Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 26860, 20

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

На Закарпатті підтопило дворогосподарство

10 квітня о 10.00 поступило повідомлення про те, що внаслідок підняття грунтових вод підтоплено одне дворогосподарства за адресою: Виноградівський район, с. Олешник, вул. Петра Копчі.

Ужгород: Про площу Народну — беззаперечні факти

Днями відбувся цікавий брифінг, в ході якого говорили про засідання архітектурно-містобудівної ради 2 квітня. Про це розповів начальник обласного управління містобудування та архітектури Микола Пігуляк. Також він показав журналістам креслення архітектора Франтішека Крупки.

Політика мовою оригіналу: Как Балога сдал "помаранчевую революцию"

В сети Интернет иногда попадаются очень интересные вещи. В примеру — копии более чем странных политических документов. История совершенно недавнего прошлого дает понятие о категориях которыми мыслят политики. Одно для избирателей, иное для политических подельников. Одну из любопытных копий опубликовал сайт fraza.ua

У ботанічному саду УжНУ почали вирощувати нову енергетичну культуру

Вже близько року в ботсаду вирощують щавнат сорту Румекс ОК-2. Один із авторів цього сорту доктор наук Д. Рахметов люб’язно передав насіння доценту кафедри плодоовочівництва і виноградарства, кандидату біологічних наук Л. Маргітай, яка й привезла щавнат із Києва до УжНУ

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 11 квітня. Будьте в курсі найважливіших справ вже зранку. Нехай ароматна кава додає бадьорості й віри у власні можливості. Успіх там, де ви, просто не бійтеся помічати його присутність. Гарного дня й приємних вражень сьогодні!

Львівська пивоварня підвела підсумки роботи за 2012 рік

Львівська пивоварня, один з трьох виробничих майданчиків компанії Carlsberg Ukraine, підсумувала результати діяльності за 2012 рік. За минулий рік до бюджетів різних рівнів Carlsberg Ukraine сплатила 1 млрд 229 млн грн, із них у Львові – понад 16 млн грн податків та зборів.

Фахівці з Ужгорода та Ніредьгази обговорили надзвичайні події, що виникають у басейні річки Тиса

У рамках транскордонного співробітництва Управлінням ДСНС України у Закарпатській області проведено зустріч з представниками Директорату управління з питань надзвичайних ситуацій Саболч-Сотмар-Березького округу м. Ніредьгаза (Угорщина). Головною метою стало обговорення питань спільних дій у випадку виникнення надзвичайних   ситуацій природного та   техногенного характеру. Особлива увага присутніх акцентувалася на питаннях упередження та подолання водної стихії та її наслідків.

В Закарпатській ОДА обговорили розвиток креативних індустрій

У середу, 10 квітня, відбулося сесійне засідання Робочої групи «Україна - ЄС: культурний та соціальний виміри євроінтеграційної стратегії України».

На «Uzhgorod Open-2013» приїде понад 600 гостей з 21-ї країни

Через 3 тижні, а саме 27 квітня, в обласному центрі Закарпаття стартує міжнародний спортивний турнір «Uzhgorod Open-2013». Змагання пройдуть уже в тринадцяте.  

На об’єкти соціально-культурної сфери виділять додаткові кошти з бюджету

У вівторок, 9 квітня, під керівництвом голови обласної адміністрації Олександра Ледиди відбулася нарада стосовно розподілу вільного залишку коштів на цілі, які не були враховані при формуванні обласного бюджету. Участь у нараді взяли заступники очільника краю та начальники обласних управлінь.

За три місяці податковою міліцією Закарпаття виявлено 45 кримінальних правопорушень

Із них 28 про ухилення від сплати податків. Відомості про ці злочини внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
Податківці виявили шість кримінальних правопорушень, що вчинені у сфері державних закупівель. Цими порушеннями завдано державі збитків на суму 1 млн. 300 тис. грн., з них уже відшкодовано – 681 тис. грн. та арештовано майно на суму   137 тис. грн.

Важка атлетика. З Коломиї приїхав тріумфатором

З 26 по 30 березня в Коломиї відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед юніорів 1993 року народження і молодших. У ньому взяло участь понад 200 спортсменів.

Олександр Ледида: Громадський контроль має спонукати до прозорості у справі Нагірного

У вівторок, 9 квітня, керівник краю Олександр Ледида зустрівся з прокурором Закарпатської області Анатолієм Петрунею.

Роман Шніцер: Протягом року вся область буде охоплена «медичною» GPS-навігацією


На Закарпатті триває реформування системи екстреної медичної допомоги. За словами начальника обласного управління охорони здоров’я Романа Шніцера, наша область наразі працює у цьому напрямку більш ніж успішно: усі необхідні на даний момент заходи та кроки реалізовані, залишається тримати набрані темпи та якомога швидше адаптувати область та її жителів до вимог оновленої медичної системи.

Закарпатка стала лауреатом міжнародного конкурсу

Останні два місяці стали дуже насиченими для учениці Іршавської ДШМ Наталії Калюжної, яка, під мудрим керівництвом викладача Наталії Парада, четвертий рік опановує гру на фортепіано.

Прокуратура зайнялась зсувом землі на Синевирському перевалі

9 квітня, на Синевирському перевалі стався зсув ґрунту. В результаті цього проїзд по дорозі значно ускладнився, вантажівкам взагалі заборонений.

Анатолій Петруня вимагає негайного доставлення Нагірного до суду

У вівторок, 9 квітня, прокурор Закарпатської області Анатолій Петруня на нараді з керівниками галузевих підрозділів прокуратури області та Хустським міжрайонним прокурором заслухав стан розслідування та досудового розгляду кримінального провадження по резонансній ДТП за участі Павла Нагірного.

За нинішніх темпів будівництва на Закарпатті квартирна черга зникне лише за 400 років

Станом на перше січня цього року   в області на квартирному обліку перебуває 8118   сімей. З них лише 24 минулого року   отримали власне житло. Водночас на Закарпатті на чверть скоротилися обсяги будівельних робіт: на новобудови вкладено майже 380 мільйонів гривень, в експлуатацію введено 366 тисяч метрів квадратних житлової площі.




Закарпатське online покоління представило свою творчість в офлайні

Люди онлайн-покоління не мислять жодного дня свого життя без комп’ютера, інтернету, соціальних мереж та електронної пошти. І от сьогодні у прес-центрі «Закарпаття» вони презентували збірку своєї творчості – справжню книгу. Паперову. Офлайнову.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат