Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 140, 20

У Хусті відбувся традиційний Khust HalfMarathon

Сотні людей з різних регіонів країни в недільний ранок вийшли на старт разом зі своїми сім’ями та дітьми, щоб підтримати воїнів та маленького хлопчика Йосипа, який потребує реабілітації, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - Приємно відзначити, що кількість охочих долучитися до забігу щороку зростає. А цього разу учасників рекордно багато. І всі вони бігли назустріч перемозі.

Стали відомі усі учасники прощального матчу Селезньова

6 червня в Ужгороді один з найкращих бомбардирів в історії чемпіонатів України Євген Селезньов проведе свій прощальний матч. Гра відбудеться на стадіоні Авангард о 17:00. Вхід на подію – вільний.

Голова ОВА Віктор Микита нагородив трьох закарпатських спортсменів

Сьогодні спільною відзнакою обласної ради й ОВА – нагрудним знаком «За розвиток Закарпаття» – нагородив трьох відомих спортсменів краю: біатлоністок Анастасію та Олександру Меркушиних і фристайліста Олександра Окіпнюка, повідомив Віктор Микита.

Головному олімпійцю Закарпаття – 70

«А роки, як співається у відомій пісні, – наче птахи, летять, і ніколи нам озирнутись назад». Проте потрібно, бо без минулого немає сучасного й не буде майбутнього. Саме тому і взялися за пера, щоб бодай тезисно нагадати епізоди життя людини, із якою працюємо й дружимо, організовуємо та проводимо різні спортивні заходи, пропагуємо олімпійські цінності в краї й Україні, зустрічаємося зі своїми олімпійцями більше чверті століття.

Ужгородці стали призерами Чемпіонату України з петанку

В Ужгороді на стадіоні "Авангард" протягом трьох днів тривав Чемпіонат України з петанку в дисциплінах тет-а-тет, дуплети та дуплети-мікс.

Василь Турянчик не міг умерти, бо був створений для життя

З глибоким сумом та болем у серці згадуємо нашого дорогого, рідного, незабутнього чоловіка, тата, дідуся, а також чудового футболіста, колегу, тренера, наставника В. Ю. Турянчика. Нині, 31 березня, минає рік, як нема з нами Василя Юрійовича, а він був створений для життя.

Ентузіаст, або Його покликанням було зводити спортивні споруди

Розповідь про першого директора стадіону "Авангард".

Ужгородському стадіону «Авангард» — 130 років

У місті над Ужем, яке сьогодні за "офіційною" версією святкуватимемо ювілей – 1130-річчя від заснування, за проектом архітекторів Євгена Вальца та Олександра Ковоша, а також інженера Еміла Еґреші протягом 1951– 1953 рр. був побудований й 3 травня 1953 р. урочисто відкритий стадіон «Авангард».

Футболісти ФК "Минай" на зборах у Туреччині побили футболістів російського клубу "Шинник"

13 лютого, у готелі Royal Sigunas, розташованому в Аланьї, сталася бійка за участю ФК «Минай» та представників країни 404 - ярославського «Шиніка», повідомляє пресслужба закарпатського клубу.

В. Турянчик: «2021 рік. 60 років тому ми почали розвалювати російську футбольну імперію на полі»

До 130–річчя закарпатського футболу. З неопублікованої книги В. Гаджеги «Залізний капітан».

Кому потрібна була «качка»

У мережу Інтернету ще 22 лютого 2022 року Асоціація футболу Львівщини запустила «качку», що   «Сумна звістка прийшла з міста Лева – не стало колишнього капітана "зелено-білих" Івана Диковця.

Історична зустріч через 50 років

Вона пройде завтра, у суботу, 17 грудня, в ужгородському СК «Юність», де також відбудеться турнір з міні–футболу серед ветеранів (50 років+), присвячений срібним призерам чемпіонату України   — ФК «Говерла» Ужгород–72.

Не стало закарпатського футболіста Миколи Тимчака

Боляче і сумно, що не стало Людини, Футболіста, Керівника, Цімбори та співавтора книги «Це магічне слово «Колос» Миколи Тимчака!

В Ужгороді відбувся відкритий клубний турнір із дзюдо

110 учасників у вікових категоріях 2008-2010, 2011-2012, 2013-2014 взяли участь у відкритому клубному турнірі із дзюдо, який відбувся в Ужгороді з нагоди Всесвітнього дня дзюдо.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат