Чемпіонат Іршавського району. Гольове побоїще в капустяному краї

Євген Свищо 14.06.2013 14:24 СПОРТ

У неділю 9 червня відбулись матчі 5 туру чемпіонату Іршавського району.

У центральному поєдинку «Доробратово» вдома прогнозовано перемогло «Ільницю» — 2:0. З аналогічною різницею мячів в рідних стінах аутсайдера «Дубрівку» здолало «Загаття» — 3:1. Вольову перемогу в Кушниці над місцевою командою здобуло «Негрово» — 3:2. Першу перемогу в сезоні з великим рахунком з виїзду привезла «Гребля», яка в Осої прогнозовано розбила земляків Івана Поповича — 5:1. Другу розгромну перемогу в сезоні здобуло «Заріччя», яке на домашньому красені стадіоні в прямому і переносному сенсі знищило «Приборжавське» — 9:1. Причому гості із Заднього (стара назва Приборжавського) ще до перерви «горіли» — 5:0. Дебютну перемогу в чемпіонаті здобули «Білки». Земляки Івана Фірцака-Кротона вдома розгромили «Чорний Потік» — 3:0.

Зміни відбулись тільки у верхній частині та середині турнірної таблиці. Четвертий тур поспіль на вершині тримається діючий чемпіон   «Доробратово», яке має в активі абсолютний результат у графі очок, найбільше забитих і найменше пропущених голів, і найкращу їх різницю — 16:2.   На попередніх місцях залишились «Негрово», «Приборжавське», «Чорний Потік», «Кушниця», «Дубрівка» та «Осій». «Приборжавці» найбільше мячів пропустили — 21, а «чорнопотічці» та «дубрівці» найменше забили — по 1. Найгірша різниця забитих та пропущених голів другий тур поспіль у «осійців» — 4:18.

Найбільшого прогресу на тижні, що минув, досягла «Гребля», яка підстрибнула на дві позиції догори і вдруге в сезоні піднялась до чільної трійки. По одному кроку вгору зробили «Загаття», «Заріччя» та «Білки». «Загатці» вдруге з початку чемпіонату вийшли на друге місце, а «білківці» вперше в сезоні піднялись вище восьмої сходинки.  

Найбільший регрес туру за «Сільцем», яке вперше з початку першості опустилось нижче пятої позиції. Заради справедливості слід відзначити, що в останньому турі не грали і мають дві гри у запасі в порівнянні з чільною четвіркою. При цьому вони також мають найменше пропущених мячів — 2. Один крок назад зробила «Ільниця», яка вперше в сезоні опустилась нижче сьомого місця.

Матчі наступного 6 туру відбудуться в неділю 16 червня. Відпочинком лідера спробують скористатись його конкуренти. Однак зробити їм це буде вкрай важко, тому що передбачити результат у всіх шести дуелях досить складно. Найбільший інтерес у вболівальників викликають принципові поєдинки «Гребля» — «Заріччя» та «Негрово» — «Сільце». Не менш бойовими обіцяють стати інші матчі.

5 тур
9 червня, неділя:
Доробратово – Ільниця 2:0, Загаття – Дубрівка 3:1, Осій – Гребля 1:5, Заріччя – Приборжавське 9:1, Білки – Ч. Потік 3:0, Кушниця – Негрово 2:3,

6 тур
16 червня, неділя:
«Гребля» — «Заріччя», «Негрово» — «Сільце», «Ільниця» — «Загаття», «Приборжавське» — «Білки», «Чорний Потік» — «Кушниця», «Дубрівка» — «Осій».  

ТС: «Доробратово» – 15, «Загаття» – 10, «Гребля» – 10, «Негрово» – 10, «Заріччя» – 9, «Сільце» – 7, «Білки» – 6, «Ільниця» – 6, «Приборжавське» – 3, «Чорний Потік» – 2, «Кушниця» – 1, «Дубрівка» – 1, «Осій» – 1.

Євген Свищо

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат