Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27020, 20

У Балоги здають нерви

Останнім часом Балога почав масовану інформаційну атаку на губернатора Олександра Ледиду. Інколи доходить до маразму. До прикладу, балогівська газета підготувала матеріал проти Ледиди до третьої річниці його губернаторства. Матеріал критичний, хоча й доволі примітивний. Стаття мала вийти в газеті у четвер, однак була опублікована на одному з балогівських інформаційних ресурсів ще до виходу в паперовому варіанті. Причина проста — в четвер у Києві проходила Рада регіонів, на якій були присутні губернатори, і балогівці сподівалися, що цією критичною статтею зможуть якось напаскудити Ледиді, тому поспішили надрукувати її в Інтернеті раніше, ніж вона вийшла в газеті. І дарма. Постріл виявився холостим.

Михайло Рябець:   «У політиці не буває друзів»

Михайло Рябець є одним із найвідоміших закарпатців, які в період новітньої історії України досягли доволі високих кар’єрних вершин. Родом Михайло Рябець із села Пилипець Міжгірського району.

На Закарпатті стало легше дихати

Важко повірити, що найбільш екологічно чиста в Україні область останніми роками тільки й бореться із шкідливими об’єктами та вивозить отруту зі своїх земель. Закарпатці звикли, що до них їдуть по чисте повітря. Хіба ж не гріх забруднювати природну красу? Що ж, не вміли берегти — тепер доводиться виправляти помилки, дуже часто навіть не свої.

Винуватець резонансної   ДТП у Хусті, котрий лікувався   у психлікарні, безслідно зник

У понеділок Виноградівський районний суд планував розглянути питання про примусове лікування у психіатричному закладі з посиленим наглядом винуватця гучної ДТП в. о. начальника Хустського відділення ПАТ «Закарпатгаз» Павла Нагірного.

Де дешевше відпочивати   у Греції з дітьми

Більшість готелів Греції на літній відпочинок по­селяють дитину до 12 років із двома до­рослими в номері безко­штовно. Але іноді буває дуже прикро, коли ди­тині лише виповнилося 12 років і готелі рахують поселення дитини як ще одного дорослого в номе­рі. Цього року для сімей, у яких діти старші за 12 років, є хороша новина.

Міністр екології приїхав   у Закарпаття не банош їсти

Три дні екологічний стан області вивчав міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков. Разом із губернатором Олександром Ледидою він відвідав ряд об’єктів, серед яких Мужіївський золоторудник, Музей лісу і сплаву, реабілітаційний центр для ведмедів, полігон для твердих побутових відходів, міні-ГЕС та форелеве господарство.

Потворний Ужгород від головного архітектора

Останнім часом доволі часто виходить в ефір головний архітектор Ужгорода Олександр Шеба. Ще щось намагається критикувати. Однак, якщо зробити певний аналіз, то потворність багатьох архітектурних форм міста саме на його совісті.

Ужгородські світлофори   та вуличне освітлення й далі непокоять ужгородців

До редакції звернувся ужгородець пан Павло. «Третій тиждень я спостерігаю незадовільну роботу міських світлофорів, зокрема на перехресті вул. Перемоги і проспекту Свободи, а в неділю 24.03.2013 на перехресті вулиці Перемоги і проспекту Свободи (р-н «Білочки») я двічі потрапив у вкрай небезпечну ситуацію, коли світлофор жодних сигналів пішоходам із обох боків дороги не подавав, і я, не підозрюючи біди, подумав, що світлофор просто вимкнено (це для Ужгорода звична річ упродовж останніх місяців).

Фотофакт

Пл. Петефі. Зникаюча ліпнина. Архітектурно-історичне обличчя Ужгорода: тільки косметикою ситуацію не змінити...

Будапештський театр оперети покаже "Сільву" в Ужгороді

З 3 по 9 квітня 2013р. Будапештський театр оперети виступатиме з оперетою Імре Кальмана «Сільва» («Королева чардашу») у 4 містах Західної України – в Ужгороді, Львові, Івано-Франківську та Чернівцях.

Влада Ужгорода обіцяє   з настанням тепла ремонти й озеленення

На прес-конференції міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова, присвяченій   питанню Генерального плану обласного центру, йшлося про те, що для 120-тисячного міста   мало 4 тис. гектарів території, особливо щодо транспортних розв’язок, на сьогодні є і близько п’яти тисяч заяв від ужгородців на отримання земельного наділу.

Угорщина розглядає Україну як стратегічного партнера - голова угорського парламенту

Угорщина розглядає Україну як стратегічного партнера, розраховуючи при цьому на взаєморозуміння і взаємовигоду.

2013-й рік в Ужгороді - рік збереження архітектурної спадщини

Таке рішення на черговій сесії прийняла Ужгородська міська рада сьогодні, 29 березня.

Азаров запропонував Угорщині вкласти гроші в ремонт українських доріг

Прем’єр-міністр України Микола Азаров запропонував керівництву Угорщини інвестувати гроші в модернізацію українських автошляхів, які ведуть в Європу. Як повідомляє «Сегодня», про це український Прем'єр сказав під час свого візиту в Будапешт.

Погорєлов хоче виключити "незручних" членів міськвиконкому

Мер Ужгорода Віктор Погорєлов сьогодні на черговій сесії Ужгородського міськвиконкому запропонував внести до порядку денного питання про виключення 5-ти членів міськвиконкому.

В Ужгороді запрацювала нова поліклініка (ФОТО, ВІДЕО)

Вже три місяці мешканцям Ужгородщини не потрібно за консультацією лікарів їхати у Чоп, у районну поліклініку. З 17 грудня минулого року у вивільнених   приміщеннях Ужгородської міської поліклініки № 2 запрацювала районна поліклініка.

Прокуратура оголосить Нагірного, винуватця ДТП, у якому загинули мама з дочкою, у міжнародний розшук

Хустська міжрайонна прокуратура, в разі отримання інформації від Держприкордонслужби про те, що Нагірний за межами країни, негайно вносить клопотання до суду про зміну йому запобіжного заходу на тримання під вартою та оголошує його в міжнародний розшук.

Басейн УжНУ відновлює свою роботу

З 1 квітня басейн Ужгородського національного університету готовий приймати своїх відвідувачів: студентів, спортсменів та охочих до плавання закарпатців. Заняття проводять досвідчені тренери та викладачі факультету здоров’я людини УжНУ. У басейні також функціонують спортивні секції з водного поло, плавання, аквааеробіки та водної лікувальної гімнастики.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 29 березня. Спробуйте абстрагуватися від дійсності хоча би на час ранкового кавування. Для внутрішньої гармонії потрібно зовсім небагато, зате протягом дня життєвий тонус буде в нормі. Бадьорого вам погляду на своє оточення, активних вихідних, а також швидкої весни!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат