Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27140, 20

На сесії Закарпатської облради заблокували картки деяких депутатів

На сьогоднішній сесії Закарпатської облради продовжуються пристрасті навколо заблокування карток депутатів головою облради І.Балоги. Після обговорення одного з питань до карток знову повернулися.

Закарпатська рада має п’ять нових депутатів

Щойно на 13-й сесії Закарпатської обласної ради склали присягу та отримали посвідчення п'ять новообраних депутатів.

У 27 закарпатських школах впровадять новітні технології у навчанні (ФОТО)

5,5 млн. грн. передбачено на 2013 рік для компенсації відсотків по кредитам у рамках регіональної Програми здешевлення вартості житла.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

Вантажівка потрапила у ДТП у Закарпатті

20 березня о 21.20 надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі в смт. Буштино, Тячівського району.

Податкова примусила закарпатця заплатити податок з його зароблених 2,5 мільйонів гривень

Державна податкова служба у Закарпатській області отримала від Управління Служби безпеки України у Закарпатській області інформацію про рух коштів на розрахункових рахунках громадянина України. На підставі отриманої інформації фахівці податкової проаналізували фінансові операції фізичної особи.

Закарпатський фест Срібний татош готує нові атракції та середньовічну кухню

У четвер, 21 березня, о 14:00 год. в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція, присвячена проведенню фестивалю середньовічної культури "Срібний татош" в Чинадіівському замку, що пройде у травні 2013 року.

У Закарпатті за 20 хвилин виявляють алергію (ВІДЕО)

Про профілактику та лікування алергічних захворювань розповідали у вівторок на прес-конференції журналістам обласний алерголог Богдана БУЛЕЗА та дитячий алерголог м.Ужгорода Алла ПЕТРИЩАК.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 21 березня. Створюйте собі хороший настрій вже зранку: приділяйте увагу приємним дрібницям і не забувайте про найближчих людей. Нехай філіжанка ранкової кави буде смачна, а співрозмовники до неї – бажаними. Успішних починань, корисних рішень і зустрічних посмішок вам сьогодні!

Закарпатці поскаржилися на дії «Закарпаттяобленерго»

Протягом 2012 року Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розглянуло понад 20 заяв і скарг від споживачів, які скаржилися на дії                               ПАТ «Закарпаттяобленерго» та його МРЕМів.

Прокуратура з’ясовує, чи справді займалися розпустою у місцевому розважальному комплексі

Сьогодні, 20 березня   на одному із закарпатських інтернет-сатів з’явилася інформація про те, що працівники одного з місцевих готельно-ресторанних комплексів з метою наживи займаються звідництвом для розпусти.

У спартакіаді із зимових видів спорту перемогли прокурори

У суботу, 16 березня, в селі Вишка Великоберезнянського району проведено Першу обласну спартакіаду із зимових видів спорту серед державних службовців. Участь у ній взяла і команда прокуратури Закарпатської області.

Через зростання ГРВІ канікули у школірів Ужгорода розпочалися на два дні раніше

З 21 березня в навчальних закладах Ужгорода введено обмежувальні заходи. Як пояснила лікар-епідеміолог Закарпатської обласної лабораторії центру Державної СЕС України Вікторія ТИМЧИК, за останній тиждень збільшилась кільсть захворівших на ГРВІ серед школярів вікової категорії 6-14 років. Різки перепади температури повітря   сприяли розповсюдженню збудиників ГРВІ. З тим, щоб попередити подальше поширення ГРВІ міською владою Ужгорода було прийнято рішення про введення карантину у школах міста.

Майже на 240 мільйонів гривень зіблишили видатки на медицину, кажуть в ОДА

Про це 20 березня повідомив під час прес-конференції очільник Закарпаття Олександр Ледида.

"Березневі коти" цього року запропонують вишукану еротику (ПРОГРАМА)

З наближенням березня певна кількість закарпатців підсвідомо починає очікувати «Березневих котів». Цей фестиваль почався таким собі літвечором, а зараз набув статусу міжнародного і, крім літературної, містить художню, музичну, театральну частини. Цього року відбудеться ряд майстер-класів та тренінгів. В якості учасників приїдуть цікаві і «великі» гості.

Ремонт мосту у Буштині цьогоріч продовжиться

Про це 20 березня під час прес-конференції розповів Олександр Ледида, відповідаючи на питання головного редактора Тячівської районної газети «Дружба» Ольги Фіцай, котра поцікавилась завершенням будівництва.

Фінансування спортивної галузі за три роки зросло   на 27 %

Про це у середу, 20 березня, розповів голова облдержадміністрації Олександр Ледида під час прес-конференції.

На Міжгірщині відновлять унікальний музей лісу

Додатковим   поштовхом для розвитку закарпатського туризму, за словами Олександра Ледиди, може стати відновлення музею лісу та сплаву у Міжгірському районі.

Закарпатців закликають не знищувати рідкісні первоцвіти

Щороку з настанням весни, коли в лісах та на галявинах з’являються перші квіти, в НПП «Синевир» проходить екологічна акція «Первоцвіт». Метою даного заходу є збереження ранньовесняних та червонокнижних видів рослин: підсніжника білосніжного, білоцвіту весняного, шафрана Гейфеля, проліски дволистої та інших. Масове зривання цих квітів в Україні   призвело до того, що вони стали рідкісними і фактично є на грані зникнення, а   отже потребують посиленої охорони.

Олександр ЛЕДИДА: Тільки за останні два роки в області відкрито 17 нових шкіл

Про це 20 березня розповів керівник краю, відповідаючи на питання головного редактора Міжгірської районної газети «Верховина» Марії Рубець, котра поцікавилась завершенням будівництва спеціалізованої школи ім. А. Волошина:

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат