Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27280, 20

Аналітика мовою оригіналу: Чи торкнеться криза на Кипрі українців  

4 наивных вопроса на тему "Коснется ли кризис на Кипре украинцев"? Дело в том, что власти терпящего экономическое бедствие Кипра готовы обложить налогом ВСЕ банковские вклады.

Екс-регіонал: "Януковича знищуватимуть свої, а не Яценюк і Кличко"

Колишній соратник президента Віктора Янукович Тарас Чорновіл впевнений, що гаранту загрожує не опозиція, а люди з його партії. Про це Чорновіл заявив у інтерв'ю радіо Свобода.

Ужгородців просять струсити сніг з дахів

Вразі, якщо біля вашої будівлі є пішохідна зона, а на даху зібрався сніг необхідно вжити запобіжних заходів.

Тячівська «Свобода»   відновила меморіальну таблицю карпатським січовикам у Солотвині

16 березня 2013 року в Солотвині Тячівського району з нагоди 74-ї річниці Карпатської України з ініціативи Тячівської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" відновлено пам'ятний знак воїнам Карпатської Січі – полковнику Михайлові Колодзінському, чотару Зенону Коссаку та іншим січовикам. Меморіальну дошку було встановлено ще минулого року 16 березня під час вшанування Героїв Карпатської України. Проте за цей період над пам'яттю загиблих українців глумилися чотири рази, знищуючи пам'ятний знак.

В Ужгороді чотири стоматологічні фірми безпідставно називалися клініками

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України зобов’язало чотири стоматологічні фірми Ужгорода припинити поширення оманливої інформації.

Закарпатка взяла місце на Danish Spring у Данії (ФОТО)

16 березня, поблизу Копенгагена відбулися змагання   Danish Spring, що входять до заліку Всесвітніх рангових змагань зі спортивного орієнтування.

Собака зупинив нідерландця у Закарпатті

Минулими вихідними, прикордонники в міжнародному пункті пропуску «Тиса» виявили та затримали громадянина Нідерландів, що намагався незаконно виїхати з території України до Угорщини.

Не пропустіть арт-революцію в Ужгороді (АФІША)

21 березня, 19.00, арт-революція у Падіюні.

Мідна зустрінеться зі своїми шанувальниками (ФОТО, ВІДЕО)

21 березня о 14:00 у Національному університеті «Острозька академія» відбудеться зустріч з поетесою Мідною від Літклубу «РовеР» НаУОА.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло у Закарпатті за добу, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

У Закарпатті заблукали 2 кияни

17 березня   о 20.50 надійшло повідомлення про те, що   заблукали 2 мешканці Києва 1989 року народження, під час спуску на лижах з гори Стіг, полонина Драгобрат, Рахівського району.

В Ужгородському районі виявили артилерійський снаряд

17 березня о 16.05 поступило повідомлення про виявлення ВНП (попередньо артилерійський снаряд) часів Другої світової війни, за адресою: Ужгородський район с. Оріховиця, вул. Оріхова.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 18 березня. Нехай вас не розчаровують погодні зміни чи інші понеділкові клопоти. Приємний старт нового дня забезпечить аромат свіжозвареної кави. Сміливо додавайте до нього позитивні емоції, не переймайтеся через дрібниці. Нехай ваш ранок буде бадьорим, успіх забезпеченим, а настрій неодмінно хорошим!

Чиновники змагалися в гірських лижах

Більше півсотні держслужбовців змагались за звання найкращих на схилах гори Красія.

Балога і опозиція

Опозиція оголосила Всеукраїнську акцію «Вставай, Україно!». Все за графіком. Сьогодні опозиціонери збирали людей в Ужгороді. Потім будуть інші регіони. Акції закінчаться маршем у Києві. Самі ж опозиціонери кажуть, що хочуть визначити кількість і якість протестного електорату в Україні.

По виборах   Балоги-молодшого порушено кримінальну справу

Як ми повідомляли, на довиборах в обласну раду по Мукачеву з перевагою в менше 300 голосів перемогу було присуджено синові Віктора Балоги — Андрієві.

«Швидка» допомога стане дійсно швидкою

Кому через якусь біду доводилося викликати «швидку» допомогу, той знає, як катастрофічно довго тривають хвилини її очікування. Часто від того, як швидко приїде допомога, залежить життя людини. Нарешті справа зрушила з місця — почала реалізовуватися медична реформа, тож відрадно, що саме наша область виявилася щодо реалізації реформи на передовій.

Мітинг опозиції в Ужгороді. Було не більше 500 чоловік(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Мітинг опозиції в Ужгороді зібрав не більше 500 чоловік.

Маршрутки подорожчали, проблеми залишилися

До редакції звернулася п. Марія, яка мешкає на вул. Заньковецької. Ужгородка поскаржилася на роботу транспортних маршрутів №№ 8, 24, 58. Цитуємо: «14 березня о 13.20 автобуси № 8 і № 58 не зупинялися, а водії на зупинці «міська поліклініка» тільки глузливо махали пільговикам рукою...

Мешканцям «нового» району цього тижня Водоканал радив кип’ятити воду з-під крана   й продовжувати роб

Цього тижня на під’їздах кількох ужгородських будинків з’явилися «листівки» від КП «Водоканал м. Ужгород» з рекомендаціями кип’ятити воду перед уживанням.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат