Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 2160, 20

Футбол. "Говерла" — "Чорноморець" — 1:1 (Інші результати, ВІДЕО)

Відбулися матчі першого туру в другому турі. "Говерла" грає внічию, "Шахтар" і "Динамо" програють.

Підсумок спортивних подій дня (РЕЗУЛЬТАТИ)

На чемпіонаті світу з футзалу визначилися фіналісти. На жіночому ЧС з шахів до наступного раунду пройшли три українки. Сестри Кіченок і Бурячок дісталися півфінату тенісного турніру у Фінляндії. В ЧУ з хокею відбулися два матчі.

Грозний: "Шахтар" сильніший за "Барселону"

(Мовою оригіналу) Известный украинский тренер Вячеслав Грозный, который прошлый сезон провел в Казахстане, прокомментировал дела в Премьер-лиге Украины. В частности эксперт уверен, что уровень нынешнего "Шахтера" выше чем многих европейских грандов:

Футбол. "Говерла" — "Чорноморець" (АНОНС)

В суботу—неділю відбудуться матчі 16-го туру — першого в другому колі. Лідери чемпіонату зіграють на виїзді. Один із них, «Чорноморець», в Ужгороді.

Підсумок спортивних подій дня (РЕЗУЛЬТАТИ)

За останню спортивну добу визначилися переможці у товариських матчах збірних з футболу та відбулися ігри у деяких групах Відбіркового раунду до ЧС-2014 у азійській та європейській зонах.

Ліга чемпіонів Закарпаття. «Підвиноградово» та «Зірка» завоювали Іршавщину

Детальний огляд матчів у групі з центром у Заріччі + ФОТО.

Футбол. Міжнародні матчі середи (РЕЗУЛЬТАТИ, ВІДЕО)

Учора відбулися відбіркові матчі у європейській та азіатській зонах, а також товариські матчі. Наступні матчі відбору відбудуться вже у 2013-му році.

Футбол. Болгарія — Україна — 0:1

Товариський матч між збірними Болгарії й України, закінчився перемогою нашої команди.

Підсумок спортивних подій дня (РЕЗУЛЬТАТИ)

Збірна України з футзалу вибула з боротьби ЧС-2012. У чвертьфіналі українці несподівано поступилися колумбійцям. Сьогодні відбулися єврокубкові матчі з волейболу, гандболу та баскетболу. Сьогодні ще відбудеться матч "Азовмаш" - "Валенсія" і товариський футбольний матч Болгарія - Україна. Ще два матчі відбудуться у відборі до ЧС-2012 з футболу.

Футбол. Збірна України зіграє останній матч у році

Трохи більше року тому збірна України вже грала з командою Болгарії, але тоді цей матч був дуже потрібен українцям, щоб підбадьоритися і повірити в себе. Після кількох поразок до ряду впевнена перемога 3:0 в Києві змушувала думати про перспективу. І ось сьогодні, вже виступивши на Євро і проваливши старт відбору на ЧС-2014, Україна знову зустрічається з Болгарією, тепер на її території.

Футбол. Стартувала   Ліга Чемпіонів Закарпаття

У суботу й неділю відбулися матчі турніру, в якому беруть участь кращі команди районних та міських чемпіонатів області. В ЛЧЗ не мають права грати футболісти, які виступають в обласному чемпіонаті. Матчі цьогорічної Ліги проходять у Сторожниці (Ужгородський р-н), Н. Давидкові (Мукачівський р-н), Гаті (Берегівський р-н) та Заріччі (Іршавський р-н).

Підсумок спортивних подій дня (РЕЗУЛЬТАТИ)

За минулу добу в спорті відбулися наступні події. Завершився тенісний турнір ATP у Лондоні, відбувся тур української гандбольної Суперліги (чоловіки). Дві українки перемогли на ЧС з сумо. Усі представниці України на ЧС з шахів пройшли до Другого етапу змагань. Нижче — результати та анонси.

  Михайло Тарканій взяв перше місце у турнірі з петанку у Мукачеві (ФОТО)

У неділю, 11 листопада, в рамках святкування Дня святого Мартина, покровителя міста над Латорицею, на території Мукачівської гімназії провели турнір з петанку. У Мукачеві змагання з цього виду спорту пройшли вперше, та, за словами організатора Юрія Кравчука, націлені бути традиційними. Участь у заході взяли представники трьох петанк-клубів: Першого Закарпатського, Ужгородського та Мукачівського. Формат змагань – тет-а-тети.

Підсумок спортивних подій дня (РЕЗУЛЬТАТИ)

Вдалим видався день для українського тенісу. Еліна Світоліна здобула свій перший титул WTA (Індія). Тим часом визначилися фіналісти турніру ATP (В. Британія) — Джоковіч та Федерер.

Гандбол. Кубок ЕГФ. «Карпати» зробили великий крок до наступного раунду

Ужгородські ГК перемогли і другого суперника по єврокубку — «Раднічкі». Перед матчем сербський клуб вважався сильнішим за болгарський «Етар», однак результат поєдинку показав, що не набагато.

Футбол. «Говерла» грає внічию з «Ворсклою»

Відбувся перший матч 15-го туру в якому ужгородський ФК приймав полтавську «Ворсклу». На 6-й хвилині відзначився Ле Таллек, а на 22-й з пенальті полтавчанин Безус.

Тендітна дівчина зі сталевими м’язами

Коли виноградівка Габріелла Знік ставала чемпіонкою та рекордсменкою України з пауерліфтингу, дехто жартував, що у неї в руках маленькі домкрати.

Велоспорт. У Хустському районі відбувся Чемпіонат Закарпаття

У Хустському районі відбувся відкритий чемпіонат Закарпаття з велоспорту в дисциплінах "апхіл" (підйом в гору) та крос-кантрі на короткому колі.

Футбол, Ліга Європи. Анонс 4 туру

Сьогодні «Дніпро» та «Металіст» зіграють у єврокубках.

Футбол. «Шахтар» програв «Челсі» на останній хвилині (ВІДЕО)

У матчах середи "Спартак" поступився на виїзді "Бенфіці", БАТЕ — "Валенсії".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат