Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-10') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 2200, 20

"Шахтар" - "Челсі". Огляд британської преси

(мовою оригіналу) Британская пресса впечатлена выступлением донецкого "Шахтера, который не проигрывает уже 11 месяцев, и разочарована игрой лондонского "Челси", который, по мнению английских журналистов, не сможет защитить свой титул победителей Лиги Чемпионов.
P.S. Матч проходив напередодні дня народження власника "Челсі" Романа Абрамовича...

У Закарпатті пройдуть змагання з пішохідного туризму

2—4 листопада в Карпатах відбудеться «Пікуяна-2012».

Футбол, Ліга чемпіонів. Сьогодні «Шахтар» грає з «Челсі»

Сьогодні донецький «Шахтар» буде доводити, що не дарма вважає себе однією з кращих команд Європи, у матчі проти чинного переможця Ліги Чемпіонів — «Челсі».

Мукачівські ветерани баскетболу зіграли на турнірі в Дрогобичі

Другий раз Мукачівські ветерани баскетболу в цьому році зустрічалися з ветеранами баскетболу із   м. Дрогобича. Перший раз це було в м. Мукачево на відкритому турнірі серед ветеранів з нагоди пам'яті майстра спорту СРСР Золтана Івановича Котубея. Нова зустріч баскетболістів відбулася   в Дрогобичі під час турніру на кубок міста.

Ужгородські петанкісти взяли у Львові 5 із 6 кубків

У суботу, 20 жовтня, вперше в історії Львова в місті провели турнір з петанку - «Leopolis Petanque CUP 2012». Майданчики для гри розмістили в самісінькому центрі – біля Порохової вежі, тож навколо снували сотні туристів.
«Метою змагання є популяризація старовинної французької гри у Львові, - зазначили організатори турніру Олег Піх та Роман Голубовський. – Тож місце проведення турніру вибрано досить вдало».

Дебют України на Чемпіонаті світу

Як відомо, минулого року вперше в історії збірна України з петанку на Чемпіонаті Європи у шведському Гетеборзі виборола 5-те місце в Кубку Націй і сенсаційно автоматично кваліфікувалася на Чемпіонат світу, який нещодавно відбувся у французькому Марселі.

Два турніри «Арізони»

Минулих вихідних на петанк-майданчиках ресторанно-розважального комплексу «Арізона» відбулися відразу два турніри. В суботу розігрувався Кубок президента Австрійської федерації петанку Ральфа Крамера.

Позаду СК «Юність» планують спорудити закриті корти та кілька майданчиків

В Ужгороді планують привести до ладу територію позаду СК «Юність», де наразі пустують 8 занедбаних тенісних кортів. За словами Віталія Ерфана, начальника управління сім'ї, молоді і спорту Закарпатської ОДА, у планах, крім відновлення функціонування кортів, будівництво трьох закритих тенісних кортів, одного майданчика з акриловим покриттям та великого футбольного поля. Таким чином, іде мова також про збільшення площі до трьох гектарів. «Це «гарячий» проект, — зазначив пан Віталій. — Наразі за дорученням голови ОДА Олександра Ле-диди розробляється проект відведення ділянки для критих кортів, штучних майданчиків та футбольного поля. Потім проект буде винесений на сесію міської ради».

На Закарпатті пройдуть міжнародні змагання з авіамодельного спорту

З 19 по 22 жовтня в Міжгір’ї буде розіграно відкритий етап Кубка Карпат відкритого етапу кубка України з авіамодельного спорту (F-2-Д, F-2-І, повітряні бої).

В Ужгороді змагатимуться спортсмени з кйокушінкаі карате

13 жовтня в Ужгороді відбудеться Міжнародний відкритий турнір та Відкритий чемпіонат Закарпатської област із кйокушінкаі карате серед дітей, юнаків, дорослих та дівчат. Місце проведення: Ужгород, наб. Студентська, 8, Палац для дітей та юнацтва ("ПАДІЮН"), — повідомляють організатори змагань.

СПОРТИВНЕ РИБАЛЬСТВО Закарпатські рибалки перемогли на Чемпіонаті України

З 6 по 9 вересня на спортивній водоймі «Кам’янка» (Дніпропетровська обл.) відбулася фінальна частина цьогорічного Чемпіонату України зі спортивного лову коропа, яку організувала Федерація риболовного спорту України.

Петанк. Шевченко — абсолютний чемпіон “Bereg Fest”

Вже вдруге у рамках найбільшої імпрези області — фестивалю “Bereg Fest” — відбувся турнір із петанку.

Ужгородці представляють Україну на Чемпіонаті світу з петанку

Чемпіонат світу з петанку цього року проводиться на батьківщині цієї гри – у Франції. 3 жовтня збірна України (гравці петанк-клубу "Ужгород": Петро Гойс, Людвіг Гойс, Юрай Валент та Михайло Тарканій) прибула у Марсель – один з найбільших портів на на території Провансу.

Сьогодні в Ужгороді починається Чемпіонат України та Фінал Кубка України зі спортивного орієнтування

З 4 до 8 жовтня 2012 року в м.Ужгороді відбудуться Чемпіонат України та Фінал Кубка України зі спортивного орієнтування на   коротких і спринтерських дистанціях та з естафет.

Відтепер в УжНУ є власна баскетбольна команда

Баскетбольна команда "Ужгород" змінила назву і тепер - це баскетбольна збірна УжНУ.

В Ужгороді відкрили нове спортивне поле

У вівторок, 2 жовтня, відбулося відкриття спортивного майданчика із штучним покриттям в Ужгородській спеціалізованій школі-інтернаті з поглибленим вивченням окремих предметів. Участь в урочистому відкритті взяли голова облдержадміністрації Олександр Ледида, його заступник Іван Качур, міський голова Ужгорода Віктор Погорелов, депутати обласної ради, тренерський штаб, футболісти ФК «Говерла», учні та вчителі школи.

Викладач УжНУ став чемпіоном світу з пауерліфтингу

26-29 вересня в німецькому Херзберзі проходив Чемпіонат світу з пауерліфтингу за версією ВУАП.

«Говерла» - «Металург» 2:1

Поєдинок в Ужгороді проходив на День міста вчора, 30 вересня. На стадіоні зібралося 5300 глядачів. Фани команди на початку гри розгорнули гігантський банер з зображенням засновника Ужгорода князем Лаборцем і таким чином привітали всіх городян із 1119 річницею міста.

«Квас Тарас» тріумфував на «Каштанах»

В Ужгороді на базі готельного комплексу “Гостинний дім” відбувся традиційний міжнародний турнір із петанку “Каштани-2012”. Цього разу до Ужгорода приїхали понад 60 петанкістів із Росії, Словаччини, Угорщини, Польщі, Болгарії, а також представники Ізраїлю та Марокко. Україну на турнірі крім Ужгорода представляли команди з Києва, Харкова, Львова та Херсона.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат