Районний футбол. «Артос» декласував конкурента

Євген Свищо для rionews 14.08.2014 16:31 СПОРТ

Пропонуємо вашій увазі огляд аналіз 10-го туру чемпіонату Берегівського району серед основних складів зони Б. Тур був непоганим для гостей, які здобули хороший показник залікових пунктів – 44.4 % (при середньому в десяти турах – 36.7 %).



Ігровий день пройшов без особливих сенсацій. Трохи неочікувано завершився центральний матч туру та один із центральних двобоїв другого кола на стадіоні в селі Гать, де господарі мали вигравати з різницею в 2-3 голи. Однак, завдяки мячу Андрія Герца та дублю Ласло Пала, господарі ще в першому таймі довели рахунок до розгромного – 3:0. По перерві за «Артос» по голу забили щей Золтан Форноші, Василь Ярема , Мирослав Бундаш та Чобо Перес. За «Яноші» відзначились Василь Луца та Олександр Балаж. Це вже третій поєдинок «Артоса», у якому він наколотив у ворота опонентів 6 мячів і більше, а для «Яношів» це вже шостий матч, де вони забили 2 голи і більше (що ще треба звичайному вболівальнику?).

Більш передбачувано завершився поєдинок в Батєві, де «Берегсаз» мав вигравати в 1-2 мячі. Завдяки голу Петра Лоовша цей прогноз був втілений у життя. Як не дивно, та це тільки перша виїзна та друга загалом гра берегівців, у якій вони змогли зберегти свої ворота недоторканими. Для «Батьова» це також перший домашній та четвертий матч загалом, де воно не змогло відзначитись у воротах суперника.

Із найочікуванішим підсумком завершилась гра в Попові, де ми передбачали мирову, яка мала принести хороший настрій місцевим фанам. Невеличким позитивом для «Запсоні» є те, що вона третій матч поспіль не їде з полів суперників без забитого гола.

У поточній таблиці, за наслідками 10-го туру, жодних змін не відбулось.

Результати 10-го туру: «Артос» Гать – «Яноші» – 7:2, «Батьово» – «Берегсаз» Берегово – 0:1, «Попово» – «Запсонь» – 1:1,.

Турнірне становище після 10-го туру: «Берегсаз» – 22 очка (різниця голів – 27:13), «Артос» – 20 (32:11), «Яноші» – 16 (25:16), «Мала Бийгань» – 13 (24:29), «Запсонь» – 7 (14:15), «Батьово» – 5 (9:32), «Попово» – 2 (9:24). «Яноші», «М. Бийгань» та «Запсонь» зіграли на матч менше за решту колективів.

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : Чемпіонат Берегівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат