Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 26740, 20

Шістнадцята літера алфавіту – велична «Л»

Саме з неї починається усім знайоме і близьке слово, яке передає сотні емоцій – «Любов», її величність любов. Саме любові був присвячений вечір лірики, який пройшов у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН».

Отримали спадщину або дарунок - можете їх не декларувати

Але це стосується тільки тої спадщини або подарунку, який отримано від батьків, чоловіка або дружини, дітей, у тому числі усиновлених. Об’єкти спадщини (подарунки), отримані від членів сім’ї першого ступеня споріднення, оподатковуються за нульовою ставкою податку на доходи фізичних осіб.

Хірурги ділилися новими напрацюваннями на засіданні асоціації

Сучасним методам малоінвазивної хірругії було присвячено черговое засідання асоціації хірургів області, що відбулося днями в Ужгороді. Фахівці Ужгородської ЦМКЛ розповіли колегам про підсумки роботи за останні три роки в ургентній та плановій хірургії, поділилися останніми напрацюваннями в галузі малоінвазивної хірургії, а також привітали ювіляра – головного хірурга Ужгорода Василя Ганчина з 60-річчям.

Прокуратура зобов’язала чиновників Ужгородської міськради виплатити дітям-сиротам соцдопомогу

Прокуратура міста Ужгорода провела перевірку в управлінні освіти Ужгородської міської ради стосовно дотримання вимог законодавства, спрямованого на соціальний захист дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.    

Прокуратура перевіряє законність реконструкції приміщення на Корзо

Прокуратура Ужгорода направила вимоги в інспекцію Держбудконтролю і в Ужгородську міську раду щодо проведення перевірки   законності реконструкції підвального приміщення за адресою вул. Корзо 11 в Ужгороді.

Закарпатські рятувальники виявили 2 потопельників і продовжують шукати зниклого рибалку

15 квітня на річці Латориця в Мукачівському районі було виявлено тіла двох людей. Потопельників знайшли водолази Аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС України у Закарпатській області, які разом з місцевим населенням проводили пошуки рибалки, який зник 14 квітня на Латориці в Свалявському районі.

Закарпатець у реанімації через спалювання сміття (ФОТО)

15 квітня о 19:35 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло повідомлення з Хустської районної лікарні про те, що до них на лікування в реанімаційне відділення потрапив 32-річний мешканець с. Горінчево.

Сьогодні Ужгород завершує опалювальний сезон

Вчора, 15 квітня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний виносилося лише одне питання – про припинення опалювального сезону.

Турнір з плавання серед дітей з обмеженими можливостями пройде на Ужгородщині

17-18 квітня в спортивному комплексі «Зінедін» с. Баранинці, Ужгородського району проходитиме Всеукраїнський турнір з плавання серед дітей з обмеженими фізичними можливостями (з порушеннями опорно-рухового апарату).

Актор Московського театру проведе в Ужгороді тренінги з йоги

У вівторок, 16 квітня, о 16.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться зустріч із Станіславом Евентовим, актором   Московського драматичного Театру під керівництвом   А.Джигарханяна, актором   російського кіно.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 16 квітня. Нехай ваш ранок буде впевненим, кроки рішучими, а настрій бадьорим. Додавайте до цієї суміші аромат свіжозвареної кави, запрошуйте улюблений співрозмовників і не баріться у важливих справах. Адже коли, як не в першій частині тижня розпочинати щось нове й цікаве? Гарного дня!

Поліцейські Дубаю їздитимуть на Lamborghini Aventador

Влада Дубаю поповнила автопарк місцевої поліції патрульним варіантом суперкара Lamborghini Aventador. Автомобіль повністю відповідає місцевим вимогам, що пред'являються до спецтранспорту, і пофарбований у кольори поліції даного емірату.

Футбол. Визначилися півфіналісти Кубка Закарпаття

Відбулися другі чвертьфінальні Кубка Закарпаття.

Гандбол. Хто зупинить "Карпати"

«Карпати» перемогли в обох матчах передостаннього туру другого етапу. Суперником ужгородок був київський «Спартак». Матчі проходили в Ужгороді.

Футбол, ПЛ. У «Говерли» з’явилися хороші шанси щоб врятуватися (ВІДЕО, ФОТОРЕПОРТАЖ)

Шанси у команди Севидова на порятунок вже не виглядають теоретичними. «Говерла» перемогла у двох матчах поспіль і тепер наблизилася до 14 місця на відстань 5 очок. «Карпати», «Волинь» і «Ворскла» вже на видимій відстані. Якщо команда продовжить перемагати, результат в таблиці не змусить себе чекати.

Сільського голову затримали на хабарі у 9 тисяч доларів

Сьогодні, 15 квітня при одержанні хабара 9 тис. дол. США затримано голову Буковецької сільської ради.

Олександр Ледида: Селищні громади мають долучитися до весняного благоустрою

Упродовж двох днів тридцятеро керівників місцевих громад навчатимуться в Ужгороді за професійною програмою підвищення кваліфікації посадових осіб органів місцевого самоврядування. У понеділок, 15 квітня, разом з керівником обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації держслужбовців Павлом Черевком присутніх привітав й очільник краю Олександр Ледида.

В Ужгороді стартує навчальний проект «Анатомія шлюбу».

У вівторок, 16 квітня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стане старт на Закарпатті навчального проекту “Анатомія шлюбу”, що покликаний підняти рівень підготовленості в більшості своїй незаміжніх та неодружених мешканців м.Ужгород до створення сім'ї .

Влада береться зміцнювати матеріально-технічну базу культурних закладів краю

У понеділок, 15 квітня, на базі Закарпатської обласної філармонії заступник голови облдержадміністрації Іван Качур провів виїзну нараду з керівниками професійних колективів театрально-видовищних закладів області.

ЗОВ Антимонопольного комітету завершує справу щодо управління освіти Берегівської РДА    

Закарпатське обласне відділення Антимонопольного комітету України завершує розгляд справи відносно управління освіти, молоді і спорту Берегівської РДА (надалі – Замовник).
Нагадаємо, що Відділення розглядає справу, розпочату відносно Управління, яке виступало Замовником при закупівлі світлих нафтопродуктів за державні кошти.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат