Районний футбол. Господарі показали клас

Євген Свищо для rionews 14.08.2014 16:26 СПОРТ

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 6-го туру юнацької першості Винградівського району серед клубів вищої ліги. Тур був чудовим для господарів, які повторили абсолютний рекорд 3-го туру з набраних очок і показали якісну результативність – 4.5 гола за поєдинок (при середній у шести турах – 3.46 за матч).


Тур пройшов без суттєвих сенсацій. Пересічного вболівальника здивували хіба результати в Королеві та Чепі. «Локомотиву» пророкували мінімальний виграш, та його дебютна звитяга виявилась набагато переконливішою. Дротинці, які другий тур поспіль не забили жодного мяча, більше ніж у 6-му турі пропустили тільки в 1-му від «Фанчикова». «Чепа» мала перемагати із різницею в 3-4 голи. До цього її гравці вигравали з різницею не більшою, ніж у 2 мячі. Вперше в чемпіонаті без забитого мяча пішла з поля «Зірка».

Центральний матч першого кола в Фанчикові завершився більш ніж прогнозовано. Те ж саме слід відзначити й про підсумок конкурентної гри в Чорнотисові. При цьому, клуб із Вилока вперше пропустив більше одного гола за поєдинок, а земляки Василя Раца вдруге в сезоні пропустили три мячі. Попереднього разу їм від душі наколотила «Дружба». Перемогу «Тисі», яка на своєму полі вперше забила більше двох голів, принесли влучні постріли Віктора Микуляка, Михайла Поповича та Івана Данкая. Клуб із Вербовця довів свою виїзну безвиграшну серію до трьох матчів поспіль.

У поточній таблиці, за наслідками 6-го туру, на одне місце вверх піднялись «Фанчиково», яке вперше зійшло на вершину, «Тиса», яка повернулась до чільної трійки, «Чепа», яка повернулась на своє улюблене в цьому сезоні 5-е місце, та «Локомотив», який, після тижневого перебування в самому заду, залишив дно таблиці. Натомість, на одну сходинку вниз опустились «Болаж», який вперше втратив лідерство, «Дружба», яка вдруге в сезоні випала з першої трійки, «Зірка» та «Дротинці», які повернулись на свої улюблені в цьому чемпіонаті 6-те та 8-е місця.

Результати 6-го туру: «Локомотив» Королево – «Дротинці» – 4:0, «Чепа» – «Зірка» Онок – 7:0, «Фанчиково» – «Болаж» Вилок – 4:3, «Тиса» Чорнотисово – «Дружба» Вербовець – 3:2.

Турнірне cтановище після 6-го туру: «Фанчиково» – 15 очок (різниця голів – 28:7), «Болаж» – 15 (28:8), «Тиса» – 12 (13:12), «Дружба» – 10 (12:10), «Чепа» – 7 (14:11), «Зірка» – 6 (10:27), «Локомотив» – 4 (7:21), «Дротинці» – 1 (3:19).

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : чемпіонат виноградівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат