Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 200, 20

Біатлоністка з Хуста стала срібною призеркою ЧЄ з біатлону

27 січня, у місті Душники-Здруй, що на південному заході Польщі стартував Чемпіонат Європи – 2021 з біатлону. Вже перша індивідуальна жіноча гонка принесла нагороди українській команді.

Підсумки першої частини сезону УПЛ

Перша частина сезону в футбольній Українській Прем’єр-лізі добігла кінця, і ми пропонуємо вам найголовніші підсумки турнірного відтинку, який видався напруженим, інтригуючим і не обійшовся без скандалів.

«Минай» - «Зоря»: анонс матчу від бк Betandyou

29 листопада в Ужгороді на стадіоні «Авангард» відбудеться поєдинок 11-го туру чемпіонату України, в якому зіграють «Минай» та «Зоря. Представляємо анонс цього матчу та ставки від букмекерської контори Betandyou.

Дебют «Миная» в УПЛ: Могло бути і гірше

Ужгородський «Минай» готується до відновлення виступів в Українській Прем’єр-лізі після паузи на матчі збірних, і поки що турнірне становище підопічних Василя Кобіна достатньо оптимістичне як для дебютного сезону на найвищому рівні.

Емілія Мадяр-Фазекаш: Люди з інвалідністю можуть досягати результатів і бути соціально активними

Емілія Мадяр-Фазекаш — є майстром спорту з фехтування, працює тренером в Ужгороді, тренує паралімпійських фехтувальників на візках. Її вихованці ставали чемпіонами світу та Європи, багаторазовими переможцями чемпіонатів України. А ще Емілія паралельно працює викладачем в Ужгородському національному університеті. Займається також громадською роботою.

В Ужгороді відбувся турнір з петанку UNGVAR-2020

На алеї Боздоського парку в Ужгороді відбувся турнір з петанку UNGVAR-2020, яким закарпатські петанкісти закривали сезон.

В Ужгороді відбувся масштабний турнір із петанку

В Ужгороді протягом трьох днів тривав найбільший в Україні турнір із петанку — «Каштан-2020». Цього року через пандемію на турнір не змогли прибути всі бажаючі закордонні спортсмени, тим не менше, до Ужгорода приїхало понад 60 спортсменів зі всієї України.

100 років тому народився видатний закарпатський футболіст Дезидерій Товт

Сьогодні ґранду вітчизняного футболу, екс-гравцеві легендарного СК «Русь» та «Спартак» Ужгород, кращому бомбардиру ФК «Динамо» Київ (1950 рік), головному тренеру ФК «Говерла», яка у 1972 році вперше в історії крайового футболу (першість СРСР, 2–га ліга, клас «А», українська зона) виборола «срібні» медалі, Дезидерію Людвиговичу Товту виповнилося б 100 років.

Нова чемпіонка України з тенісу мешкає в Ужгороді

Кілька годин тому (01. 08. 2020 р.) в Ірпіні (тенісний центр ФТУ «Grand Admiral») завершився чемпіонат України з тенісу (категорія «А»).   Автор матеріалу зателефонував головному тренеру збірної Закарпаття з цього виду спорту Руслані Дичці й попросив її розповісти, як на змаганнях виступили наші земляки.

Вийшла книга про знаного голкіпера Закарпаття

23 липня у Перечині відбулася приємна подія для футбольної сім’ї Срібної Землі — презентація книжки місцевого літописця спорту Івана Моняка, яка вийшла уже під традиційною рубрикою «Легенди закарпатського футболу». Її назва «Майстер спорту СРСР Юрій Сусла з Перечина».

40 днів серед нас нема знаного арбітра з футболу Олександра Теметєва

Свого часу   літописець крайового футболу Василь Федак писав: «Великим досягненням вважаємо і те, що маємо чотирьох футбольних арбітрів всесоюзної категорії. Це, зокрема, Федір   Куруц, Олександр Малец, Томаш   Пфайфер та Олександр   Теметєв. Вони свого часу з честю відстоювали престиж закарпатського футболу. З них найбільшого успіху домігся берегівчанин О. Теметєв, який провів понад 100 поєдинків у елітному дивізіоні Чемпіонату СРСР та на міжнародній арені».

Як ужгородські юнаки обіграли баскетболістів з Одещини

В ужгородському СП «Юність» відбувся четвертий тур фінальної частини дивізіону Б всеукраїнської баскетбольної ліги серед юнаків 2004-го року народження. Мені вдалось побувати на одному з матчів, де ужгородський ЗОДЮСШ екзаменував представника Одещини – «СОЦ Ізмаїл».

Йожефу Сабо виповнилося 80 років

Раз у чотири роки він відзначає свій день народження. На цей раз знаному колишньому гравцеві збірної СРСР, бронзовому призеру олімпійських ігор, багаторазовому чемпіону та володарю кубка СРСР, тренеру збірної УРСР та ФК «Динамо», ЗМС СРСР та ЗТ України Йожефу Йожефовичу Сабо — усміхнулася фортуна. Він має можливість не лише відзначити у 20–ий раз свій день народження, але й відсвяткувати чудовий ювілей.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат