Напередодні матчу з “Динамо” гравців закарпатського “Минаю” намагалися підкупити?

25.04.2024 23:09 СПОРТ

ФК «Минай» провів внутрішнє розслідування за фактом спроби залучення гравців клубу до організації матчів з фіксованим результатом. Про це йдеться у заяві на офіційній сторінці клубу.

За результатами внутрішнього розслідування ФК «Минай» не має жодних підстав підозрювати футболістів у нечесній грі та висловлює повну довіру гравцям й тренерському штабу.

“Водночас інформуємо, що ФК «Минай» співпрацює зі Службою внутрішніх розслідувань протиправної поведінки учасників футбольних змагань УАФ. Слідчі дії тривають.

ФК «Минай» зобов’язується надалі сприяти слідству, аби в результаті допомогти побороти такі явища в українському футболі, як «договірні» матчі та матчі з фіксованим результатом”, – йдеться у заяві.

Як повідомило видання sport.ua вже відомо хто хотів підкупити гравців “Минаю”, щоб вони здали матч з “Динамо”.

У середу, 17 квітня, відбувся перенесений матч 16-го туру Української Прем’єр-ліги, в якому зіграли «Минай» і «Динамо». Гра пройшла в Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського. Київський клуб здобув перемогу з рахунком 3:1.

Раніше повідомлялось, що до двох футболістів «Минаю» звернулись з пропозицією програти гру «Динамо» та пропонували по 5 тисяч доларів.

За інформацією журналіста Ігоря Бурбаса, гравці, яким пропонували «злити» матч київському «Динамо» – це Дмитро Нємчанінов та Євген Скиба. Їхні заяви вже кілька днів на розгляді у комітеті з етики та чесної гри УАФ. У своїх поясненнях вони вказують, що на них вийшла людина, яка представилась дослівно: «Сергій, який веде стріми з Мілевським» (очевидно мова йде про друга ексгравця «Динамо» Артема Мілевського Сергія Третьяка).

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат