Холодильник для компактної кухні: який краще вибрати

26.04.2024 10:53 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Коли кухня маленька, доводиться думати, як зекономити простір. Велика побутова техніка не завжди може органічно доповнити інтер'єр. Холодильник — незамінна річ для зберігання продуктів, але інколи важко підібрати модель, яка підійде для компактного приміщення. Розповімо про ключові аспекти, на які варто звернути увагу.

Формфактор та дизайн: найпопулярніші варіанти

Для невеликої кухні можна підібрати одно- або двокамерну модель. Перші відрізняються дуже компактними розмірами. Це ідеальний варіант для однієї людини. Для сім'ї така техніка не підійде, оскільки не призначена для зберігання багатьох страв та харчових продуктів. Двокамерне обладнання займає більше простору, але дає змогу охолоджувати значну кількість їжі. Якщо шукаєте техніку для компактної кухні, зверніть увагу на холодильники Електролюкс із верхнім розташуванням морозильної камери. Такі побутові прилади менші за ті, у яких це відділення в нижній частині. Крім цього, зверніть увагу на дизайн. Серед користувачів популярні моделі з ергономічними корпусами та прихованими ручками. Вибираючи колір, рекомендуємо орієнтуватися на відтінки, які переважають в інтер'єрі кімнати.

Енергоспоживання та автономність

Обладнання має бути не лише компактним, але й ефективним та економічним. Зверніть увагу на моделі з такими класами енергоспоживання:

  1. A+++;
  2. A++;
  3. A+;
  4. A.

Чим вищий клас енергоспоживання, тим менше електрики потребує холодильник. Важливу роль у виборі має автономність. Від неї залежить, як довго обладнання може зберігати холод всередині камер, якщо немає живлення. Популярні моделі з автономністю від 12 до 24 годин.

Технології та опції: ключові аспекти

Функціональність — один із головних факторів у виборі. Від неї залежить зручність холодильника у використанні. Зверніть увагу на моделі з технологією No Frost. Їхня основна перевага: техніку не потрібно розморожувати, оскільки лід не утворюється під час охолодження до низької температури. Крім цього, популярні вироби з такими додатковими функціями:

  1. Зона свіжості. Завдяки оптимальному співвідношенню вологи та температури овочі, фрукти та зелень зберігаються максимально довго.
  2. Режим «Відпустка». Можна вимкнути основну камеру та перекласти всі продукти до морозилки. Це дає змогу заощадити електроенергію.
  3. Швидке охолодження/заморожування. З такою функцією легко знизити температуру харчів та напоїв за короткий проміжок часу.

Деякими моделями можна керувати віддалено за допомогою смартфона. Це зручно, адже змінити температуру легко, не підходячи до холодильника. Вартість побутового обладнання залежить від його можливостей. У невелику кухню рекомендуємо поставити компактну техніку з широким набором функцій.

Коментарі :


03.05.2024 13:03 Діана

Коротко та зрозуміло, якщо зацікавить будівництво дерев'яних будинків звертайтесь за контактами https://koleo.com.ua/


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат