Юнацька першість Свалявщини. Розгроми в принципових поєдинках спричинили відчутні зміни  

Євген Свищо 09.07.2013 17:45 СПОРТ

У неділю 7 липня пройшли матчі п'ятого туру юнацької першості Свалявщини з футболу.

У одному з центральних поєдинків зафіксована головна несподіванка неділі. Дебютної поразки в сезоні зазнала “Тибава”, яка програла вперше в сезоні, поступившись вдома “Дусину” – 0:3. У іншому, такої ж ваги, матчі “Пасіка” досить легко декласувала “Стройно” – 5:1. Це вже друга розгромна перемога “пасічників”. Попереднього разу від них, у рідних стінах 9 червня, постраждало “Дусино” – 1:4.

Ще одному принциповому двобої “Хімік” здобув першу домашню перемогу над “Голубиним” – 3:1. Цим самим “неліпинці” довели серію поразок опонентів до трьох поспіль.

У битві аутсайдерів “Свалява-сіті” хоч збільшила власну серію поразок до пяти поспіль, поступившись вдома “Драчину” – 3:4. Однак, не слід забувати, що всі попередні програші були з гандикапом в сім і більше голів, тому недільний підсумок можна вважати невеличким прогресом обох команд. Матч «Плоске» – «Сузір'я» відкладено на резервний день.

У таблиці відбулись кардинальні зміни в усіх її частинах. На попередньому місці залишилась тільки «Свалява-сіті», яка з 16 червня і до цього часу безнадійно залишається останньою. Крім того, “городяни” вже не перший тиждень лідирують за найгіршими показниками пропущених та різницею голів – 5:38.

Найбільшого прогресу досягли «Дусино» та «Хімік», які піднялись вгору на три та дві позиції відповідно. «Дусинці» вперше в сезоні стали на п'яти лідеру і досягли найкращого показника забитих м'ячів – 22. По одному кроку вгору зробили “Пасіка” та “Драчино”. “Вуликові” вперше в сезоні очолили поточну таблицю.

Найбільші невдахи тижня «Сузір'я», яке відпочивало, та «Стройно». “Свалявці” після двотижневого перебування на вершині, зробили два кроки назад. Такий же регрес у “стройненців”, які після тижневого перебування в першій четвірці, повернулись на своє улюблене шосте місце. По одній сходинці втратили «Тибава», «Голубине» та «Плоске». “Тибавці” повернулись на своє улюблене четверте місце, а “голубинці” вперше в сезоні випали за межі першої шістки.      

Матчі наступного шостого туру відбудуться у неділю 14 липня. Найпринциповішими обіцяють стати поєдинки «Голубине» – «Тибава» та «Драчино» – «Дусино». У парах «Стройно» – «Плоске» та «Сузір'я» – «Хімік» кращі перспективи на позитивний результат мають господарі. Гра «Свалява-сіті» – «Пасіка» обіцяє перетворитись на чергове гольове шоу в одні ворота.    

5 тур
7 липня, неділя: «Тибава» – «Дусино» – 0:3, «Пасіка» – «Стройно» – 5:1, «Хімік» – «Голубине» – 3:1, «Свалява-сіті» – «Драчино» – 3:4, «Плоске» – «Сузір'я» – перенесено.  

6 тур
14 липня, неділя:
«Голубине» – «Тибава», «Драчино» – «Дусино», «Стройно» – «Плоске», «Сузір'я» – «Хімік», «Свалява-сіті» – «Пасіка».

ТС: «Пасіка» – 10, «Дусино» – 9, «Сузір'я» – 7, «Тибава» – 7, «Хімік» – 7, «Стройно» – 6, «Голубине» – 6, “Драчино» – 6, «Плоске» – 3, «Свалява-сіті» – 0.
                                                                                                     

Євген Свищо

ТЕГИ : Юнацька першість Свалявщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат