередив крадіжку з ужгородських аптечних складів  

По телефонній лінії «102» Ужгородського МВ УМВС невідомий громадянин повідомив, що на території аптечних складів по вулиці Фогарашія в обласному центрі невідомі особи крадуть дерев’яні дошки.

У Львові затримали закарпаток із двома тисячами квіток шафрану

У рамках операції «Первоцвіт-2013» лінійним відділом МВС спільно із держінспекторами з охорони навколишнього природного середовища Львівської області учора, 5 березня, було затримано двох громадянок Закарпатської області.

Податкова вилучила 60 тисяч пачок сигарет у Закарпатті

Закарпатські податківці вилучили цигарок на півмільйона гривень. З оперативної інформації стало відомо, що в одному з приватних будинків, який розташований неподалік від кордону, незаконно зберігається велика партія сигарет, підготовлених до контрабандного переміщення в Румунію.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло за добу у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте огляд.

Новий генплан Ужгорода на карті

Пропонуємо оновлену інформацію по генплану Ужгорода.

Рейтинги політиків на виборах Президента України

Згiдно з результатами опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг», якби вибори Президента України відбувалися наприкінці лютого 2013 року, то участь у них взяли б близько 70% виборців.

У провулку Графа Фон Шенборна (Закарпаття) знайшли тіло

5 березня о 9.36 надійшло повідомлення про те що, у р. Латориця в м. Мукачево, провулок Графа Фон Шенборна, виявлено тіло чоловічої статі віком близько 60 років.

"Говерла" — "Дніпро". А судді хто?

Ужгород, 10 березня. На центральне поле стадіону «Авангард» о 13.30 вийдуть основні склади команд «Говерли» та «Дніпра».

Аби уникнути катастрофи, Солотвинський солерудник буде закрито

Відповідне рішення прийнято на засіданні Кабінету Міністрів 4 березня 2013 року, інформує Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

ДТП без жертв сталося у Закарпатті

5 березня о 16.25 надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі «Мукачево-Рогатин-Львів» поблизу с. Бедевля, Тячівського району.

Як отримати пенсію в Угорщині

Головне управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області надіслало інформацію стосовно особливостей пенсійного забезпечення згідно договору між Україною і Угорщиною.

Олександр Ледида прокоментував результати проміжних виборів до Закарпатської обласної ради

5 березня голова Закарпатської організації ПР, голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида провів прес-конференцію. Під час розмови із журналістами «губернатор» та головний «регіонал» області прокоментував перебіг та результати проміжних виборів до Закарпатської облради.

Закарпатське ДАІ проводить операцію "Спецсигнал"

Як повідомили в прес-службі Департаменту ДАІ МВС України, упродовж трьох днів Державтоінспекція перевірить, як водії виконують вимоги Правил дорожнього руху в частині надання переваги в русі автомобілям з увімкненими спецсигналами.

Закарпатські рятувальники спричинили ДТП (ФОТО)

Закарпатська область: масштабне ДТП, «організоване» рятувальниками. У смт Великий Березний відбулися навчання з порятунку людей в дорожньо-транспортних пригодах.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 6 березня. Заряджайтеся позитивом під час ранкового кавування. Нехай навколо будуть лише бажані люди, а яскраві миті запам’ятовуються на максимально тривалий термін. Упевненості у власних силах та бадьорого прокидання. Усміхайтеся якомога частіше і світ не забариться з відповіддю!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат