Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 2140, 20

Підсумок спортивних подій дня (РЕЗУЛЬТАТИ)

Розпочався шаховий фінал жіночого ЧС у Ханти-Мансійську. Український боксер Сенченко відстояв титул чемпіона у версії WBA.

Футбол. «Говерла» закінчить рік у зоні вильоту

Відбулися усі матчі 17-го туру, передостаннього у цьому році. До останнього туру «Говерла» підійшла на 15-му місці відстаючи від найближчої команди на 5 очок. Отже, навіть перемога в останньому турі не дозволить ужгородцям залишити зону вильоту.

Підсумок спортивних подій дня (РЕЗУЛЬТАТИ)

Закінчився черговий чемпіонат у F1. Знову переміг Феттель і його команда "Ред Бул". Почалися змагання з біатлону. На ЧЄ з плавання маємо сім медалей. Щонайменше срібло маємо і на ЧС з шахів серед жінок — у фіналі представниця України. На Кубку Турчина перемогли угорці. Закінчився ЧУ з футболу в Першій лізі...

Футбол. ФК "Артос" володар Кубка Ліги чемпіонів Закарпаття

Кубок цьогорічної Ліги чемпіонів здобула команда села Гать. Свого суперника з Туриці футболісти з Берегівщини перемогли у серії пенальті. Розіграш ЛЧЗ відбувається вже втретє. У попередні роки її переможцями ставали ФК «Плоске» та ФК «Зірка».

Футбол. «Говерла» пропускає   найбільше у турі (ВІДЕО)

Відбулися деякі матчі 17-го туру ПЛ. В одному з них «Говерла» програла «Шахтарю» — 1:5. На відміну від двох попередніх зустрічей цих команд у Чемпіонаті та Кубку, боротьби не вийшло. Уже до 17 хвилини, коли рахунок став 0:3, результат матчу було вирішено. В підсумку ужгородці пропустили 5 голів, що є рекордом туру.

Студент УжНУ став майстром спорту України

  У місті Коломия щойно завершились змагання за Кубок України з пауерліфтингу та чемпіонат України серед студентів ВНЗ. Нашу область на прикарпатському помості представляли два атлети, які виступали у ваговій категорії до 74 кг, де за нагороди боролись 26 спортсменів.

На Закарпатті згадали історію спортивного орієнтування (ФОТО)

З 11 до 15 жовтня 1963 року неподалік від Ужгороду були проведені   Перші Всесоюзні змагання, які дали поштовх для розвитку нового і надзвичайно цікавого виду спорту – спортивного орієнтування. І хоча називалися ті змагання туристичними (проводила їх Центральна Рада з туризму), але змагалися їх учасники саме на трасах орієнтування. Серед учасників були збірні команди всіх союзних республік, а також найбільших міст колишнього Радянського Союзу (від України це були збірні Києва та Одеси). 12 жовтня 1963 року, після урочистого відкриття змагань поблизу Невицького замку, на східних схилах гори Плішка біля села Кам’яниця відбулися старти на маркованій (розміченій) трасі. Фінішували спортсмени в урочищі Поташня, що розташоване західніше села Ворочева Перечинського району. На відміну від сучасних надточних і детальних карт, що спеціально готуються під кожні конкретні змагання, на тому чемпіонаті карти являли собою збільшені і "трошки" уточнені копії з топографічної карти Чехословацької   Республіки (ČSR 1:75 000, Země Podkarpatoruská, лист 4569 - Seredně).

Підсумок спортивних подій дня (РЕЗУЛЬТАТИ)

Українська шахматистка Ганна Ушніна дісталася півфіналу ЧС з шахів. Відбулися хокейні матчі ЧУ та КХЛ. Цими вихідними у Бразилії проходить остання гонка Ф1 у сезоні. Як і в попередні два сезони перемагає команда «Редбул» і її головний гонщик Себастьян Феттель. На вихідних також відбудуться матчі футбольних чемпіонатів України, зокрема «Говерла» зіграє на виїзді з «Шахтарем». Розклад трансляцій дивіться у анонсі.

Сезон ковзанів стартує у Закарпатті

У п’ятницю, 23 листопада, о 13.00 у прес-центрі «Закарпатської Правди» відбудеться прес-конференція на тему: «На Закарпатті стартує сезон ковзанів і хокею».

24 листопада "Говерла" зіграє з "Шахтарем" у Донецьку

«Шахтар» (Донецьк) - «Говерла» (Ужгород). Стадіон «Донбас Арена» м. Донецьк. Телетрасляція – канал «Футбол», УТ-1. Початок о 16.00.

Футбол, ЛЄ. «Дніпро» проходить до 1/16 фіналу (ВІДЕО)

В передостанньому турі Групового раунду ЛЄ представники України "Металіст" і "Дніпро" перемогли. При цьому команда Рамоса забезпечила собі на весну єврокубки.

Футбол. "Дніпро" та "Металіст" сьогодні грають у Лізі Європи

У групі «К» все ясно, оскільки «Баєр» та «Металіст» вже забронювали собі місця у плей-оф. Однак, ці команди намагатимуться закінчити етап на першому місці. Втім, на матч тренери обох команд основний склад не виставлятимуть. У групі «F», де грає «Дніпро», ще нічого не вирішено. Будь-яка команда теоретично, може зіграти в Кубку навесні, однак найкращі шанси у «Дніпра». Команді Хуанде Рамоса у двох останніх турах достатньо здобути одне очко.

Футбол. Ліга чемпіонів Закарпаття. До фінішу дістались «темні конячки» (ФОТО)

21 листопада визначилися фіналісти Ліги чемпіонів Закарпаття.

Футбол, Ліга чемпіонів. «Динамо» вибуває з турніру

Відбулися матчі 5-го туру в групах А—D. За їх підсумками визначилися усі учасники плей-оф турніру в цих групах. Зокрема, в групі «А» «Динамо» навесні продовжить змагатися за кубок Ліги Європи. «Динамо» (Загреб) залишає єврокубки, а ПСЖ та «Порту» проходять до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Останній тур відбудеться 4—5 грудня. Кияни грають на виїзді з «Динамо», а «Порту» з ПСЖ.

Підсумок спортивних подій дня (РЕЗУЛЬТАТИ)

Учора відбулася частина матчів 5-го туру Ліги чемпіонів. Сьогодні продовження поєдинків, у одному з них ФК «Динамо» приймає ПСЖ. Результати та анонс читайте у статті «Останній шанс «Динамо». За минулу добу також відбулися баскетбольні єврокубкові матчі   та матчі хокейних чемпіонатів.

Закарпатські держвиконавці стали чемпіонами України з міні-футболу (Фото)

Так це трапилося! Хоча ніхто не прогнозував, не сподівався, але наші хлопці дали духопеликів усім. А якщо по порядку, то під егідою Голови Державної виконавчої служби України Геннадія Стадніка в листопаді в спорткомплексі «Олімпійський», що на Столичному шосе в древньому Києві, відбувся перший турнір із міні-футболу серед команд органів Державної виконавчої служби України. Сімнадцять команд вийшли на прю, змагаючись за звання ліпшої. Вирішили зіграти в спортивну рулетку на футбольних підмостках команди органів ДВС Вінницької, Волинської, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської, Харківської областей, стольного Києва та власне й «центрової» Державної виконавчої служби України.

Футбол, Ліга чемпіонів. Останній шанс «Динамо» (ВІДЕО)

Домашній поєдинок проти «ПСЖ» — останній шанс «Динамо» зачепитися за плей-офф Ліги чемпіонів. Проти французів «Динамо» поведе Олег Блохін.

Закарпатці змагалися у велоспорті (Фоторепортаж)

17-18 листопада 2012 р. в м. Мукачево та м. Ужгороді
відбулися   чемпіонати Закарпатської області з велоорієнтування (МТВО), техніки велосипедного туризму
та туристичного велобагатоборства серед учнівської молоді.

Підсумок спортивних подій дня та вихідних (РЕЗУЛЬТАТИ)

Вп’яте чемпіонами світу з футзалу стали бразильці. Відбулася передостання у сезоні гонка Ф1, що проходила у США. Остання у Бразилії. Відбулися матчі у Першій футлізі України, ПХЛ, гандбольній Суперлізі, та ін. Сестри Кіченок та Ірина Бурячок таки дійшли до фіналу турніру ITF у Фінляндії.

Гандбол. "Карпатам" не вистачило одного гола

Ужгородські «Карпати»   закінчили виступи в Кубку ЄГФ. У матчі у відповідь, що проходила у Сербії, вони програли «Раднічкам» з різницею в 10 голів — 33:23. Це нівелювало перевагу ужгородського клубу з різницею у 9 м’ячів, здобуту в першій грі. Десятий гол ужгородки пропустили на останній секунді гри.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат