Районний футбол. «Вари», всупереч прогнозам, вийшли сухими з важкого поєдинку

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 10-го туру юнацької першості Берегівського району в зоні «А». Тур був доволі непоганим для гостьових колективів, які досягли одного з кращих показників забитих голів – 2.33 за поєдинок (при середньому в десяти турах – 1.43 за матч).



Головна сенсація сталась на стадіоні у Варах, де господарі мали програвати з різницею в 2-3 мячі, однак вийшли сухими з гри. Щоб зрозуміти вагу цієї несподіванки слід відзначити, що це перший матч, де «Вари» пропустили менше двох голів. Також вражає той факт, що до цього залишити ворота сухими від форвардів «Талісмана» вдавалось тільки «Кідьошу» та «Феніксу».

Із різницею в 2-3 голи на користь господарів мав завершитись центральний матч туру в Бадалові, та «Фенікс» трохи перевиконав цей прогноз. Це вже третій поєдинок клубу з Бадалова, де його атакувальним гравцям вдалось забити 4 голи і більше, що не може не подобатись фанам команди. Водночас і «Боржава» тільки втретє в поточному чемпіонаті пішла з поля без забитого мяча.

З більшою різницею, ніж очікувалось, також виграв клуб із Зміївки, якому передбачалась звитяга з різницею в 2-4 мячі. До цього «Кідьош» більше чотирьох голів у ворота суперника не забивав. Невеличкою розрадою для фанів з Четфолво є той факт, що в цьому турі їх клуб вже всьоме в цьому чемпіонаті не залишив поле без забитого мяча.

У поточній таблиці, за наслідками 10-го туру, на одне місце піднявся «Кідьош», який після двомісячної перерви знову очолив поточну таблицю. Півкроку нагору зробили «Вари», які затягнули на дно таблиці «Чому».

На одну сходинку вниз опустився «Фенікс», який, після двомісячного перебування на вершині, відійшов у невеличкий затінок клубу зі Зміївки. Півкроку назад зробив «Чома», який, через два з половиною місяці після останнього перебування на дні таблиці, знову почав відчувати його своїм єством.

Результати 10-го туру: «Вари» –«Талісман» Великі Береги – 0:0, «Фенікс» Бадалово – «Боржава» – 4:0, «Четфолво» –«Кідьош» Зміївка – 1:7.

Турнірне становище після 10-го туру: «Кідьош» – 24 очка (різниця голів – 23:4), «Фенікс» – 24 (21:3), «Боржава» – 16 (22:11), «Талісман» – 14 (24:10), «Четфолво» – 4 (12:34), «Чома» та «Вари» – по 2 (5:25). «Фенікс», «Чома» та «Вари» мають на гру менше за решту колективів.

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : Чемпіонат Берегівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат