Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 2120, 20

Паралімпійський спорт. Іршавці долали обмежені можливості

Минулої неділі в спортивному залі та аудиторіях Іршавської ЗОШ 1—3 ступенів № 2, в рамках святкування всесвітнього дня людей з обмеженими можливостями, відбулася районна спартакіада. Волонтерами заходу виступили працівники червоного хреста та місцеві старшокласники.

Гандбол, ЧЄ. Україна програла і в другому поєдинку

У Сербії проходить жіночий Чемпіонат Європи з гандболу. Збірна України програла і в другому для себе матчі, цього разу збірній Сербії.

Футбол, Ліга Європи. "Дніпро" громить суперника, "Металіст" програє

Завершилися змагання у цьогорічних єврокубках. Обидві українські команди проходять до 1/16 фіналу, що відбудеться весною.

Футбол, ЛЄ. Завершити сезон на «мажорній ноті»

Сьогодні ввечері відбудуться останні єврокубкові матчі у цьому році. Двоє представників УПЛ «Металіст» та «Дніпро» проведуть непринципові матчі у групах, де все уже вирішено. Навіть місця з яких команди вийдуь до наступного раунду.

Футбол. «Челсі» вибуває з Ліги чемпіонів (РЕЗУЛЬТАТИ, СТАНОВИЩЕ, ВІДЕО)

Вібдулися останні матчі цьогорічної Ліги чемпіонів. «Шахтар» удома не зміг переграти «Ювентус» і туринці пробиваються до 1/8 фіналу. Відповідно, діючий володар Кубка «Челсі», залишають турнір. Команда Абрамовича продовжить виступи у Лізі Європи...

Олімпізм. Білоног позбавлений олімпійського золота

Український штовхальник ядра поверне нагороду, завойовану в Афінах у 2004 році.

Футбол, ЛЧ. "Шахтар" — "Ювентус" (АНОНС)

Для того, щоб розраховувати на продовження боротьби в Лізі чемпіонів, «Ювентусу» у сьогоднішньому поєдинку необхідно не програти.

Гандбол, ЧЄ. Збірна України розпочала Чемпіонат Європи з поразки від чехів.

Провальний відрізок у першій половині зустрічі в ході якого відрив чеських гандболісток над українками склав +8 (2:10), обумовив підсумковий результат матчу — 22:25. У іншому матчі групи «А» Норвегія перемогла господарок змагань збірну Сербії —   28:26.

Ліга Європи. «Динамо» — «Динамо» — 1:1. (РЕЗУЛЬТАТИ, ВІДЕО)

Відбулися матчі у групах А—D. Загребське «Динамо» таки забило єдиний гол у Груповому раунді ЛЧ. На останній доданій хвилині матчу з київським «Динамо» пенальті реалізував Крстанович — 1:1. Завтра відбудуться матчі у інших групах. У групі «Е» «Шахтар» приймає «Ювентус».

Футбол, ЛЧ. Динамо — Динамо (АНОНС)

«Динамо» вирішило всі свої турнірні завдання ще в п'ятому турі. На жаль, більше ніж на третє місце, яке дає право спробувати свої сили в Лізі Європи, розраховувати киянам не доводитися.

На Мукачівщині школярі змагалися зі спортивного орієнтування

3 грудня по закінченні уроків, коли більшість школярів, злякавшись перших приморозків, поспішала до теплих квартир, у мукачівському навчально-виховному комплексі “Первоцвіт” провели навчальні змагання зі спортивного орієнтування. Незважаючи на те, що ця школа знаходиться серед лісу в семи кілометрах від міста на території колишнього секретного військового містечка Шипка, що обслуговувало відому РЛС “Дніпро”, на змагання прибули й учні першої, другої, шостої, одинадцятої шкіл та мукачівської гімназії, студенти вищого професійного училища, кооперативного торговельно-економічного коледжу, професійного ліцею. Дехто з учасників, як от, наприклад, великолучанці Ангеліна Тупчієнко та Дмитро Гаршанін, приїхали на змагання велосипедами, подолавши з рідного села до Шипки майже 20кілометрів!

Футбол. "Говерла" відпочиватиме до 9 січня

До 9 січня 2013 року футболісти нашої «Говерли» відпочиватимуть від футбольних буднів. На третій день Різдва команда збереться в Ужгороді.

Феєрична гра "Говерли" і "Динамо" (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Минулої п'ятниці на стадіоні "Авангарді" зіграли закарпатський ФК "Говерла" та київський ФК "Динамо". Рахунок: Говерла - Динамо 2:4.

Ліга чемпіонів Закарпаття. Переможця визначили шляхом післяматчевої лотареї (ОГЛЯД, ФОТО)

У неділю, 25 листопада, на одному з кращих сільських стадіонів «Метеор», що в Пістрялові, визначились призери третього за рангом турніру з футболу в нашому краї – Лізі чемпіонів Закарпаття.

ШАШКИ. Виначились призери кубку Закарпаття з шашок-100

Минулої неділі в малій залі Іршавського будинку дитячої творчості чергові комплекти нагород розіграли шашкісти. Представники цього інтелектуального виду спорту змагались із шашок-100 у двох вікових категоріях.

Підсумок спортивних подій дня (РЕЗУЛЬТАТИ)

Ганна Ушніна зробила великий крок до золота ЧС з шахів.

Підсумок спортивних подій дня (РЕЗУЛЬТАТИ)

Розпочалися змагання з біатлону. На жаль, на першому старті українці виступили невдало. Найвище місце у індивідуальній гонці у Сергія Седнєва (15).

В Ужгороді змагатимуться плавці

У суботу, 1 грудня, в Ужгороді на базі спорткомплексу «Буревісник» відбудеться першість області з плавання серед юнаків та дівчат.

«Говерла» - «Динамо». Напередодні.

Стадіон «Авангард» м. Ужгород
30 листопада, п’ятниця, 18-й тур
«Говерла» (Ужгород) - «Динамо» (Київ)
Початок о 16.00

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат