Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27320, 20

Закарпатські рятувальники готуються до хуртовини (ФОТО)

За повідомленням Українського гідрометеорологічного центру в період з 15 березня  у західних областях очікується ускладнення погодних умов. Зокрема прогнозуються сильні снігопади, хуртовини, посилення швидкості вітру до 17-22 м/с., місцями до 25 м/с., снігові замети, подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь. У Карпатах  - дуже сильні снігопади. Протягом 16-17 березня в Україні очікується похолодання зі зниженням температури у західних областях до 10-16 градусів нижче нуля.

Сьогодні суд винесе вирок щодо ужгородського депутата і менеджера "Унгварського" Івана Волошина

Рішення у «корупційній справі» ужгородського депутата І. Волошина суд оголосить 14 березня
Вчора в Ужгородському міськрайонному суді за головування судді Павла Микуляка відбулось чергове засідання по адміністративному провадженню щодо вчинення ужгородським депутатом Іваном Волошиним корупційного діяння.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло за добу у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

У Закарпатті заблукав турист

13 березня о 14.50 надійшло повідомлення про те, що заблукав громадянин 1972 року народження, мешканець міста Бровари, під час спуску на лижах з гори Стіг, полонина Драгобрат, Рахівського району.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 14 березня. Наповнюйте філіжанку улюбленою кавою, а ранок - приємними емоціями. Нехай ніщо не псує вашого настрою і не забирає корисного часу для здійснення задумів. Пам’ятайте про сумлінне виконання обов’язків -   і успіх обов’язково знайде шлях до вас. Гарного дня й приємного прокидання!

У Хусті незаконно вирубали дерева на суму понад 120 тисяч гривень

Закарпатською міжрайонною прокуратурою з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері проведено перевірку в порядку нагляду за додержанням законодавства про збереження, використання та відтворення лісових ресурсів на території Велятинської сільської ради Хустського району.

Футбол, ПЛ. Матч "Металіст" - "Говерла" судитиме Годулян

Матч 21-го туру "Металіст" (Харків) – "Говерла" (Ужгород) проведе суддівська бригада на чолі з одеським рефері Віталієм Годуляном.

На Закарпатті 141 касовий апарат надсилає звіти в режимі он-лайн

Подання звітності через електронну контрольну стрічку реєстраторів розрахункових операцій (РРО) значно спрощує процес формування та подання звітності для суб’єктів господарювання.

Футбол, ЛЧ. «Баварія» майже в чвертьфіналі, «Арсенал» врятує диво (АНОНС)

Після вчорашніх нервових матчів, за результатами яких до 1/4 фіналу проходять «Галатасарай» та «Барселона», сьогодні відбудуться наступні два поєдинки. Якщо гра   «Малага» — «Порту» (0:1) сповнена інтригою, то «Арсенал» у безнадійній битві з «Баварією» може розраховувати лише на диво. На мюнхенській «Альянц Арені» лондонцям потрібно забити два голи і не пропустити. Теоретично можливо все. Вчорашній поєдинок у Гельзенкірхені тому свідчення.

Оглядач: Балога як яскравий приклад азіатщини в політиці

Фактор родичів в українській політиці, на жаль, відіграє далеко не останню роль. Представники різних партійних таборів однаково активно "протягують" на владний Олімп своїх менш підкованих в політичному плані родичів. І тут однаково "хороші" всі українські партії.

Прокуратура контролює хід досудового розслідування за фактом одержання хабара у 14 тис.грн. майстром

Прокуратурою Закарпатської області взято на контроль досудове   розслідування, розпочате 22 лютого СУ УМВС України в Закарпатській області   за ч.3 ст.368 КК України (одержання хабара у великому розмірі поєднане з вимаганням – карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна).

Бути чи не бути угорській автономії на Закарпатті - у проекті “Крупним планом”

Українські угорці отримують угорські паспорти та мріють про культурну автономію на Закарпатті.

Аналітика мовою оригіналу: Що у п'яного на язиці, то у політика на Фейсбуці

Начинаем весенние прогулки по страницам дюже важных персон.
О чем вы думаете? – гласит вопрос в верхнем окошке страницы на Фейсбуке. О чем думают наши политики? Да мало ли о чем.

Звернення громадян   до Чопської митниці — під пильним контролем

Про результати звернень громадян, які надійшли до митного органу впродовж 2012 року, проінформувала начальник відділу організаційного та документального забезпечення Чопської митниці Маргарита Шеляг.

Туристи зможуть скупатися у цитрусовій купелі та пройти зерновий масаж у Закарпатті

У Закарпатській області запроваджують нові незвичайні туристичні атракції.

В Ужгороді пройде конкурс «Графічне Закарпаття-2013»

У п’ятницю, 15 березня в галереї «Ужгород» о 16.00 відбудеться відкриття VІ виставки-конкурсу «Графічне Закарпаття-2013». Ініційована секцією графіки Закарпатської організації НСХУ у 2007   році, виставка графіки презентує досягнення у різних техніках графічного мистецтва, створених авторами протягом двох років. Примітно, що до експозиції приймаються твори не тільки членів Спілки чи молодіжного об’єднання, а різних професійних художників.

Закарпатців вчитимуть екології

12 березня 2013 року, начальник Держекоінспекції у Закарпатській області - Головний державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Закарпатської області С.Рішко прийняв участь у селекторній нараді

Закарпатські студенти-юристи можуть мати знижку

Лекцію для студентів Закарпатського державного університету провели голова ради територіального відділення Асоціації платників податків України Марта Волощук та начальник відділу взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Закарпатській області Єва Мойшевич.

5 тисяч із майже 8 тисяч юних закарпатців придатні до армії (ФОТО)

Упродовж цьогорічної приписної кампанії до призовних діяльних області викликали 7 тисяч 714 закарпатців 1996 року народження.

Make Like a Tree звучатиме у Vedalife (ФОТО, ВІДЕО)

16 березня, о 19.00 у столичній студії йоги Vedalife слухатимуть Make Like a Tree.  
Музика – це твоя особиста абсолютна свобода. У цій сфері ти можеш рухатися у будь-якому напрямку, в якому побажаєш. Проте тільки якщо ти вільний від усіх забобонів та комерційної ідеї.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат