Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27180, 20

Губернатор Закарпаття провів робочу зустріч із ректором УУБА-КаУ архімандритом Віктором

Днями голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида провів робочу зустріч із ректором Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету імені Августина Волошина, професором, архімандритом Віктором (Бедь).

Олександр Ледида: три роки закарпатського губернатора

17 березня 2010 року Олександр Ледида був призначений президентом Віктором Януковичем головою Закарпатської
ОДА. Недоброзичливці пророкували “губернатору” швидку відставку, прихильники ж говорили про талант менеджера та вражаючу інтуїцію нового керівника ОДА.

Віктор Балога у своєму стилі кинув відомого та скандального архітектора

Микола Шматько назвав свій переїзд в Мукачеві «передвиборними трюками» Балоги. Про це детальніше колишній луганський скульптор Микола Шматько розповів сайту Острів.

Нардеп Іван Бушко прокоментував інцидент з угорцями в Ужгороді

Прикро вразило повідомлення про хуліганський напад 16 березня на угорських туристів в Ужгороді, коли невідомі молодики ображали громадян Угорщини, обзиваючи їх та зриваючи з їхнього одягу символи національного свята

У Перечині міські депутати звільнили секретаря ради

За ініціативою депутатів 19 березня було скликано і проведено сесію, на якій достроково припинено повноваження секретаря міської ради Юрія Мадяра.

Ужгородських суддів закликали покращити якість суддівської роботи

(мовою оригіналу) Около 8% приговоров, вынесенных Ужгородским горрайонным судом, отменяются апелляционной инстанции. Такие данные были озвучены во время заседания по итогам работы в 2012 году. Судьям рекомендовано в будущем больше внимания уделять качеству рассмотрения судебных дел.

У Братиславі відкрилася виставка закарпатського художника

Днями Посольство України в Словацькій Республіці разом з Європейським центром образотворчого мистецтва та галереєю Aicraft в м. Братислава організувало проведення виставки картин заслуженого художника України Бориса Кузьми.

Ужгородський цвинтар у Барвінку "вичерпається" до літа, а новий "запрацює" у травні

Цвинтар у селі Барвінок біля Ужгорода вичерпав свій ресурс. Новий буде облаштований поблизу українсько-словацького кордону. Для цього уже виділили 17 гектарів землі.

Автодороги в Україні будуватимуть концесії

Україна має намiр будувати автодороги з використанням механiзму концесiї i найближчим часом планує оголосити першi концесiйнi конкурси.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 20 березня. Зустрічайте новий день, забуваючи про все погане, що мали вчора. Не переймайтеся через дрібниці. Нехай аромат свіжозвареної кави надихає на нові звершення й стимулює до активної роботи. Приємного прокидання, улюблених солодощів, бажаних співрозмовників до кави, й загалом хорошої середи!

Угорці Закарпаття відзначили річницю революції

Минулого тижня угорці всього світу відзначили своє національне свято – 165-ту річницю революції і визвольної боротьби 1848-1849 років. З нагоди свята й у Берегові відбулися багатолюдні урочистості, що організували міська рада та Демократична спілка угорців України.

На Закарпатті цукор - найдорожчий в Україні

За даними моніторингу цін на соціально значущі товари, проведеного Міністерством економічного розвитку і торгівлі України, середні споживчі ціни на цукор в країні станом на 15 березня склали 5,04 грн. за кілограм.

Прокуратура зацікавилась інцидентом з угорськими туристами на Закарпатті

18 березня до прокурора Закарпатської області Анатолія Петруні надійшло офіційне звернення Генерального консула Угорщини Йожефа Бачкаі.

На складах Чопської митниці   на 4 млн. грн. конфіскованих товарів

Доля вилучених на кордоні різних товарів, що знаходяться на складах митниці і за рішеннями суду конфісковані на користь держави, постійно цікавить громадськість. Адже серед «конфіскатів» при реалізації можна придбати в досить хорошому стані чи то автівку, чи техніку, новий одяг тощо.

У 2012-му 5 закарпатців були в шоці від комах, 2 -- від ліків

Минулого року на Закарпатті зафіксували сім випадків важкого алергологічного ускладнення – анафілактичного шоку серед дорослих, – про це сьогодні, 19 березня, повідомила обласний алерголог Богдана Булеза.

Прокуратура контролює ситуацію будівлі "Корона"

«Ухвала господарського суду Закарпатської області, якою вжито заходів забезпечення щодо заборони вчиняти дії по відчуженню об'єкта нерухомості за адресою м. Ужгород, пл. Театральна 5,7 більш відомий, як готельно-ресторанний комплекс «Корона», залишається чинною» – повідомив прокурор міста Ужгород Іван Штефанюк.

Досудове розслідування за фактом скандального проникнення в «Корону» під контролем прокуратури

За інформацією прокурора м. Ужгорода Івана Штефанюка, 15 березня після 19 години до Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області надійшло повідомлення від представника Ужгородської української богословської академії, у якому він повідомив про те, що невідомі особи ламають ворота на Богословській академії та незаконно проникли на її територію.

Футбол, ПЛ. Чергові 0:1 в матчі за участю "Говерли" (ВІДЕО

«Говерла» вдруге поспіль програє в чемпіонаті з мінімальним рахунком.

Олександр Ледида: Будь-які міжнаціональні конфлікти в області – неприпустимі

Коментар голови ОДА щодо нападу на угорських туристів, вчиненого 16 березня.

"Не зволікайте із сплатою єдиного податку!" - закликають податківці

Державна податкова інспекція у м.Ужгороді звертає увагу платників податків, податкових агентів та/або їх посадових осіб на те, що всі Вони несуть відповідальність у разі вчинення порушень, визначених законами з питань оподаткування та іншим законодавством.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат