Районний футбол. «Попово» декласувало конкурента

Євген Свищо для rionews 14.08.2014 16:31 СПОРТ

Пропонуємо вашій увазі огляд аналіз 10-го туру юнацької першості Берегівського району в зоні «Б». Відзначаємо непогану результативність від господарів – 3.33 гола за поєдинок (при середній у десяти турах – 2.87 за матч).


Ігровий день пройшов без особливих сенсацій. Трохи неочікувано завершився конкурентний поєдинок на стадіоні в селі Попово, де ми передбачали мінімальну звитягу господарів, а отримали повне фіаско для «Запсоні». «Попово» довело свою безпрограшну серію до чотирьох матчів поспіль. Для «Запсоні» це третій виїзний поєдинок, в якому вона забила хоча б один гол.

Перемогу в 1-2 мячі ми прогнозували й для «Берегсаза». Вражає той факт, що це вже другий поспіль виїзний двобій бергівців, де вони забивають три голи.

Найпередбачуваніше завершився центральний матч туру в селі Гать, де господарі мали вигравати з різницею в 2-4 голи і перервати свою двоматчеву безвиграшну серію. Для «Яношів» це вже третій виїзний поєдинок, у якому вони відзначились у воротах суперника.

У поточній таблиці, за наслідками 10-го туру, відбулась єдина зміна: «Попово» відтіснило «Запсонь» з 3-го на 4-е місце і майже через три місяці, після попереднього умовного входження (нагадаю, що після 1-го туру попівці ділили 2-5 сходинки ще з трьома клубами) знову увійшло до чільної трійки. «Запсонь» після тижневого дебютного перебування в трійці лідерів, знову опустилась на свою улюблену в цьому сезоні 4-ту позицію.

Результати 10-го туру: «Попово» – «Запсонь» – 4:1, «Батьово» – «Берегсаз» Берегово – 2:3, «Артос» Гать – «Яноші» – 4:1.

Турнірне становище після 10-го туру: «Артос» – 20 очок (різниця голів – 24:8), «Берегсаз» – 19 (15:7), «Попово» – 13 (14:11), «Запсонь» – 10 (11:14), «Яноші» – 9 (14:12), «Батьово» – 6 (10:17), «Мала Бийгань» – 6 (10:29). «Запсонь», «Яноші» та «М. Бийгань» зіграли на матч менше за решту колективів.

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : Чемпіонат Берегівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат