Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27240, 20

На Закарпатті є хірурги, які деградують

Начальник Управління охорони здоров’я Закарпатської ОДА Роман Шніцер, відповідаючи на запитання журналістів у телепрограмі «Зона особливої уваги» на каналі «Тиса-1», визнав, що в нашій області хірурги проводять надто мало операцій. Це означає, що в області є достатньо багато хірургів, котрі не те що не розвиваються – а взагалі деградують.    

Закарпаття перерахувало   до Пенсійного фонду близько 600 тисяч гривень

Від сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування намагався ухилитися керівник одного з товариств Ужгородського району.

Каськів з Ледидою обговорили Олімпійські ігри, які, можливо, пройдуть у Закарпатті (ФОТО)

У четвер, 7 березня, голова обласної адміністрації Олександр Ледида зустрівся із Головою державного Агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владиславом Каськівим.

В УжНУ за 3 місяці навчать угорської

Ужгородський національний університет оголошує про проведення інтенсивних курсів угорської мови.

"Стражі порядку" охоронятимуть Ужгород

Громадське формування "Стражі порядку Ужгорода" охоронятиме громадський спокій в місті разом з міліцією.

Ужгородом курсуватиме спеціальний автобус для людей з обмеженими можливостями

В Ужгороді з’явиться автобус загального користування обладнаний для перевезення людей з обмеженими можливостями.

Ужгородська маршрутка №7 не їздитиме до кінцевої зупинки

6 березня виконкомі прийняли рішення "Про тимчасову зміну схеми руху автобусного маршруту".

Ледида вшанував Шевченка (ФОТО)

Сьогодні, 7 березня   на площі Народній в Ужгороді в рамках відзначення шевченківських днів відбулося покладання квітів до   пам’ятника Т.Г.Шевченка. Великий   Кобзар прожив лише 47 років.   Нині вся Україна відзначає 199- у річницю   з дня народження великого поета, художника, філософа і генія нації.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 7 березня. Створіть собі святковий настрій вже зранку – насолоджуйтеся ароматом свіжозвареної кави і забудьте про негатив. Нехай ніщо не псує весняного настрою, а справи вирішуються без вашої участі. Не бійтеся власних мрій, запам’ятовуйте яскраві миті життя. Гармонійного ранку й хорошого кавування!

КРИМІНАЛЬНА хроніка дня

Працівники патрульної служби Мукачева врятували хлопця від самогубства. Міліція просить допомогти в упізнанні утопленика. На Ужгородщині розкрили офісну крафіжку. Наряд ДСО попередив крадіжку з аптечних складів.  

Жінок оперативно-рятувальної служби привітали з 8 Березня

Сьогодні, 6 березня, напередодні 8 Березня жіночий колектив оперативно-рятувальної служби Закарпаття вітало керівництво Управління ДСНС України у Закарпатській області. У гості до колегинь завітали й колишні працівниці служби «101», які зараз перебувають на заслуженому відпочинку.

В Закарпатті «електронкою» звітує 15,5 тис. платників податків

Звітність з податку на додану вартість через мережу Інтернет   за січень 2013 року вже опанували 2897 або майже 98% платників всієї області. Декларації з податку на прибуток за 2012 рік до органів ДПС в області подали за допомогою електронних засобів 2,6 тис. платників або 51,6% від загальної кількості.

Шевченківські дні наближаються, ужгородці вшанують Кобзаря

Закарпатське обласне об’єднання ВУТ «Просвіта» ім. Т. Г. Шевченка разом із Закарпатською обласною організацією УНП та іншими національно-демократичними організаціями, традиційно в Шевченківські дні, закликають всіх українців гуртуватися навколо нашого національного Пророка – ВЕЛИКОГО КОБЗАРЯ.

Закарпатські рятувальники за місяць здійснили 562 виїзди

Упродовж лютого пожежно-рятувальні підрозділи Закарпатської області здійснили 562 виїзди.

«Стражі порядку»спільно   з міліцією охоронятимуть Ужгород

Сьогодні, 6 березня, на засіданні виконавчого комітету ужгородської міської ради прийняли рішення про реєстрацію громадського формування з охорони громадського порядку "Стражі порядку Ужгорода"

Футбол, ПЛ. «Говерла» - Дніпро». Напередодні

На перший план оцінив би психологічний стан команд. Для нашої "Говерли" після поразки в Луганську кожна гра дуже важлива в плані здобутку залікових балів задля збереження прописки в Прем’єр-лізі.

Футбол, ЛЧ. «Там, де нас нема»...

Україна втратила останнього представника в єврокубках. «Шахтар» після нічиї на «Донбас Арені», зазнав розгромної поразки на «BVB-Штадіон».

Завтра Падіюн привітає ужгородок з 8 Березня

Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» запрошує на святковий концерт до свята весни, краси і жіночності.

В Ужгороді починається арт-весна

Відчути арт-весну на дотик, на поетично-проникливий дотик, на картинно-глибинний дотик, на музично-напоєний дотик. Скинути із себе залишки   зимової сплячки і поринути у фантасмагорію творчості.

Тягнибок та Деркач відповіли Рабіновичу щодо замаху на його життя (ДОПОВНЕНО)

(мовою оригіналу) Лидер Свободы Олег Тягнибок рекомендовал бизнесмену Вадиму Рабиновичу свои подозрения относительно заказчиков взрыва автомобиля передавать в милицию

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат