Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 160, 20

29 квітня — Всеукраїнський День футболу

Сьогодні виповнюється 30 років із того дня, як національна збірна України з футболу провела дебютний матч у своїй історії.

Залишають нас найкращі: на 87 році життя не стало «залізного капітана» «Динамо» Василя Турянчика

Учора, 31 березня, на 87 році життя не стало «залізного капітана» київського «Динамо», легенди українського футболу, почесного громадянина м. Мукачево, заслуженого майстра спорту Василя Юрійовича Турянчика.

5 закарпатських спортсменів візьмуть участь в зимовій Олімпіаді у Пекі

Національний олімпійський комітет оприлюднив склад збірної України на Олімпійські ігри у Пекіні.

В Ужгороді стартує турнір пам

Сьогодні (22. 01. 2022 р.) в ужгородському СК «Юність» стартує   дебютний Меморіал пам’яті екс–капітану та тренеру ФК «Закарпаття», майстру спорту України. Початок о 9.30.

«Аксакалу» футбольних справ Закарпаття В. М. Поповичу — 75

Цей ювілей для іршавчанина Василя Поповича   та вершина, з якої відкриваються обрії спортивної кар’єри, а також це саме та пора, коли є що згадати. Нині, гадаю, можна говорити ще про один гарний ювілей Василя Миколайовича — це наполеглива робота протягом 60 років на сільській спортивній ниві: гравець команд, арбітр, дитячий тренер (свого часу працював в Іршавській СДЮСШОР разом із грандами вітчизняного футболу, змс СРСР   В. Турянчиком та М. Михалиною), голова райради ФСТ «Колос» та директор ДЮСШ цього товариства, суддя національної категорії, інспектор матчів елітного дивізіону чемпіонату України. І це ще не весь ланцюг у зміні професій та роботи на футбольній стезі ювіляра. Важко повірити у такий факт, але Василь Миколайович майже 30 років (1983–1994 та 2003–2021 рр.) очолює Іршавську районну федерацію з футболу. А ще він 12 років був головою Асоціації футбольних арбітрів Закарпаття (1995–2007 рр.), а ще його прізвище тричі було у символічному списку «10 кращих арбітрів України (1986–1988 рр.). Почесний ветеран спорту також має і свій особистий рекорд: його прізвище 23 рази було у традиційному престижному рейтингу «10 кращих арбітрів Закарпаття з футболу»!

Збірна Москви з футболу на закарпатський лад

Або фото на титульній сторінці з «Футбол–хокею», на яке натрапив у власному архіві, зумовило написати цей матеріал.

Г. Куруц: «Мукачівець О. Халілов мріє про олімпійські ігри»

Юний борець з Мукачева, майстер спорту України з греко–римської боротьби, 19–річний Олег Халілов, днями повернувся з Харкова, де став володарем Кубка України серед U–21. До речі, представники Мукачева вибороли повний комплект медалей: Олег (вагова категорія до 63 кг.) — «золото», його товариші по команді Василь Мишанич (в/к до 60 кг) — «срібло», а Іван Чмир (в/к до 80 кг) — «бронзу».  

Анонс. У 16-му турі "Минай" прийматиме "Динамо"

У суботу, 27 листопада, в Ужгороді відбудеться матч Прем'єр-ліги "Минай" - "Динамо". Початок гри о 14:00.

"Минай" зіграв внічию з Інгульцем

У 15-му турі української прем'єр-ліги "Минай" приймав в Ужгороді на стадіоні "Авангард" "Інгулець"

Ужгородки у складі збірної України стали бронзовими призерками у Кубку Націй на Чемпіонаті світу з п

В Іспанії пройшов Чемпіонат світу з петанку серед жінок. Збірна України складалася з чотирьох учасниць і три з них — ужгородки: Олександра Шевченко, Олександра Кузьма та Валентина Сліж.

Прогноз на гру «Мілан» - «Торіно»: матч десятого туру Серії А

26-го жовтня в десятому турі Серії А запланований поєдинок «Мілан» - «Торіно».

Президент ПФЛ: «Суми» будуть покарані за бійку фанатів з «Перемога»

Календарний матч 15-го туру групи «Б» другої ліги «Суми» - «Перемога» був перерваний на рахунку (1:3) на користь гостей.

Роналду про можливий відхід зі збірної: «Час ще не прийшов»

Кріштіано Роналду, який вже більше 20-ти років у футболі, ще не збирається покидати арену.

В Ужгороді відбувся міжнародний турнір із петанку «Каштан-2021»

В Ужгороді у Боздоському парку протягом трьох днів відбувалися ігри міжнародного турніру з петанку «Каштан-2021». Всього участь у турнірі взяли понад 70 учасників із України, Угорщини, Чехії, Польщі, Білорусі, Росії. Також у турнірі брали участь громадяни Данії, Бельгії та Марокко, які тимчасово проживають в Україні і є членами українських петанк-клубів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат