Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 26940, 20

В області стартувала акція з прибирання спортивних майданчиків

З 1 по 30 квітня на теренах області проходить Всеукраїнський
захід «Спорт для всіх – спільна турбота». Головною метою його є покращення умов для регулярних занять масовою фізичною культурою різних соціальних і вікових груп населення за місцем проживання та у місцях масового відпочинку громадян.

В Ужгороді видрукували 90 нових поштових марок

90 різних видів марок виготовили студенти кафедри туризму Ужгородського національного університету.
На нових поштових марках зображені туристичні об’єкти та маршрути Закарпаття.

Слово Луценка матиме більше ваги, ніж слово Яценюка, Тягнибока чи Кличка - експерт

Влада давно запустила технологію, яка покликана розколоти "Батьківщину", а звільнення екс-міністра МВС Юрія Луценка не гратиме "на руку" лідерам опозиційних сил.

90% українців мріють про гнучкий графік роботи

Понад 90% українців хочуть бути фрілансерами. Такі висновки отримав Дослідницький центр Міжнародного кадрового порталу hh.ua, передає "Укрінформ".

Футбол, КЗ. «Оноківці» майже забезпечили собі півфінал

У неділю відбулися перші чвертьфінальні матчі Кубка Закарпаття.

Бензин в Україні може подорожчати на 7 гривень

Мінінфраструктури знову лобіює підвищення акцизів на бензин і дизпаливо - пропозиція про поетапне зростання ставок уже подана в Кабмін.

Угорський урядовець шокований станом зберігання документів в Закарпатському архіві

Минулого тижня Закарпаття відвідав з візитом голова парламентського комітету Угорщини по культурі і пресі Ласло Шімон. Разом з Генеральним консулом Угорщини в Ужгороді Йожефом Бачкаі він відвідав Ужгородський замок та Закарпатський угорський інститут у Берегові, де зустрівся з керівниками цього навчального закладу.

Футбол. «Таврія» — «Говерла». Післяматчеві коментарі + ВІДЕООГЛЯД матчу

Учора ФК "Говерла" перемогла у надважливому матчі "Таврію". Гра проходила у Сімферополі. У той же час полтавська "Ворскла" також перемогла і перемістилася на одну позицію вгору. Тепер найближчою командою є львівські "Карпати" від яких ми відстаємо на 8 очок. Попереду ще сім ігор у ПЛ.

У Сваляві в Масариковій школі облаштують кабінет українсько-чеської дружби

У ході засідання XIII сесії Закарпатської обласної ради народні обранці підтримати депутатський запит Антона Ліврінца , Владислава Адама та Петра Голубки щодо виділення одного комплекту шкільних меблів (парт, стільців, меблевих стінок) та мультимедійного комплексу для обладнання кабінету історії і культури рідного краю (кабінету українсько-чеської дружби) та класу-кімнати засідань «Єроклубу» для Свалявської ЗОШ №1.

Розпочато справу про зловживання на МКП «Бюро ритуальних послуг» Хустської міської ради

Закарпатське обласне територіальне відділення Комітету розпочало розгляд справи відносно МКП «Бюро ритуальних послуг» Хустської міської ради за зловживання монопольним становищем на ринках ритуальних послуг.

ЕЦ готов использовать «Міст» для провокаций против Ужгорода

Итак, свершилось, сегодня в помещении Ужгородской лингвистической гимназии прошло «собрание неравнодушных к городу граждан». Общественное объединение с названием «МІСТ» — таково название этого нового движения в Ужгороде, провело свою первую публичную акцию.

Що сьогодні робитимуть ужгородські комунальники

Інформація   з робіт по утриманню об’єктів міського благоустрою, які   заплановані   комунальними службами міста   на 8 квітня.

Запроваджена нова форма податкової декларації з ПДВ

Починаючи з декларації за березень 2013 року податкова звітність з податку на додану вартість подається за новою формою, затвердженою наказом Мінфіну від 17 грудня 2012 року№1342.

19% опитаних українок вважають, що бізнесмен — це виключно чоловіча професія

Згідно з результатами дослідження Соціологічної групи «Рейтинг», майже 60% опитаних підтримують думку, що деякі професії є суто «чоловічими», а деякі – «жіночими». Не згодні з цим – 36%, ще 5% – не визначились.

Податківці вилучили спирту на 200 тисяч гривень у Закарпатті (ФОТО)

Викрито нелегальний канал постачання в Закарпаття спирту. Перевалочна база знаходилася у складських приміщеннях фермерського господарства в одному з   сіл Тячівського району.

В Ужгороді згорів 1 га трави

7 квітня о 18.00 сталося загорання сухої трави на відкритій території за адресою: м. Ужгород, вул. 8–го Березня.

Прикордонники затримали двох дайверів у Закарпатті

Прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону затримали   чоловіків у гідроспорядженні.

В Ужгороді "умільці"-сантехніки знову пустили воду в газову мережу

Учора, 7 квітня, о 12.45 за к.ч. ПАТ «Закарпатгаз» відновив газопостачання у 20 квартирах на проспекті Свободи,63 в обласному центрі. На кафе «Фламінго» газ опломбовано. Решта 4 квартири наразі залишаються без газу через відсутність абонентів у помешканнях на момент запуску газу.

У Закарпатті з потягу вилучили цигарок на 13,5 тисяч гривень (ФОТО)

Сьогодні вночі, в залізничному пункті пропуску «Павлово», прикордонним нарядом відділу «Паладь Комарівці», під час перевірки потяга закордонного прямування було виявлено п’ять ящиків сигарет.

Великдень у житті русинів-українців Закарпаття

Важливе значення у весняному циклі календарних обрядів закарпатських українців мав Великдень.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат