Закарпатські військові одержали бронежилети найвищого ступеню захисту (ФОТО)

admin 23.07.2014 17:56 СОЦІО

 

Бійці Закарпатського тербатальйону отримали бронежилети найвищого ступеню захисту.

10 нових бронежилетів 6 ступеню захисту отримали бійці Закарпатського територіального батальйону. Такий подарунок для наших захисників зробила обласна організація Партії регіонів. Цього тижня її голова Олександр Ледида та відомий меценат, сільський голова Поляни, що на Свалявщині, Іван Дрогобецький завітали до обласного військкомату, де зустрілися з військовими та передали подарунки представникам батальйону.

«Ми придбали для наших   військовослужбовців 10 бронежилетів 6 ступеня захисту для користування, - розповів Олександр Ледида. -   Сподіваємося, що їм не доведеться використовувати їх в боях, а лише в навчаннях».
Олександр Ледида поспілкувався із солдатами та з’ясував, що ще їм необхідно. «Із розмов зрозумів, що проблемним є ще й питання забезпечення продуктами харчування, - зазначив він. - Зараз вивчаємо можливості, як би налагодити постачання необхідного якомога частіше». Окрім того, за його словами, турбує вояків питання грошового забезпечення та військового обмундирування.

«Ми почули про проблеми наших солдатів і хотіли просто допомогти, - зізнався меценат Іван Дрогобецький. – Ми це зробили від щирої душі».

Представники територіального батальйону за таку увагу дуже вдячні. Вони зізнаються, що забезпечення бронежилетами високої якості – питання вкрай важливе. «У нас є завдання – щоб ні одна людина не поїхала в зону АТО без бронежилету, - повідомив Іван Васильцюн. -   На жаль, не всі бронежилети ефективні, не всі «простріляні», але ми працюємо над цим. І дуже приємно, що є меценати, які нам в цьому допомагають».


Karpatnews

admin

ТЕГИ : олександр ледидавійнабронежилети

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат