Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 26820, 20

Олександр Вілкул: «Для оперативного реагування в умовах повені на Закарпатті працює міжвідомче угруп

За інформацією Укргідрометцентру у зв’язку з очікуваними сильними дощами 12-14 квітня на річках Закарпаття формуватиметься чергова хвиля підйому рівнів води на 0,8 - 2 метри, порівняно з поточними відмітками. У зв'язку з цим Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул, який очолює Державну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, вилетів у Закарпатську область. Він перевірив хід проведення протипаводкових дій, зробив обліт регіону, перевіривши готовність водозахисних дамб та райони у басейні річки Тиса, а також провів виїзне засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Вже цього року в Ужгороді відкриється новий хірургічний корпус

У цьому впевнений Олександр Вілкул. Під час візиту на Закарпаття Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул провів виїзну нараду щодо завершення будівництва сучасного хірургічного корпусу Закарпатської обласної клінічної лікарні ім. Андрія Новака в Ужгороді.

Oй на горі два дубки...

Перли від одного відомого сімейного клану вже скоро можна видавати книгою.

Ями на дорогах починають латати

Відремонтовані дороги обіцяють у травні.

Який відпочинок обирають закарпатці?

Серед брендових туристичних країн цього року — Греція

П’яні пасажири мікроавтобуса побили двох даїшників

Інцидент стався минулої суботи в Мукачівському районі. Два співробітники Державтоінспекції несли службу біля села Лалово й зафіксували перевищення швидкості мікроавтобусом «Merсedes Vito». Вимогу зупинитися водій проігнорував, однак далеко втекти не зумів. Через кілька хвилин даїшники виявили мікроавтобус із пробитим колесом у кюветі біля села Залужжя. Поруч із ним стояли водій і четверо хлопців-пасажирів.

Любов зла, тож козли   цим користуються

Чоловік штрикнув ножем свою дружину за те, що вона «насмілилася» набридати йому проханнями знайти роботу й утримувати сім’ю.

Головний архітектор розвіяв міф про площу Народну   і проект   архітектора Крупки

Головний архітектор області Микола Пігуляк днями під час прес-конференції оприлюднив проект пл. Народної від архітектора Крупки. «Це проектне рішення Крупки абсолютно відмінне від того, що є зараз. Проект не був реалізований, тобто площа в теперішньому її вигляді жодним чином не відповідає архітектурному задуму тодішніх архітекторів — це фактично незавершена її версія», — сказав Микола Пігуляк.

Мощі святого Дона Боско вшановували в костьолі Святого Георгія в Ужгороді

У четвер мощі католицького священика, покровителя дітей, молоді, батьків та педагогів, були доправлені в Ужгород.

Бити рукою чи... словом

«Не виховуйте дітей,
все одно вони будуть схожі
на вас. Виховуйте себе»
(англійське прислів’я).

Чому пересуватися містом стає дедалі небезпечніше

Ужгородці щодалі більше стривожені небезпекою, яка чатує на них просто на вулицях. Річ у тім, що на перехожих обвалюються шматки штукатурки з будівель, які невідомо коли востаннє ремонтували.

Балогу підставили піарники

Ми повідомляли, що голова облради Іван Балога з метою власного піару в підконтрольній пресі видав заяву з приводу реконструкції площі Народної в Ужгороді.

Ужгородці вчаться надавати долікарську допомогу

За останні 5 років від нещасних випадків у Україні загинули 363 745 осіб. Щорічно смертельно травмуються близько 70 тис. осіб, це приблизно 200 людей щодня! Надто часто причина загибелі тисяч людей криється в тому, що їм не змогли вчасно надати долікарську допомогу. Не вистачило навичок або ж звичайної людської небайдужості.

Штрафні санкції на ТОВ «Альфа-Сервіс-Груп» підтверджені судом апеляційної інстанції

Суд апеляційної інстанції підтвердив правомірність рішення Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Через Вілкула в Ужгороді перекрили дорогу до лікарні, а ями "сховали" під глиною (ФОТО)

Сьогодні, 12 квітня, з офіційним візитом на Закарпаття завітав віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул. Як у минулому році, Ужгород чепурили до приїзду прем’єра Азарова, так і нині місто потужилося, аби сподобатися гостеві.  

В Ужгороді міжнародні експерти обговорили розвиток сільських територій

У четвер, 11 квітня, в Ужгороді пройшов Міжрегіональний круглий стіл щодо координації у сфері розвитку сільських територій органів влади сусідніх регіонів України, Румунії, Словаччини та Угорщини.
Захід відбувся за участі заступника керівника краю Михайла Поповича, директора Канадського бюро міжнародної освіти Карен Далкі, представників та експертів Проекту PRISM в Україні.

Прокуратура перевіряє махінації кредитної спілки в Ужгороді

За результатами розгляду звернення громадян прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження.

Прокуратура розслідує незаконну рубку дерев на 400 тисяч гривень у Закарпатті

На Великоберезнянщині незаконно нарубали дерев на 400 тисяч гривень - прокуратура розпочала досудове розслідування.

Культурні заходи за участі дітей з 5 по 21 квітня в Ужгороді

План роботи управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді на 15-21 квітня.

Що сьогодні робитимуть комунальники

Інформація з робіт по утриманню об’єктів міського благоустрою, які   заплановані   комунальними службами міста 12 квітня.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат