Чемпіонат Виноградівського району. «Болаж» вперше очолив таблицю

Євген Свищо 12.07.2013 17:23 СПОРТ

У неділю 7 липня відбулись матчі 13 туру чемпіонату Виноградівського району з футболу. У центральному поєдинку “Зірка” в Оноці мінімально здолала лідера “Фанчиково” – 2:1.


Ще в одному принциповому матчі в Підвиноградові чорнотисівська “Тиса”   несподівано легко декласувала місцевий «Ардовець» – 4:0, перервавши чотириматчеву розгромну переможну серію суперника, загальна різниця голів якої – 26:2. До цього “Ардовець” програвав тільки на виїзді – у 3 турі “Зірці” – 0:1 та в 10 турі “Дружбі” – 1:2. До того ж, це дебютна виїзна перемога «чорнотисівців» у сезоні з різницею у 4 і більше голів. Раніше звитяги з таким запасом вони досягали тільки в домашніх іграх: в 5 турі над “Великою Паладдю” – 8:1 та в 10 турі над «Скалою» з Веряці – 12:1.

Королівський “Локомотив” в рідних стінах прогнозовано розгромив “Шаланки” – 3:0 і довів серію виїзних поразок опонентів до чотирьох поспіль. Як це не дивно виглядає, однак це дебютна домашня перемога “залізничників” з різницею в 3 і більше м'ячів. Єдине подібне досягнення було зафіксоване ще в 5 турі на виїзді над абсолютним аутсайдером “Скалою” з Веряці – 4:1. Для “Шаланок” така невдача вже третя. І щоразу це стається в гостьових поєдинках: в 7 турі вони були розбиті в Дротинцях – 1:5, а в 9 турі – декласовані в Підвиноградові – 2:8.

Найбільшого розгрому туру досяг “Болаж” з Вилоку, який у Веряці прогнозовано розтрощив місцеву “Скалу” – 9:2, довівши власну переможну серію до чотирьох матчів поспіль. До чотирьох поразок поспіль з різницею у 5 і більше голів довела свою серію “Скала”. Загальна сума голів у цих чотирьох матчах взагалі жахлива – 4:43.

Ще три поєдинки завершились перемогами господарів: “Дротинці” прогнозовано здолали “Неветленфолу” – 2:0, “Чепа” дала бій “Дружбі” з Вербовця – 4:2, а “Колос” у Великих Ком’ятах декласував “Велику Паладь” – 3:0. Слід відзначити, що “великоком’ятці” вперше виграли з різницею в два і більше голи.

У таблиці відбулись суттєві зміни. З 28 квітня і до цього часу її продовжує замикати «Скала», у якої абсолютно найгірші показники забитих, пропущених та різниця голів – 11:76 (проти 21:31 – у «Великої Паладі», 17:28 – у «Колоса» та 27:33 – у «Шаланок»). З 19 травня і до сьогодні передостанній «Колос». На попередніх місцях залишились також «Локомотив», «Дружба» та «Тиса» з Нового Села.

Найбільшого прогресу досягла «Чепа», яка піднялась на чотири місця вгору і після тритижневої перерви повернулась до першої десятки. По одному кроку наверх зробили   «Болаж», Тиса» Чорнотисово та «Зірка». Команда з Вилока вперше в сезоні очолила поточну таблицю, перервавши чотиритижневу гегемонію «Фанчикова». «Чорнотисівці» мають кращі показники забитих та різницю голів – 49:17 (проти 42:16 у «підвиноградівців»).

Найбільший невдаха тижня «Ардовець», який опустився на два місця вниз і втретє в сезоні випав за межі першої п'ятірки. Водночас «підвиноградівці», незважаючи на домашнє фіаско, втримали кращий показник пропущених голів – 16 (проти 17 у «чорнотисівців» та «дротинців»).

По одному кроку назад, крім «Фанчикова», зробили «Дротинці», «Неветленфолу», «Велика Паладь» та «Шаланки».  

Матчі наступного 14 туру пройдуть у неділю 14 липня. Центральним і надпринциповим обіцяє стати поєдинок «Фанчиково» – «Ардовець».

Не менше боротьби буде і в парах «Дружба» – «Локомотив», «Неветленфолу» – «Зірка» та «Велика Паладь» – «Чепа». Більш явними є фаворити в поєдинках «Болаж» Вилок – «Шаланки», «Тиса» Нове Село – «Колос» та «Скала» – «Дротинці».   Початок ігор о 18.00.

13 тур
7 липня, неділя:
«Зірка» – «Фанчиково» – 2:1, «Ардовець» – «Тиса» Чорнотисово – 0:4, «Локомотив» – «Шаланки» – 3:0, «Скала» – «Болаж» – 2:9, «Дротинці» – «Неветленфолу» – 2:0,   «Чепа» – «Дружба» – 4:2, «Колос» – «Велика Паладь» – 3:0.

14 тур
14 липня, неділя:
«Фанчиково» – «Ардовець», «Дружба» – «Локомотив», «Неветленфолу» – «Зірка», «Велика Паладь» – «Чепа», «Болаж» Вилок – «Шаланки», «Тиса» Нове Село – «Колос», «Скала» – «Дротинці».

ТС: «Болаж» – 27, «Фанчиково» – 27, «Локомотив» – 25, «Тиса» Чорнотисово – 24, «Зірка» – 22, «Ардовець» – 21, «Дружба» – 21, «Тиса» Нове Село – 17, «Чепа» – 15, «Дротинці» – 14, «Неветленфолу» – 13, «Велика Паладь» – 13, «Шаланки» – 12, «Колос» – 11, «Скала» – 1.
                                                                                                         

Євген Свищо

ТЕГИ : Чемпіонат Виноградівського району

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат