Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 280, 20

Ужгородська збірна повернулася з Дитячих ігор, що проходили у Єрусалимі

Як ми вже повідомляли, із 29 липня по 3 серпня 2018 року у Єрусалимі (Ізраїль) проходили 52-і Міжнародні дитячі ігри, у яких взяли участь понад 1500 юних спортсменів із 30 країн світу. Змагалися у 9 видах спорту: легка атлетика, стрітбол, баскетбол, фехтування, футбол, дзюдо, плавання, теніс та волейбол. Юні ужгородські спортсмени брали участь у чотирьох видах програми: плаванні, дзюдо, тенісі та фехтуванні.

На Перечинщині пройшли два етапи Чемпіонату України з гірських перегонів (ВІДЕО)

3—4 серпня у Вільшинках відбувся 5-й етап, а 4-5 серпня у Лумшорах відбувся 6-й етап.

Закарпатська ОДА дозволила провести автомобільні перегони в закарпатських горах

Цими днями, 4-5 серпня, у Перечинському районі проходять гірські перегони на автомобілях. Закарпатська ОДА анонсувала їх проведення і в екологів немає заперечень. Це черговий етап Чемпіонату.

Ужгородські діти здобули перші нагороди на Дитячих іграх у Єрусалимі

В Єрусалимі стартували 52-гі Міжнародні дитячі ігри. До Ізраїлю вирушили 18 юних спортсменів з Ужгорода, які виступлять у чотирьох видах спорту: плаванні, фехтуванні, тенісі та дзюдо. Вже є перші здобутки.

Поблизу Жденієва відбувся легкоатлетичний забіг BOJKO TRAIL

6-8 липня 2018 року вперше в Україні відбувся забіг BOJKO TRAIL. Забіг пройшов на території Воловецького району Закарпатської області, базовий табір розміщено в смт. Жденієво. Кількість зареєстрованих учасників досягла – 640 людей. Майже 600 учасників були бігуни з Польщі.

Ювілейний турнір ветеранів з міні-футболу виграли господарі

«Людина живе до тих пір, допоки про неї пам'ятають…». Саме ці слова стали лейтмотивом Х–го ювілейного «Меморіалу пам’яті екс-першого заступника голови федерації футболу Закарпаття О. В. Іщенка, який вкотре виграли господарі. А сам турнір із міні-футболу (8 гравців + воротар) відбувся минулого вівторка на мукачівському стадіоні «Харчовик» (директор — Ілля Левко).

В містах Закарпатської області відбудеться свято футболу! 

Організатори підготували конкурси та розваги, розіграші призів, у тому числі й квитки на матч збірної України у Лізі Націй. На святі буде ді-джей та музична програма, а ще зустріч із зіркою українського футболу. Хто це буде? Приходьте і дізнаєтеся.

На вихідні в Ужгороді пройдуть змагання з мотокросу

23-24 червня в Ужгороді на мототрасі "Загор Крос Екстрім" (вул. Загорська, 170 а) відбудеться особисто-командний чемпіонат Закарпатської області та Кубок Ужгорода з мотоциклетного спорту.

«Золото» та «срібло» для Срібної Землі вибороли наші тенісисти на Всеукраїнських змаганнях

Розпочну із золотої медалі, яку нещодавно майстер спорту Василь Єгоров привіз з Києва, де проходив Кубок України. Ужгородець   у парі з киянином Рудольфом Сметаніним (чоловічий парний розряд) у фіналі обіграли львівський тандем Максим Халус/Артем Тувалов (4:6, 6:4 та 10:8).

Федерація футболу Закарпаття просить не нагнітати нездорового ажіотажу

Останнім часом деякі ЗМІ поширюють інформацію про участь «української команди із Закарпаття» у так званому чемпіонаті світу для команд невизнаних країн, регіонів, меншин і територій.

Ужгородець став абсолютним чемпіоном України із джиу-джитсу

У Києві відбувся відкритий Чемпіонат України з боротьби джиу-джитсу UKRAINIAN OPEN JIU-JITSU NO-GI CHAMPIONSHIP. У змаганнях брали участь і ужгородці.

Як пройшов Олімпійський день в Ужгороді

Всеукраїнський «Олімпійський день», який 24-ий раз проводиться під егідою НОК України, у черговий раз відбувся минулої п’ятниці на березі річки Уж («Боздоський парк»).

Закарпатець став чемпіоном України у змішаних єдиноборствах

Днями, 12 травня,   в закарпатському Тячеві пройшов чемпіонат України зі змішаних єдиноборств UF MMA. Чудовий результат на цих змаганнях показав ужгородський спортсмен Євген Свида.

18 травня в Ужгороді пройде «Олімпійський день»

Наприкінці минулого тижня в Ужгороді відбулося засідання обласного відділення НОК України, яке вів його голова Іван Риляк.

Фехтування. Турнір Герея зібрав в Ужгороді кадетів 5-ти країн

Протягом двох днів (10-11 травня) у місцевому спортивному комплексі «Юність» майже 300 «д’артаньянів» (кадети) схрестили зброю за здобуття головних трофеїв традиційного   ХIX–го всеукраїнського Меморіалу пам’яті заслуженого тренера України Василя Герея (головний суддя змагань С. Горецький та секретар Н. Калініна).

Городковий спорт — це азартний вид спорту

У цьому переконався і сам автор цього фоторепортажу, який взяв участь у традиційній відкритій першості Закарпаття серед ветеранів фізичної культури і спорту. І не просто взяв, а виборов срібну медаль серед учасників вікової категорії до 65 років (див. копію грамоти).   Головне у цій рухливій грі — це влучність, а ваш покірний слуга під час проходження дійсної військової служби був–таки снайпером.

В ужгородському СК "Юність" відбувся гандбольний турнір серед дівчат

Дуже впевнено готуються до своїх перших всеукраїнських стартів команди дівчат з гандболу 2006-2007 р.р.н Тож ми також вирішили не пасти задніх і провели невеличкий турнір із залученням команд області та України.

Визначилися чемпіони Дитячої ліги Закарпаття з гандболу

5 травня в ужгородському СК Юність відбулися фінальні тури Чeмпіонатів області з гандболу Дитяча ліга сeрeд дівчат 2004-2005 р.р.н. та юнаків 2003-2004 р.р.н.

Хіп-хоп-фестиваль в Ужгороді об'єднає кращих представників спільноти

Міжнародний фестиваль «Ghetto Groove» вже зарекомендував себе як потужний молодіжний івент, що об’єднує кращих представників хіп-хоп спільноти з України та сусідніх країн, та щороку пропонує мешканцям і гостям Ужгорода насолодитись найкращими видовищами у стилі хіп-хоп.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат