Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-01') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 2240, 20

Футбол. Шоста поспіль поразка “Говерли” (РАХУНКИ, ФОТО, ВІДЕО)

Відбулася частина матчів шостого туру ПЛ. Ужгородська “Говерла” не змогла зачепитися за очки в домашньому матчі проти “Металіста”.

У футбольному матчі до Дня незалежності перемогла команда облдержадміністрації

  У четвер, 16 серпня, на ужгородському стадіоні «Спартак» провели турнір з міні-футболу. Спортивний захід присвячено 21-й річниці Незалежності України.

Сьогодні на "Спартаку" зіграють у міні-футбол

У четвер, 16 серпня, відбудеться турнір з міні-футболу, присвячений 21-й річниці Незалежності України. У турнірі візьмуть участь команди «Держслужбовець», «Депутат», «Динамо» та команда Федерації футболу Закарпаття.

Закарпатки взяли срібло на чемпіонаті Європи

У столиці литовського баскетболу Каунасі проходив 7-й чемпіонат Європи з баскетболу. Нашу країну представляли 2 жіночі команди к Києва та Мукачева.

В Ужгороді запрацював найбільший в Україні ролердром (ВІДЕО)

Площа майданчика найбільша в Україні, понад 1,5 тисячі квадратних метрів. Сучасне пластикове покриття не боїться спеки, дощу та навіть морозу. А головне, воно абсолютно безпечне для катання ролерів, скейтбордистів та велосипедистів.

Футбол. П’ята поспіль поразка «Говерли»

Лідери чемпіонату фактично синхронно обіграли своїх суперників. Спочатку забили по два м'ячі, потім пропустили, потім ще забили по два. Схоже у цих суперників знову буде окремий чемпіонат, де кожне очко на рахунку... Поки тільки «Дніпро» намагається триматися поблизу. І також, як на замовлення, з рахунком 4:1 переміг у цьому турі.

Футбол, ЧЗ. Гольові шоу в Іршаві, Середньму та Плоскому

У неділю, 8 липня, відбулися чергові матчі чемпіонату Закарпаття з футболу у Вищій та Першій лігах.

Чому українці не можуть дивитися матчі Євро-2012?

Так сталося, що трансляція матчів поділена між телеканалами Перший національний, «Україна» та «Футбол». Перший національний є державним телеканалом і утримується на кошти народу.

ЗОШ № 5 перемогла у багатоборстві серед ужгородських шкіл

В Ужгороді відбувся Чемпіонат Ужгорода із силового багатоборства серед шкіл. Змагання проводилися в ЗОШ № 5. Учасники ЗОШ № 19 (Лінгвістична гімназія ім. Т. Шевченка), ЗОШ № 2, ЗОШ № 3, ЗОШ № 4, ЗОШ № 5, ЗОШ № 20.

Футбол. Легкий старт для «Говерли»

У суботу відновлюються змагання в Першій лізі українського чемпіонату. Для «Говерли» весняний старт є найлегшим із-поміж команд-лідерів. Вдома ми приймаємо передостанню команду першості вінницьку «Ниву», але це з огляду на турнірну таблицю чемпіонату. Якщо в ужгородців буде недооцінка суперника, то у вінницьких футболістів з’явиться шанс. Так, як це було восени, коли «Говерла» програла львівській молоді 0:1.

Футбол. "Металіст" зіграє з "Спортингом"

Відбулося жеребкування 1/4 та 1/2 фіналу єврокубків.

Футбол. Сьогодні визначаться ще два чвертьфіналісти Ліги чемпіонів

Сьогодні відбудуться два матчі у відповідь у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. «Інтер» і «Баварія» у статусі господарів будуть відігравати мінімальні поразки з попередніх матчів з «Базелем» та «Олімпіком».

Футбол. Свята в Харкові не вийшло (ВІДЕО)

Переможна хода харківського «Металіста» в поточному єврокубковому сезоні перервалася.

Футбол. "Металіст" — "Олімпіакос" (АНОНС)

Сьогодні єврокубкові пристрасті продовжуться у Лізі Європи. «Металіст» зіграє «Олімпіакосом». Нагаждаємо, грецький клуб на попередньому етапі переміг «Рубін» — 1:0, 1:0, а ще раніше суперниками клубу по групі в Лізі чемпіонів були «Марсель», «Арсенал» і «Боруссія». В Чемпіонаті Греції команда на першому місці, а переможна серія «Олімпіакоса» досягла восьми ігор (рахунок за голами 17:0).

Футбол. Сьогодні збірна України проведе першу гру в 2012 році

Збірна Україні сьогодні зіграє зі збірною Ізраїлю. Матч розпочнеться о 19.00, а його трансляцію можна подивитися на каналі «Інтер».

«Коли хлопці підходять знайомитися й питають, чим займаюся,   спочатку незручно й відповідати, бо вон

...— каже багаторазова чемпіонка світу та Європи з гирьового жонглювання Анжеліка Химинець.

Кращі у закарпатському спорті у 2011 році

Управління у справах молоді та спорту ОДА спільно з директорами спортивних шкіл визначили кращих спортсменів та тренерів 2011 року. Традиційно високим серед олімпійських видів спорту є представництво спортсменів, що займаються зимовими видами спорту. Другий рік поспіль кращою спортсменкою олімпійкою стає сноубордистка Аннамарі Чундак, а третій рік поспіль кращим тренером є Анатолій Герей. У порівнянні з минулим роком з’явилися представники командних видів — тренер ГК «Карпати» Борис Петровський і представники ужгородського ВК серед інваспорту.

Зимові види спорту. Представники закарпаття взяли участь у різних міжнародних змаганнях

Сноубординг. Українські сноубордисти Аннамарі Чундак і Йосиф Пеняк виступили на черговому етапі Кубка світу, який проходив у Німеччині. Аннамарі Чундак у паралельному гігантському слаломі показала 30-й результат із 39 учасниць. У загальному заліку ужгородка перебуває на 26-му місці. Йосиф Пеняк у цій же дисципліні став 35-м із 43 учасників. У загальному заліку Йосиф 48-й.

В обласному центрі знову діє басейн "Буревісник"

2 лютого, очільник Закарпаття Олександр Ледида разом з в.о. голови облради Андрієм Сербайлом та ректором Ужгородського Національного університету Миколою Вегешем перерізали символічну стрічку під час відкриття оновленого басейну спорткомплексу "Буревісник".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат