Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 26780, 20

Футбол. У неділю «Говерла» проведе матч у якому зобов’язана вигравати

У неділю 14 квітня «Говерла» в рідних стінах зіграє з сусідом по турнірній таблиці – запорізьким «Металургом». Цей матч буде особливим для команд, адже обидва колективи вийшли разом до Прем’єр-ліги, обидва знаходяться в зоні вильоту.

За перший квартал на Закарпатті сталося 5 надзвичайних ситуацій та 25 некласифікованих надзвичайних

11 квітня на базі Аварійно-рятувального загону спеціального призначення відбулась підсумкова нарада щодо результатів роботи Управління ДСНС України у Закарпатській області та структурних підрозділів оперативно-рятувальної служби краю за перший квартал поточного року.

Воловецького лісничого судитимуть за незаконну вирубку лісу

Людина, яку держава поставила захищати лісові насадження від браконьєрів, сама взялася за сокиру. Своїм діями горе-лісівник завдав державі збитків на суму понад 52 тисячі гривень, за що йому доведеться відповідати перед Законом.

Цигани Королева та Підвиноградова отримали торік 6 млн допомоги

Понад 6 мільйонів гривень різних видів державної допомоги у 2012 році було виплачено підвиноградівським і королівським ромам. Сюди входить, зокрема, допомога при народженні дітей, багатодітним сім’ям та одиноким матерям, повідомляють "Новини Виноградівщини".

Шкідливий пластик треба прибирати, а також переходити на екологічне виробництво

Ми так звикли до полімерної тари   у вигляді ПЕТ-пляшок, різних плівок, пакетів, флаконів, що навіть і не замислюємося, яка ж її доля вже після використання. У минулі часи кожну використану полімерну пляшку хазяйки   мили і використовували ще багато разів. І це при тому, що така тара була розрахована на одноразове використання. Навіть одноразовий посуд, яким   ми почали користуватися пізніше, ми використовували кілька разів. В народі так його називають і   досі – одноразовий посуд багаторазового використання.

Аналітика: Непереможний Держкомзем: черги, хабарництво та навмисне створення проблем

Недавно Світовий банк оновив рейтинг легкості ведення бізнесу. Титул найбільшої складності отримання дозволу на будівництво знову отримала Україна. Зі 183 країн, які змогла обстежити установа, саме Україна має найскладнішу процедуру бюрократичного погодження початку будівництва.

Ужгород прийматиме Всеукраїнські змагання з регбі-7

25-27 квітня в Ужгороді пройдуть змагання з регбі-7 в рамках ХІ-ої літньої Універсіади України. Збірна УжНУ з регбі в основі якої команда американського футболу "Ужгородські лісоруби-УжНУ" прийматиме на своєму полі гостей з усієї України.

В Домбоцькому монастирі звершився постриг у велику схиму

9-го квітня керуючий Мукачівською єпархією Високопреосвященніший Феодор архієпископ Мукачівський і Ужгородський звершив постриг у велику схиму двох насельниць Домбоцького Свято-Успенського жіночого монастиря.

За порушення митних правил конфісковано товарів на 5,4 млн.грн., та сплачено штрафів на 4,6 млн.грн.

Упродовж січня-березня 2013 року працівники Чопської митниці винесли 161 постанову про накладення адміністративного стягнення. Відтак, на порушників митного законодавства накладено штрафів у сумі 326 тисяч гривень. Торік винесено удвічі менше постанов - 81, накладено штрафів у десять разів менше - на 31 тисячу гривень.

В Ужгороді обговорять розвиток сільських територій

У п’ятницю, 12 квітня, відбудеться Міжнародний форум з питань розвитку сільських територій Закарпатської області.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

На Закарпатті підтопило дворогосподарство

10 квітня о 10.00 поступило повідомлення про те, що внаслідок підняття грунтових вод підтоплено одне дворогосподарства за адресою: Виноградівський район, с. Олешник, вул. Петра Копчі.

Ужгород: Про площу Народну — беззаперечні факти

Днями відбувся цікавий брифінг, в ході якого говорили про засідання архітектурно-містобудівної ради 2 квітня. Про це розповів начальник обласного управління містобудування та архітектури Микола Пігуляк. Також він показав журналістам креслення архітектора Франтішека Крупки.

Політика мовою оригіналу: Как Балога сдал "помаранчевую революцию"

В сети Интернет иногда попадаются очень интересные вещи. В примеру — копии более чем странных политических документов. История совершенно недавнего прошлого дает понятие о категориях которыми мыслят политики. Одно для избирателей, иное для политических подельников. Одну из любопытных копий опубликовал сайт fraza.ua

У ботанічному саду УжНУ почали вирощувати нову енергетичну культуру

Вже близько року в ботсаду вирощують щавнат сорту Румекс ОК-2. Один із авторів цього сорту доктор наук Д. Рахметов люб’язно передав насіння доценту кафедри плодоовочівництва і виноградарства, кандидату біологічних наук Л. Маргітай, яка й привезла щавнат із Києва до УжНУ

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 11 квітня. Будьте в курсі найважливіших справ вже зранку. Нехай ароматна кава додає бадьорості й віри у власні можливості. Успіх там, де ви, просто не бійтеся помічати його присутність. Гарного дня й приємних вражень сьогодні!

Львівська пивоварня підвела підсумки роботи за 2012 рік

Львівська пивоварня, один з трьох виробничих майданчиків компанії Carlsberg Ukraine, підсумувала результати діяльності за 2012 рік. За минулий рік до бюджетів різних рівнів Carlsberg Ukraine сплатила 1 млрд 229 млн грн, із них у Львові – понад 16 млн грн податків та зборів.

Фахівці з Ужгорода та Ніредьгази обговорили надзвичайні події, що виникають у басейні річки Тиса

У рамках транскордонного співробітництва Управлінням ДСНС України у Закарпатській області проведено зустріч з представниками Директорату управління з питань надзвичайних ситуацій Саболч-Сотмар-Березького округу м. Ніредьгаза (Угорщина). Головною метою стало обговорення питань спільних дій у випадку виникнення надзвичайних   ситуацій природного та   техногенного характеру. Особлива увага присутніх акцентувалася на питаннях упередження та подолання водної стихії та її наслідків.

В Закарпатській ОДА обговорили розвиток креативних індустрій

У середу, 10 квітня, відбулося сесійне засідання Робочої групи «Україна - ЄС: культурний та соціальний виміри євроінтеграційної стратегії України».

На «Uzhgorod Open-2013» приїде понад 600 гостей з 21-ї країни

Через 3 тижні, а саме 27 квітня, в обласному центрі Закарпаття стартує міжнародний спортивний турнір «Uzhgorod Open-2013». Змагання пройдуть уже в тринадцяте.  

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат