Районний футбол. Всупереч прогнозам «Болаж» повернувся з батьківщини Василя Раца зі щитом

Євген Свищо для rionews 14.08.2014 16:28 СПОРТ

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 6-го туру чемпіонату Виноградівського району у вищій лізі серед дорослих складів. Тур був доволі вдалим для господарів і завершився з середньою результативністю (причому як зі сторони господарів, так і гостей), яка склала 3.75 гола за поєдинок (при середній у перших шести турах – 3.83 за матч).


Головна сенсація сталась у центральному поєдинку першого кола в Фанчикові, де місцевий футбольний клуб за очікуваннями футбольної громадськості мав здобувати мінімальну звитягу, однак втрата перших залікових балів земляками Василя Раца відбулась у повному обсязі. Цим успішним виїздом клуб із Вилоку продовжив свою переможну серію до чотирьох поєдинків.

«Локомотив» мав вигравати з трохи більшою, а «Чепа» – з дещо меньшою різницею голів (ця команда вперше перемогла з різницею більше двох голів). Залізничники перервали свою триматчеву серію поразок із різницею в 2 голи і більше, а «Дротинці» – продовжили свою виїзну програшну серію до чотирьох матчів. Серія виїзних поразок «Зірки», з різницею в 4 голи і більше, також досягла чотирьох поєдинків.

Найпрогнозованіше, аж до різниці мячів, завершився матч у Чорнотисові, де «Тиса», завдяки влучним пострілам Василя Фозекоша та Андрія Данкая, довела свою домашню переможну серію з різницею в 2 голи і більше та серію виїзних поразок «Дружби» до трьох ігор поспіль.

У поточній таблиці, за наслідками 6-го туру, найбільшого прогресу досягла «Чепа», яка піднялась на три місця і після двотижневої перерви повернулась до першої пятірки. По одному кроку наверх зробили «Болаж», який після чотиритижневої перерви знову зійшов на вершину, та «Локомотив», який після двотижневої перерви повернувся до верхньої половини таблиці. Головним невдахою стала «Дружба», яка опустилась на дві сходинки і вдруге в сезоні випала за межі першої пятірки. По одному кроку вниз зробили «Фанчиково», яке втратило лідируючу позицію після чотиритижневого перебування на вершині, «Зірка», яка опустилась на своє улюблене в цьому сезоні сьоме місце, та «Дротинці», які після тижневої перерви опустились на дно табеля про ранги.

Результати 6-го туру: «Фанчиково» – «Болаж» Вилок – 1:2, «Локомотив» Королево – «Дротинці» – 3:2, «Чепа» – «Зірка» Онок – 5:0, «Тиса» Чорнотисово – «Дружба» Вербовець – 2:0.

Турнірне cтановище після 6-го туру: «Болаж» – 16 очок (різниця голів – 19:4), «Фанчиково» – 15 (17:4), «Тиса» – 9 (10:8), «Локомотив» – 9 (9:13), «Чепа» – 6 (13:15), «Дружба» – 6 (10:13), «Зірка» – 6 (5:20), «Дротинці» – 4 (9:16).

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : чемпіонат виноградівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат