Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-16') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27040, 20

Дзвоніть, якщо в Ужгороді не світять ліхтарі

В Ужгороді зовнішнім вуличним освітленням займається ПП "Промтехобладнання". У нічний час ліхтарі вмикаються о 19.00 (плюс-мінус 15 хв.), а вимикаються зранку о 6.00.

Музей лісу і сплаву передадуть Міністерству екології

Унікальний Музей лісу і сплаву, що на Міжгірщині не залишиться поза увагою Міністерства екології та природних ресурсів. Про це сьогодні під час спільної прес-конференції з головою Закарпатської ОДА Олександром Ледидою зазначив Міністр екології Олег Проскуряков.  

СБУ розшукує чоловіка, який переправляв нелегалів закордон (ФОТО)

Слідчий відділ Управління Служби безпеки України в Закарпатській області розшукує громадянина України БАРТА Йосипа Йосиповича, 11 травня 1974 року народження.

Ужгородська податкова виграла в судді справ на 17,4 мільйона гривень

У провадженні судів різних інстанцій станом на березень 2013 року знаходиться 473 справи між Державною податковою інспекцією Ужгорода та платниками податків на загальну суму 258,2 млн.грн..

Закарпатські школи користуються енергозберігаючими технологіями (ФОТО)

У понеділок, 25 березня, Міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков відвідав два навчальні заклади, де реалізовуються соціальні   проекти в рамках співпраці Агентства екологічних інвестицій та японської організації НЕДО. Супроводжували очільника міністерства голова Державного агентства екологічних інвестицій Владислав Якубовський та голова Закарпатської обласної адміністрації Олександр Ледида.  

Міністр екології відвідав закарпатських ведмедів (ФОТО)  

Саме цей об’єкт, що знаходиться на Міжгірщині, 25 березня відвідав Олег Проскуряков разом із головою обласної адміністрації Олександром Ледидою.

Міністр екології шукатиме гроші на закарпатський музей (ФОТО)

Про перспективи відбудови та відновлення роботи Музею лісу і сплаву «Чорна ріка» йшлося під час візиту на Міжгірщину 25 березня Міністра екології та природних ресурсів України Олега Проскурякова.

504 тисячі гривень збитків — від незаконного видобування копалин у Солотвині

Прокуратурою Тячівського району проведено перевірку додержання вимог Кодексу України про надра та Водного кодексу України місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування та державного контролю щодо охорони і раціонального використання надр та водних ресурсів. Виявлено ряд порушень.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 26 березня. Збирайте навколо себе лиш приємні емоції і бажаних людей. Нехай всі справи вдаються, а результати приємно дивують. Затишного вам прокидання з філіжанкою улюбленого напою. Сьогодні пропонуємо не обмежуватися кавою: такий чай, як на фото, обов’язково зігріє вас на початку нового дня. Гарного ранку й солодких вам вражень сьогодні!

Футбол. "Говерла" грає внічию з чемпіоном Угорщини

Паузу в ПЛ «Говерла» заповнила товариськими матчами з угорськими клубами.

Футбол. Чемпіон області ФК "Мукачево" вибуває з Кубка Закарпаття

Відбулися матчі Першого етапу Кубка Закарпаття. За його підсумками визначилися учасники 1/8 фіналу.

Чопські митники «зупинили» автомобільних аферистів

Чопські митники вивели на чисту воду громадян Словенії та Словаччини, які «зеленим коридором» у режимі тимчасового ввезення перемістили на територію України 8 іномарок та розпорядилися ними, обійшовши значну суму сплати митних зборів та податків.

В Ужгород прилетіли лелеки (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 25 березня в околицях Ужгорода літали лелеки :)

Майбутні педагоги отримали свої перші паспорти

Сьогодні в Гуманітарно-педагогічному коледжі Мукачівського державного університету – одному з найстарших педагогічних закладів Закарпаття – відбулося урочисте вручення паспортів громадянина України студентам, які досягли 16 – річного віку.

Ужгородці стурбовані непрацюючими світлофорами (ЛИСТ У РЕДАКЦІЮ)

Доброго дня, шановна редакція газети РІО! Пишу вам з проханням розібратися з нагальною проблемою міських світлофорів, які на мій погляд у край незадовільному стані.

Закарпатці стали переможцями фінального туру Кубку України з пляжного волейболу

14-17 березня у м. Рівне відбувся Фінальний Тур Кубку України з волейболу пляжного ,у закритих приміщеннях ,серед юнаків до 18 років , в якій прийняло участь 13 кращих "пар" з різних областей України . До фінальної "четвірки"потрапили: Рівненьська область - м. Рівне , Одеська область - м.Іллічівськ , Запорізька область - м. Бердянськ   , а також- Закарпатська область , яку представляли- Роман Качур та Ілля Поліщук,вихованці ЗОДЮСШ м. Ужгород . У першому півфіналі зустрілися "пляжники" Іллічівська та Закарпаття , де в напруженій боротьбі перемога дісталася- вихованцям ЗОДЮСШ   м. Ужгород .

У берегівській лікарні купували продукти за "сімейним" принципом

Закарпатське обласне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи відносно Берегівської центральної районної лікарні (надалі – Замовник), у зв’язку з наявністю в її діяннях ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції у сфері державних закупівель.

У турнірі за кубок "Карпатської Січі" змагалося 6 команд

23 березня в с.Кам'яниця до 74-ї річниці Проголошення Карпатської України спортивно-патріотичний рух "Карпатська Січ" організував турнір з міні-футболу.

Пункт пропуску Захонь пішов на ремонт

Близько чотирьох місяців на пункті пропуску Заахонь триватиме реконструкція. Фінансує цей проект на 3\4 - Євросоюз, одну четверту доведеться заплатити Угорщину. Загальна вартість реконструкції складає 540 тис. євро.

Закарпатські школярі змагалися у спортивному орієнтуванні

Весна, на яку з нетерпінням чекає   абсолютна більшість європейців, все ніяк не дістанеться України. А спортсменам жарко за будь-якої   погоди: на змаганнях пристрасті киплять навіть за мінусової температури!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат