Районний футбол. У водах «Боржави» захлинувся «Неветлен»

Євген Свищо для rionews 14.08.2014 16:21 СПОРТ

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 7-го туру юнацької чемпіонату Виноградівського району серед клубів першої ліги.


Ігровий день завершився непогано для господарів, які продемонстрували середню результативність 3 голи за поєдинок (при середній у семи турах – 2.32 за матч).

Головна сенсація сталась на стадіоні в Боржавському, де «Неветлен» мав здобувати мінімальну звитягу, однак зазнав відчутного фіаско. Трохи здивував і результат двобою в Новому Селі, де ми очікували від «Олешника» мінімальної перемоги.

Найпередбачуваніше завершився центральний поєдинок туру на стадіоні у Веряці, де місцевій «Скалі» передбачали звитягу в 2-4 мячі.

У поточній таблиці, за наслідками 7-го туру, найбільшого прогресу досягли «Олешник» та «Боржава», які піднялись на два місця. Один крок нагору зробила «Скала». Найбільшого регресу зазнав «Колос», який, перед виїздом до Веряці, ділив із «Перехрестям» 4-5-ту сходинки, а після повернення в рідні Комяти опинився на 7-й позиції. «Перехрестя» також опустилось на 6-е місце. Один крок донизу зробив «Ардовець».

Результати 7-го туру: «Боржава» Боржавське – «Неветлен» Неветленфолу – 4:2, «Тиса» Нове Село – «Олешник» – 0:3, «Скала» Веряця – «Колос» Великі Комяти – 5:1.

Турнірне cтановище після 7-го туру: «Скала» – 12 очок (різниця голів – 18:5), «Ардовець» – 10 (8:8), «Неветлен» – 9 (16:12), «Олешник» – 9 (11:9), «Боржава» – 7 (15:11), «Перехрестя» – 7 (7:10), «Колос» – 7 (8:15), «Тиса» – 3 (8:22). «Скала», «Ардовець», «Боржава» та «Перехрестя» мають на гру менше за решту колективів.

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : чемпіонат виноградівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат