Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27360, 20

Учасник резонансної ДТП неподалік Хуста не з’явився до суду

Прокуратура взялася з’ясовувати причину неявки 11 лютого на судове засідання до Хустського районного суду учасника резонансної ДТП біля Хуста Павла Нагірного.

Футбол. Михайло Фоменко оголосив склад збірної України на матчі проти команд Польщі та Молдови

Головний тренер національної збірної України Михайло Фоменко оголосив список із 25 гравців, викликаних на матчі відбірного циклу чемпіонату світу 2014 року проти команд Польщі (22 березня у Варшаві) та Молдови (26 березня в Одесі).

Рятувальники вживають заходів для безпечного сходження весняної повені

12 березня під час міжвідомчої наради «Про заходи щодо запобігання підтопленню окремих територій внаслідок весняних паводків» Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських доповів Президенту України Віктору Януковичу про готовність рятувальних підрозділів забезпечувати безпеку громадян під час весняного водопілля.

«Говерла» підписала чемпіона Сербії

Сербський футболіст Неманья Рніч з понеділка став гравцем нашої «Говерли». В минулому Рніч виступав в складі збірної Сербії, грав в «Андерлехті» «Жерміналь Бєєрсхот» та «Партизані». Саме «Партизан» і був останнім клубом 28-річного правого захисника.

Фотофакт від наших читачів

Сміття без кінця і без краю... Центр Європи, Ужгород, вул. Сковороди.
11 березня 2013р. 

За два місяці на закарпатських дорогах загинуло 14 осіб

Кількість ДТП в області порівняно з аналогічним періодом минулого року зросла на 11 %. За два місяці зафіксовано 68 аварій.

11 тисяч гривень середній розмір хабара в області

У Закарпатській області збільшилася кількість хабарів.

В Ужгороді завтра зберуть близько 100 літрів використаних батарейок

Учора у смітниках на вулиці 8-Березня знаходилось близько 20 використаних батарейок. Як відомо, одна батарейка, при потраплянні у навколишнє середовище, забруднює 20 квадратних метрів ґрунту або 400 літрів води. Тож сьогодні варто нагадами ужгородцям про спеціальні пункти збору використаних батарейок, котрі з минулого року діють по всьому місту.

У закарпатському селі Квасові через сказ ввели карантин

Під головуванням першого заступника голови Берегівської районної державної адміністрації Михайла Ляшка відбулося засідання районної надзвичайної протиепізоотичної комісії у зв’язку з виявленням на території Берегівського району, а саме в селі Квасово, хворої тварини на сказ.

Футбол, ЛЧ. «Барселона» vs «Мілан» (АНОНС)

Сьогодні ввечері відбудуться два матчі у відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

На Тячівщині затримали групу браконьєрів

Під час здійснення перевірки р.Тиса близько 16.30 к.ч. на околиці с.Вишково Тячівського р-ну, державними інспекторами рибоохорони Регуш І.І., Куцин М.М., Мотря М.М. була виявлена група осіб із числа місцевих жителів, що займалась незаконним рибним промислом використовуючи "сітки-павуки".

ДПС у Закарпатській області: порядок сплати екологічного податку змінено

З 1 січня 2013 року до підпункту 14.1.223 пункту 14.1 статті 14 Податкового кодексу України внесено зміни до значення поняття «розміщення відходів». В новому трактуванні розміщення відходів – це постійне захоронення відходів у спеціально відведених для цього місцях.

Шахи. Україна вперше виграла командний чемпіонат світу серед жінок

У столиці Казахстану Астані завершився IV командний чемпіонат світу з шахів серед жінок, в якому брали участь шахістки з десяти країн світу - України, Росії, Казахстану, Румунії, Франції, США, Грузії, Туреччини, Китаю та Індії.

Закарпатські річки   підтоплюють дороги

Минулої доби по області спостерігалась тепла погода. Вдень на сході області, ввечері на заході пройшли дощі 1-8 мм. На річках утримувалась підвищена водність, відмічались відновлення підйомів рівнів води на 5-90 см, на р.Тиса – м.Чоп – на 1,8 м.

В Ужгороді відбулися змагання з велоспорту у дисципліні   крос-кантрі (ФОТО)

У неділю 10 березня навколо Радванського кар'єру в Ужгороді пройшов перший з цьогорічних чемпіонатів Закарпаття з велоспорту у дисципліні   крос-кантрі. Найдовша дистанція являла собою чотири кола по 3 кілометри кожний: круті віражі, кам'янисті підйоми, мокрі, слизькі спуски – було чимало жорстких технічних ділянок, на яких гонщикам доводилося показати всю свою майстерність, щоб залишитися в сідлі. Траса підвищеної складності та складні погодні умови анітрохи не злякали учасників змагань, лише додали азарту та адреналіну в кров. Як відмітив під час відкриття змагань голова обласної федерації велоспорту Едуард Татуревич: - "Погода кинула нам виклик. Ми з нею сперечатися не будемо, але і здаватися – не збираємося!"

Аналітика: Чи стануть українськими спецслужби України?

Спеціальні служби є неодмінним атрибутом будь-якої повноцінної держави, покликаним гарантувати її безпеку.

В Ужгороді мешканці вулиці Лобачевського б'ють на сполох

У зв'язку з опадами, що були в останні дні на Закарпатті, затопило одну з самих жахливих вулиць Ужгорода. Жителі багато страждальної вулиці Лобачевського в розпачі, всі їхні попередні звернення до компетентних органів були проігноровані.

Ужгородські коти грають у шахи (ФОТО)

Так, саме коти. Дивіться фото.
Рудого пухнастого звуть Річік, сірого — Бантік.
Власник Річіка - ужгородець Валерій Асаулюк, а сірий брат менший - це кіт дочки.  

В Ужгороді пройде Всеукраїнська конференція для юристів

14-15 березня в Ужгороді відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція студентів та аспірантів «Правова система, громадянське суспільство та держава».

УжНУ проведе наукові конференції за кордоном

У період з 21 по 24 травня 2013 року відбудеться ХХVІ Міжнародна науково-практична конференція «Розвиток єдиного європейського освітнього простору: поєднання кращого зарубіжного досвіду з національними традиціями» (Україна-Словаччина-Угорщина).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат