Юнацька першість Виноградівщини. «Ардовець» зберіг лідерство

Євген Свищо 13.07.2013 15:18 СПОРТ

У неділю 7 липня відбулись матчі 13 туру юнацької першості Виноградівщини з футболу.

У одному з центральних поєдинків першого кола «Ардовець» в Підвиноградові» переміг «Тису» з Чорнотисова – 2:0, довівши власну переможну серію до чотирьох ігор поспіль. Ця невдача для «чорнотисівців» стала другою поспіль – в минулому турі «Тиса» вдома зазнала навіть більш неочікуваної поразки від «Зірки» з Онока – 2:3. Вочевидь вболівальники стали свідками спаду функціональних кондицій цієї команди.

З такою ж перевагою господарів завершився двобій у Веряці, де місцева «Скала» переграла «Болаж» з Вилоку – 2:0 і довела серію своїх домашніх перемог до шести поспіль.

Головна несподіванка туру сталась в Дротинцях, де місцева команда дала бій команді з пограниччя «Неветленфолу» і здобула вольову перемогу – 2:1. Цим самим клуб із Сірми (стара назва села) перервав триматчеву переможну та одинадцятиматчеву безпрограшну серію своїх опонентів. Ще один не зовсім очікуваний підсумок стався в Оноці, де місцева «Зірка», будучи фаворитом,   поступилась «Фанчикову» – 2:3. Цим успіхом гості перервали чотириматчеву переможну «зіркових». І це при тому, що до цього «Фанчиково» не могло перемогти у пяти турах поспіль.

Решта матчів завершились більш прогнозовано.

«Шаланки» в Королеві перемогли місцевий «Локомотив» – 3:1. Два поєдинки між командами з низів зафіксували розгроми.

У Великих Комятах місцевий «Колос» здобув другу перемогу з великим рахунком у сезоні, розбивши «Велику Паладь» – 3:0. Попереднього разу, в рамках 4 туру, перед «великокомятцями» беззаперечно склала зброю «Дружба» – 7:2. Серія розгромних виїзних поразок «Великої Паладі» досягла чотирьох поспіль.  

«Чепа» вдома декласувала «Дружбу» з Вербовця, завдавши їй четвертої поразки з різницею у сім і більше голів – 7:0. До цього «вербівці» двічі   поступались також на виїзді: в 7 турі «Скалі» – 0:11 та в 9 турі «Зірці» – 0:8. Ще одного фіаско вони зазнали вдома в 10 турі від «Ардовця» – 0:8.  

У таблиці відбулись кілька змін. З 30 червня лідирує «Ардовець», у якого кращі показники забитих та різниця голів – 53:11. На одну сходинку вгору піднялись «Шаланки», «Скала»,   «Колос», «Дротинці» та «Чепа». Найбільший невдаха тижня «Велика Паладь», яка опустилась на два місця вниз. По одному кроку назад зробили «Болаж»,«Зірка» та «Локомотив».

Матчі 13 туру пройдуть у неділю 14 липня. Найцікавіше виглядають пари «Болаж» Вилок – «Шаланки» та «Неветленфолу» – «Зірка». Початок ігор о 16.30.

13 тур
7 липня, неділя:
«Дротинці» –   «Неветленфолу» – 2:1, «Зірка» – «Фанчиково» – 2:3, «Ардовець» – «Тиса» Чорнотисово – 2:0, «Колос» – «Велика Паладь» – 3:0, «Чепа» – «Дружба» – 7:0, «Локомотив» – «Шаланки» – 1:3, «Скала» – «Болаж» – 2:0.

14 тур
14 липня, неділя:
«Фанчиково» – «Ардовець», «Дружба» – «Локомотив», «Неветленфолу» – «Зірка», «Велика Паладь» – «Чепа», «Болаж» Вилок – «Шаланки», «Тиса» Нове Село – «Колос», «Скала» – «Дротинці».

ТС: «Ардовець» – 32, «Тиса» Чорнотисово – 29, «Неветленфолу» – 27, «Шаланки» – 23, «Болаж» – 22, «Скала» – 20, «Зірка» – 19, «Фанчиково» – 18, «Колос» – 15, «Локомотив» – 14, «Дротинці» –   12, «Чепа» – 10, «Велика Паладь» – 10, «Дружба» – 6, «Тиса» Нове Село – 4.

Євген Свищо

ТЕГИ : Юнацька першість Виноградівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат