Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27080, 20

Партнери сина "регіонала" Ковача "розіграли" на тендері десятки мільйонів від "Закарпаттяобленерго"

ПАТ «Закарпаттяобленерго» 15 березня за результатами тендерів уклало низку угод на будівельні роботи загальною вартістю 78,49 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».
З цих коштів 15,48 млн грн. отримає ТОВ «Електро-буд» на будівельно-монтажні та налагоджувальні роботи для приєднання новозбудованих, реконструйованих чи модернізованих електроустановок замовників до електричних мереж.

Польський експерт: нинішній візовий режим на східному кордоні ЄС схожий на "залізну завісу"

Країни Вишеградської четвірки повинні більше зосередитись на просуванні спрощення візового режиму ЄС для країн Східного партнерства. Про це пише старший науковий співробітник польського Центру Східних Студій і координатор Міжнародного Вишеградського Фонду Марта Ярошевич для Visegradrevue.

Митцям Закарпаття вручили обласні премії

У середу, 27 березня, в облдержадміністрації керівник краю Олександр Ледида та виконувач повноважень голови обласної ради Володимир Закурений вручили лауреатам премії у різних галузях мистецтва.

Закарпаття отримає гроші від ЄС та ООН

26 березня у приміщенні Закарпатської обласної державної адміністрації відбулося засідання Круглого столу з енергоефективності в рамках реалізації проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-ІІ».

Аналітика мовою оригіналу: "Янукович може влаштувати Росії Содом і Гомору"

Позиция России вредит ей, - считает российский журналист. В последних переговорах Путина и Януковича не было не то что прорыва – не было и малейшей сдвижки.

В Ужгороді презентували "Перчу" (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі ужгородський фольк-рок гурт "Триста8ісім" презентував свій дебютний міні-альбом під назвою "Перча".

Закарпаття на другому місці по реалізації програми "Доступне житло"

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомила директор Закарпатського регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Галина Дудчук.

Ужгородці, які їдуть закордон на ПМЖ, мають задекларувати доходи

Державна податкова інспекція у м.Ужгороді, звертає увагу громадян України, які виїжджають за кордон на   постійне місце проживання, про їх обов’язок подання Декларації про доходи   до органу державної податкової служби за місцем реєстрації.

Екс-губернатор Закарпаття вступився за "кинутого" Балогою скульптора

Народний депутат Геннадій Москаль просить українських меценатів та міністерство культури терміново втрутитися в ситуацію, що склалася з відомим скульптором, «королем мармуру» Миколою Шматьком.

Майже 9 тисяч українців отримали громадянство Угорщини за останні два роки

Точне число складає 8 783. Україна посідає 3 місце у рейтингу за кількістю виданих паспортів.

В Ужгородській Богословській академії буде дистанційне навчання (ФОТО)

Нещодавно в Ужгородській українській богословській академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатському університеті імені Августина Волошина було проведено розширене засідання ректорату.

КНДР попередила ООН про загрозу ядерної війни

Сніг снігом, але ця "повінь" може накрити всіх разом: Північна Корея офіційно проінформувала Раду Безпеки ООН про загрозу ядерної війни, повідомляє Al Jazeera

Оголошено "Лідерів року" Закарпатської області

Їх обрала експертна рада у вівторок ввечері.

У заробітчанина вилучили мокроавтобус у Закарпатті

Вантажопасажирський автомобіль марки „Мерседес-Бенц Vito”, з перебитими номерними позначеннями на кузові намагався незаконно транспортувати заробітчан з Італії на територію України. Але чопські митники дали «червоне світло» автомобільній махінації.

В УжНУ будуть курси   іспанської, італійської, англійської, французької та румунської мов

На базі Інституту іноземної філології УжНУ відкривають інтенсивні курси вивчення іноземних мов. Заняття розраховані на три місяці. Охочих навчатимуть іспанської, італійської, англійської, французької та румунської мов.

У 4 рази менше, ніж у 2012 році звітуватимуть платники єдиного податку ІІ групи

Таких підприємців в Закарпатті більше 18 тисяч. Це понад 65 % від усіх підприємців єдинщиків. Відтепер вони звітуватимуть до податкової   в 4 рази менше, ніж в минулому році.

На медфак УжНУ можна вступити без іспитів (ФОТО, ВІДЕО)

Поза конкурсом і за результатами співбесіди вже цього року випускники Берегівського медичного коледжу зможуть стати студентами медичного факультету УжНУ. І одразу – другокурсниками.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 27 березня. Зустрічайте новий день у доброму гуморі, не лякайтеся змін, адже вони на краще. Чашечка улюбленої кави наповнить ранок неймовірним ароматом. Додавайте до неї улюблені солодощі і створюйте позитив для всього дня. Посміхайтеся оточенню – й обов’язково одержите посмішку у відповідь. Гарної середи й приємного кавування!

Пішов із життя герой України ужгородець Сергій Фесенко

Вічна пам’ять герою ЧАЕС полковнику міліції у відставці та чудовому батькові Сергію Фесенку від сина Дмитра, рідних та близьких!

Гандбол. Туркало забила 4 голи туркам

Жіноча збірна України   здобула перемогу на товариському   турнірі в Туреччині. Наші спортсменки випередили господарок змагань та збірну Словенії і тепер повертаються з сонячної країни додому. У складі українок два матчі зіграли і гравці «Карпат» - напівсередня Наталія Туркало та голкіпер Наталія Гайович. До речі, наш капітан встиг забити в двох матах 4 голи.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат