Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 2220, 20

Гандбол. "Карпати" відправляються в черговий похід за медалями

У вівторок розпочнеться ХХ Чемпіонат України. Як і торік, перший з’їзний тур проходитиме в Ужгороді. До минулорічних учасників змагань додався миколаївський «Реал». У рамках підготовки до нового сезону ужгородські «Карпати» провели три товариські матчі з білоруським «Гомелем». Ігри проходили у СК «Юність» 5—6 вересня. У двох зафіксовано нічиї — 32:32, 30:30, в одному перемогли гості з Білорусі — 30:27.

Ужгородці стали чемпіонами великого міжнародного турніру в Угорщині

Минулих вихідних поблизу столиці Угорщини Будапешта відбувся 19-й традиційний міжнародний турнір із петанку «Фокус-2012», у якому взяли участь спортсмени з Угорщини, Франції, Бельгії, Австрії, Болгарії, Ізраїлю, Швейцарії та України. Деякі країни були представлені національними збірними, що посилювало конкурентність. Україна була представлена членами петанк-клубу «Ужгород» у складі Петра Гойса, Кирила Воротинцева, Олександри Шевченко та Людмили Федоришиної.

Футбол, Чемпіонат Закарпаття. Чергові сюрпризи від «Бужори», «Нарциса» та «Севлюша»

Минулої неділі відбулись матчі 16 туру у вищій та 18 туру у першій лігах. Найбільша сенсація відбулась у Іршаві, де місцева «Бужора» приймала одного із фаворитів турніру «Середнє». Гру активніше розпочали іршавці, у яких команду за собою вели Івани Ільницький та Довгінко та Олексій Остафійчук. Вже протягом першої хвилини «бужорці» провели дві гострі атаки, однак ударам О. Остафійчука та І. Ільницького бракувало влучності.

Петанкісти в Ужгороді розіграли кубок польського президента петанку

2 вересня ужгородські петанкісти зіграли третій етап внутрішньоклубної ліги тет-а-тет. Кожен етап є іменним, цього разу розігрували кубок Віолети Сліж, президента Федерації петанку Польщі.

Футбол. «Говерла» — «Таврія» — 2:1

В українській Прем’єр-лізі відбувся перший матч 8-го туру, в якому «Говерла» здубула першу перемогу в нинішньому чемпіонаті.

На Перечинщині свято Незалежності відзначали спортивним турніром

З нагоди 21-ої річниці Незалежності України, у Перечині відбувся Турнір серед жителів району. Програма змагань була поділена на два дні - 25 серпня завдяки сприянню народного депутата України Сергія Мошака, спортсменів приймав Туристиний комплекс «Воєводино», а наступного дня спортивні баталії розгорнулися на стадіоні «Зоря» у місті Перечин. Всього, з п’ятнадцяти сільських рад району, участь у спортивному заході взяли представники чотирнадцяти.

Сьогодні, 29 серпня, шаховий Кубок Закарпаття-2012 визначить свого переможця

28-29 серпня проходить традиційний турнір "Кубок Закарпаття - 2012". На відміну від попередніх років учасниками цьогорічних змагань є виключно закарпатські шахісти.

Футбол, ЧЗ. Безкомпромісний тур (ОГЛЯД)

Відбулися чергові тури у Вищій та Першій лігах. Жоден з поєдинків не закінчився нічиєю. У Вищій лізі п’ятірка лідерів перемогла своїх опонентів.

Бокс. Визначилися кращі боксери Закарпаття

25 серпня в СК “Юність” відбувся чемпіонату Закарпаття з боксу, присвячений пам’яті заслуженого закарпатського тренера і судді Томаша Берштейна. Участь у змаганнях взяли спортсмени старше 19 років. За результатами ЧЗ визначилися учасники від Закарпаття на Чемпіонату України, який відбудеться восени.

Павло Федака очолив Закарпатську федерацію тхеквондо

Днями відбулися загальні збори Закарпатської обласної федерації тхеквондо (ВТФ) на яких головою федерації було обрано Павла Федаку.

Футбол. "Говерла": сім турів - сім поразок

"Говерла" програла у матчі сьомого туру в Маріуполі.

Петанк. У групі найкращих

Цього року Європейська федерація петанку вперше вирішила провести Чемпіонат Європи для старшої вікової групи (55+).

Футбол. «Говерла» підписує француза і готується до матчу з "Іллічівцем"

Як повідомляє Football.ua, «Говерла» підсилила свій склад французом Дамьеном Ле Таллеком.

Футбол, Чемпіонат Закарпаття. Перша поразка “Мукачева” відновила золоту інтригу (ФОТО)

У неділю 19 серпня відбулись матчі 14-го туру у вищій та 16-го туру у першій лігах. Із двобоїв які вплинули на розстановку сил у чільній четвірці вищої ліги варто виділити поєдинки “Поляна — “Мукачево”, “Бужора” — “Берегвідийк” та “Боржава” — “Севлюш”.

Чемпіонат молодіжних складів Прем’єр-ліги: “Говерла” і тут програє

Минулої п’ятниці молодіжний склад ужгородської “Говерли” в рамках 6-го туру зіграв на мукачівському стадіоні “Авангард” проти однолітків із харківського “Металіста”.

Футбол. Шоста поспіль поразка “Говерли” (РАХУНКИ, ФОТО, ВІДЕО)

Відбулася частина матчів шостого туру ПЛ. Ужгородська “Говерла” не змогла зачепитися за очки в домашньому матчі проти “Металіста”.

У футбольному матчі до Дня незалежності перемогла команда облдержадміністрації

  У четвер, 16 серпня, на ужгородському стадіоні «Спартак» провели турнір з міні-футболу. Спортивний захід присвячено 21-й річниці Незалежності України.

Сьогодні на "Спартаку" зіграють у міні-футбол

У четвер, 16 серпня, відбудеться турнір з міні-футболу, присвячений 21-й річниці Незалежності України. У турнірі візьмуть участь команди «Держслужбовець», «Депутат», «Динамо» та команда Федерації футболу Закарпаття.

Закарпатки взяли срібло на чемпіонаті Європи

У столиці литовського баскетболу Каунасі проходив 7-й чемпіонат Європи з баскетболу. Нашу країну представляли 2 жіночі команди к Києва та Мукачева.

В Ужгороді запрацював найбільший в Україні ролердром (ВІДЕО)

Площа майданчика найбільша в Україні, понад 1,5 тисячі квадратних метрів. Сучасне пластикове покриття не боїться спеки, дощу та навіть морозу. А головне, воно абсолютно безпечне для катання ролерів, скейтбордистів та велосипедистів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат