Юнацька першість Іршавщини. «Заріччя» продовжило серію із сухих перемог

Євген Свищо 14.06.2013 19:21 СПОРТ

У неділю 9 червня відбулись матчі 5 туру юнацької першості Іршавського району з футболу.

У центральному поєдинку «Осій» вдома мінімально поступився «Греблі» — 0:1. Свою перемогу здобуло і «Заріччя», яке вдома прогнозовано розгромило «Приборжавське» — 4:0. Причому в минулому турі вони перемогли з аналогічним рахунком, а не як ми писали — 3:0.   Тому вже тоді, маючи кращу різницю голів в порівнянні з «греблянцями» (9:0 проти 13:5), вперше в сезоні очолили турнірну таблицю.
Гольовим шоу порадували рідних фанів «Білки», які вдома очікувано розгромили «Чорний Потік» — 4:1. Головна ж несподіванка туру сталась у Кушниці, де місцева команда влаштувала гольові перегони у грі з «Негровом». У підсумку «горянська молодь» перезабивала представників єдиного закарпатського села з африканською назвою і здобула перші очки в чемпіонаті — 5:3. Несподіванка сталась і в Доробратові, де місцевий футбольний клуб зазнав другої домашньої поразки в сезоні. Цього разу над доробратівськими фанами познущалась «Ільниця» — 3:1. Можливо доробратівцям слід перенести свої матчі на виїзд, де вони досягли дещо кращих показників. Неочікувано завершилась гра в Загатті, де місцева команда   не змогла знайти шпарини у захисті аутсайдера «Дубрівки» — 0:0.
У поточній таблиці відбулись суттєві зміни у середині та низах. На попередній лідерській   позиції залишилось «Заріччя», яке найменше пропустило та має найкращу різницю забитих та пропущених голів — 13:0. Другий тур поспіль одразу за лідером знаходиться «Гребля», у якої також стовідсотковий результат очок та найбільше забитих мячів — 14. На попередніх місцях залишилось «Негрово» та «Дубрівка». При цьому «дубрівці» разом із «приборжавцями» мають найгірші показники в графі забитих голів — 2.
Найбільшого прогресу на тижні, що минув досягли «Білки» та «Кушниця», які піднялись на три сходинки догори. Земляки Івана Фірцака-Кротона вперше в сезоні піднялись вище шостого місця, а горяни вперше увійшли до скромної десятки. Суттєво підвищилась «Ільниця», яка піднялась на дві позиції вверх і вдруге в сезоні увірвалась до чільної шістки. Незважаючи на власний тайм-аут один крок догори зробило «Сільце».
Найбільший регрес спостерігався у «Доробратова»,   «Осою», «Загаття» та   «Приборжавського», які опустились на два місця вниз. «Доробратівці» вперше протягом першості опустились нижче четвертої сходинки, а «приборжавці — випали з десятки. Один крок назад зробив «Чорний Потік», який знову опустився на дно таблиці і від самого старту чемпіонату і до сьогодні «лідирує» за показниками пропущених голів та мінусовою різницею забитих та пропущених мячів — 3:18.  
Матчі наступного 6 туру пройдуть у неділю 16 червня. Родзинкою сезону можна охрестити поєдинок «Гребля» — «Заріччя», результат якого передбачити майже неможливо. Не менш принциповими будуть пари «Чорний Потік» — «Кушниця»,   «Негрово» — «Сільце», підсумок яких спрогнозувати також важко. Команди «Білок» та «Ільниці» мають найкращі перспективи до здобуття перемог над «Приборжавським» та «Загаттям» відповідно. Початок ігор о 14.30.  

5 тур
9 червня, неділя: Доробратово – Ільниця 1:3, Загаття – Дубрівка 0:0, Осій – Гребля 0:1, Заріччя – Приборжавське 4:0, Білки – Ч. Потік 4:1, Кушниця – Негрово 5:3.

6 тур
16 червня, неділя: «Гребля» — «Заріччя», «Негрово» — «Сільце», «Ільниця» — «Загаття», «Приборжавське» — «Білки», «Чорний Потік» — «Кушниця», «Дубрівка» — «Осій».  

Т.С: «Заріччя» – 15, 2. «Гребля» – 15, «Сільце» — 7, «Білки»   – 7, «Доробратово» – 7 (13:11), «Ільниця» – 7,   «Осій» – 7, «Загаття» – 6,   «Негрово» – 4, «Кушниця» – 3, «Дубрівка» – 2, «Приборжавське» – 2, «Чорний Потік» – 1.
                                                                                           

Євген Свищо

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат