Районний футбол. «Талісман» та «Четфолво» розгромили опонентів

Євген Свищо для rionews 14.08.2014 16:31 СПОРТ

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 10-го туру чемпіонату Берегівського району серед основних складів зони «А». Тур був непоганим для господарів, які показали один із кращих показників результативності в поточному сезоні – 4 голи за поєдинок (при середньому в десяти турах – 2.63 за матч).



Два з трьох поєдинків туру завершились трохи несподівано. «Вари» на своєму полі мали здобувати нічию, однак зазнали своєї першої розгромної поразки в чемпіонаті. Серія перемог «Талісмана» досягла чотирьох матчів поспіль.

Мінімальною звитягою господарів або нічиєю мав завершитись двобій на стадіоні в Четфолво, та клуб із Зміївки був декласований опонентами. До слова «Четфолво» вперше наколотило в ворота суперника більше трьох і втретє в сезоні не пропутило жодного голу. Для «Кідьоша» це вже третій поєдинок, у якому його гравці не змогли відзначитись у воротах опонентів.

Найпередбачуваніше завершився центральний матч туру в Бадалові, де господарям прогнозували звитягу з різницею в 5-8 мячів. Це вже четверта звитяга «Фенікса» в сезоні з різницею в 5 голів і більше. Для «Боржави» це вже четвертий матч, у якому клуб не може відзначитись у чужих воротах.

У поточній таблиці, за наслідками 10-го туру, змін не відбулось.

Результати 10-го туру: «Вари» – «Талісман» Великі Береги – 1:4, «Четфолво» – «Кідьош» Зміївка – 5:0, «Фенікс» Бадалово – «Боржава» – 6:0.

Турнірне становище після10-го туру: «Фенікс» – 24 очко (різниця голів – 37:2), «Четфолво» – 16 (17:13), «Талісман» – 15 (21:19), «Кідьош» – 12 (14:21), «Боржава» – 11 (8:15), «Вари» – 8 (11:12), «Чома» – 1 (2:28). «Фенікс», «Вари» та «Чома» мають на гру менше за решту колективів.

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : Чемпіонат Берегівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат