Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 60, 20

Минай програв у Кубку команді з Першої ліги

Минайська команда припиняє боротьбу за Кубок України сезону 2023/2024.

Закарпатці у складі збірної України здобули срібло на чемпіонаті Європи зі спортивного орієнтування

Вихованці КОДЮСШ «Спартак» взяли участь у 19th чемпіонаті Європи з рогейну, що проходив 9-10 вересня у місті Турку (Фінляндія). Загалом у змаганнях брали участь близько 225 команд (понад 500 спортсменів) з 28 країн.

У лідери Чеміонатів Закарпаття вийшли Севлюш та Мукачево

24 вересня у Вищій та Першій лігах відбулися матчі 11 туру.

Гандбол. Чоловічі Карпати розпочали боротьбу за нагороди нового сезону

Стартував чемпіонат України з гандболу серед команд чоловічої Суперліги. Матчі 1-го пройшли в форматі двох з’їзних групі в Одесі та Броварах 22-24 вересня.

На Закарпатті відбувся West Carpathian Marathon

До першого марафону в Західному регіоні долучилося близько пів тисячі учасників з 18 областей України. Серед них і керівництво Закарпаття – Мирослав Білецький, Василь Іванчо, а також працівники структурних підрозділів ОВА Олександр Прокопенко та Павло Стойка.

Минай програв у Житомирі Поліссю

У матчі 8-го туру Прем'єр-ліги Минай програв - 1:2. Голи: Смоляков (68), Мустафаєв (83) - Твердохліб (39).

Хуст впевнено перемагає Металіст в Ужгороді

У Першій лізі відбувся матч 9-го туру Металіст - Хуст. Гра проходила в Ужгороді на ст. Авангард. Рахунок зустрічі - 3:0. Голи: Приходько (37), Шевчук (59), Борисенко (80).

На Чемпіонаті України з фехтування бронзу здобув ужгородець Горецький, а команда Закарпаття - срібло

Майже 150 учасників з Києва, Львова, Ужгорода, Харкова, Дніпра, Черкас, Хмельницького, Миколаєва, Запоріжжя, Броварів та Олександрії зібрав юніорський чемпіонат України з фехтування на шпагах, який проходить у столичному ЦСК ЗСУ.

Закарпатські гандболістки здобули другу перемогу поспіль у Чемпіонаті Угорщини

ГК «Карпати» (Ужгород) зіграв свій другий поєдинок у другому дивізіоні чемпіонату Угорщини з гандболу серед жіночих команд.

Закарпатська команда здобула друге місце на Чемпіонаті України з легкої атлетики

17 вересня у Львові відбувся чемпіонат України з бігу по шосе на 10 км серед дорослих, молоді, юніорів - повідомляє Федерація легкої атлетики Закарпатської області.

Жіночий ФК Минай впевнено переміг команду з Львівщини

Вітаю наших дівчат з футбольного клубу «Минай», котрі сьогодні в Ужгороді з рахунком 3:0 здолали суперниць з ФК «Надбужжя» (Буськ) в межах третього туру Чемпіонату України серед жіночих команд Першої ліги, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Підготовка до першого марафону на Закарпатті підходить до завершального етапу

Допоки наша команда з першим заступником голови ОВА Мирославом Білецьким з ГО «Велообʼєднання» працює над забезпеченням усього необхідного на «West Carpathian Marathon», а учасники тренуються перед забігом, цьогорічний марафон, котрий відбудеться вже за тиждень, внесено у світовий календар заходів легкої атлетики «World Athletics», - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

Минай зіграв унічию на виїзді

В українській Прем'єр-лізі відбувся 7 тур.

ФК Хуст переміг тернопільську Ниву

У Першій лізі відбулися матчі 8-го туру. Хуст приймав удома Ниву (Т) і переміг з рахунком 1:0. Гол: Приходько (45).

На Закарпатті відбудеться перший на Західній Україні марафон

На Закарпатті відбудеться непересічна подія – перший у Західному регіоні марафон. І я та мій колега Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА – його учасники, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

В Ужгороді відбувся відкритий турнір з класичної боротьби серед юнаків

8-10 вересня в Ужгороді проходив Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед юнаків «Кубок Закарпаття - 2023».

Фехтування. В Ужгороді відбувся турнір пам’яті Герея

Близько 130 учасників з Києва, Львова, Черкас, Харкова, Запоріжжя, Хмельницького, Броварів, Дніпропетровщини, Кіровоградщини та Закарпаття зібрав ХХІV Всеукраїнський турнір країн Карпатського єврорегіону з фехтування на шпагах пам’яті Заслуженого тренера України Василя Васильовича Герея, який проходив 9 вересня у Всесвітній день фехтування у його рідному місті Ужгороді.

Ужгородські «Карпати» перемогли в стартовому турі Другого дивізіону чемпіонату Угорщини

У суботу, 9 вересня, жіноча команда ГК «Карпати» стартувала у другому дивізіоні чемпіонату Угорщини. Наші дівчата відіграли виїзний поєдинок в місті Козінцбарціка із клубом «Боршо».

Чемпіонат Закарпаття: Лідери Вищої ліги дружно втрачають очки

Сьогодні відбулися матчі 9 туру у Вищій та Першій лізі Чемпіонату Закарпаття з футболу.

Хуст зіграв унічию на Київщині

У Першій лізі відбулися матчі 7-го туру. ФК Хуст грав у Бузовій з місцевою Нивою. Рахунок зустрічі - 2:2. Голи: Паламар (59), Тименко (83) - Станкович (21), Борисенко (67).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат