Районний футбол. «Зірка» потрапила в затемнення «Фанчикова»

Євген Свищо для rionews 14.08.2014 16:23 СПОРТ

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 7-го туру чемпіонату Виноградівського району у вищій лізі серед дорослих складів, який завершив перше коло регулярних змагань.


В цей ігровий день було повторено рекорд результативності – 5.25 гол за поєдинок (при середній у семи турах – 4.04 за матч). Нагадуємо що цей рекорд був встановлений в 1-му і повторений в 5-му турах.

Завершення першого кола відбулось без суттєвих сенсацій. Трохи неочікуваний результат зафіксовано в одному з двох центральних поєдинків у Оноці, де ми очікували на мінімальну звитягу гостей або нічию. Перемогу в 1-2 голи ми передбачали в матчах у Вербовці та Дротинцях, однак клуби з Королева та Чепи не уникли розгрому. Найпередбачуваніше завершилась ще одна з двох центральних битв у Вилоці, де «Болаж» за прогнозами експертів мав вигравати з різницею в 3-5 мячів.

У поточній таблиці, за наслідками 7-го туру, найбільшого прогресу досягла «Дружба», яка підстрибнула на три місця. На дві сходинки піднялись «Дротинці». Головним невдахою стала «Чепа», яка опустилась на дві позиції. По одному кроку вниз зробили «Тиса», «Локомотив» та «Зірка».

Результати 7-го туру: «Зірка» Онок – «Фанчиково» – 0:3, «Дружба» Вербовець –«Локомотив» Королево – 3:0, «Дротинці» – «Чепа» – 4:1, «Болаж» Вилок – «Тиса» Чорнотисово – 7:3.

Турнірне cтановище після першого кола: «Болаж» – 19 очок (різниця голів – 26:7), «Фанчиково» – 18 (20:4), «Дружба» – 9 (13:13), «Тиса» – 9 (13:15), «Локомотив» – 9 (9:16), «Дротинці» – 7 (13:17), «Чепа» – 6 (14:19), «Зірка» – 6 (5:23).

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : чемпіонат виноградівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат