Чемпіонат Іршавського району. Найпринциповіший тур перекроїв поточну таблицю на 80% (дорослі, юнаки)

Євген Свищо 21.06.2013 13:31 СПОРТ

 

У неділю 16 червня відбулись матчі 6 туру чемпіонату Іршавського району з футболу.

У центральному поєдинку туру, який серед фанів Іршавщини отримав жартівливу назву “Капустяне дербі”, “Гребля” вдома досить несподівано поступилась “Заріччю” – 1:2. Цей результат неприємно здивувала місцевих фанів, тому що до цього їх улюбленці в домашніх матчах не втратили жодного очка. Єдиний програш у “греблянців” значиться ще 26 травня, коли вони на виїзді поступились лідеру “Доробратову” – 1:5. Що стосується “зарічанців”, то цей успіх став для срібних призерів минулого року другою виїзною перемогою в чемпіонаті.

У іншому непересічному двобої “Негрово” в рідних стінах несподівано легко поклало на лопатки минулорічного бронзового призера “Сільце” – 4:1. Такий результат стане ще прикрішим для фанів гостей, якщо нагадати їм той факт, що цей успіх став для їх опонентів дебютною перемогою з великим рахунком, а для “Сільця” першою розгромною поразкою в сезоні. Ще в одній принциповій грі “Ільниця” вдома дотиснула “Загаття” і здобула третю домашню перемогу в сезоні – 2:0.

Дебютну виїзну перемогу здобули “Білки”, які в Приборжавському розбили місцевий клуб – 5:2. Ця невдача стала для “приборжавців” другим домашнім та четвертим загалом розгромом у сезоні. Третьої поразки в чемпіонаті з великим рахунком зазнав “Осій”, над яким вдома познущалась “Дубрівка” – 5:0. У “горянському дербі” “Чорний Потік” вдома зіграв у результативну нічию з “Кушницею” – 2:2.

Всі ці результати перекроїли турнірну таблицю в усіх частинах. На попередніх позиціях, незважаючи на недільний відпочинок, залишились “Доробратово”, яке утримує лідерську позицію з 19 травня та має в активі найменше пропущених та найкращу різницю голів – 16:2. Зберегли попередні місця також “Чорний Потік” та “Осій”. Перші мають в активі найменше забитих м’ячів – 3, а другі “очолюють” нижню частину таблиці починаючи з 2 червня і мають найгіршу різницю голів – 4:23.

Найбільшого прогресу в таблиці досягла “Дубрівка”, яка після двотижневого перебування на передостанній сходинці зробила три кроки нагору. На два місця вверх піднялись “Негрово” та “Заріччя”, які вперше в сезоні зійшли на такі високі позиції. До всього “зарічанці” випередили кращих до того “доробратівців” за показником забитих голів – 17 проти 16 у лідера. По одному кроку вгору зробили “Білки” та   “Ільниця”.  

Невдахою тижня стало “Загаття”, яке опустилось на три сходинки вниз і вперше з початку чемпіонату випало з призової трійки. Регрес спостерігався також у “Сільця”, та “Приборжавського”, які зробили по два кроки вниз. При цьому “Сілецькі” футболісти вперше в сезоні випали за межі першої шістки, а “приборжавці” продовжують випереджати всіх за пропущеними голами – 26. По одній сходинці втратили також “Гребля” та “Кушниця”.

Матчі наступного 7 туру відбудуться у неділю 23 червня. Центральним та надпринциповим стане поєдинок «Загаття» – «Доробратово». Не менше інтриги у парах «Білки» – «Гребля» та «Кушниця» – «Приборжавське». Значно легше визначити переможця двобоїв «Сільце» – «Чорний Потік» та «Осій» – «Ільниця». А от спаринг «Заріччя» – «Дубрівка» обіцяє перетворитись на черговий голепад в одні ворота.  

6 тур
16 червня, неділя:
«Дубрівка» – «Осій» – 5:0, «Ільниця» – «Загаття» – 2:0, «Негрово» – «Сільце» – 4:1, «Чорний Потік» – «Кушниця» – 2:2, «Приборжавське» – «Білки» – 2:5, «Гребля» – «Заріччя» – 1:2.

7 тур
23 червня, неділя:
«Загаття» – «Доробратово», «Осій» – «Ільниця», «Заріччя» – «Дубрівка», «Білки» – «Гребля», «Кушниця» – «Приборжавське», «Сільце» – «Чорний Потік».

ТС: «Доробратово» – 15, «Негрово» – 13, «Заріччя» – 12, «Гребля» – 10, «Загаття» – 10, «Білки» – 9, «Ільниця» – 9, «Сільце» – 7, «Дубрівка» – 4, «Чорний Потік» – 3, «Приборжавське» – 3, «Кушниця» – 2, «Осій» – 1.

***

Юнацька першість Іршавщини

Підсумок «Капустяного дербі» повернув «Греблю» на верщину

У неділю 16 червня відбулись матчі 6 туру юнацької першості Іршавщини з футболу. У одному з центральних поєдинків сезону «Гребля» вдома завдала першої поразки «Заріччю» – 1:0. При цьому гол, який побував у воротах гостей став дебютним і перервав їх пятиматчеву суху переможну серію.

Ще в двох принципових іграх досить неочікувано зафіксовані розгроми господарів: «Сільце» нокаутувало «Негрово» – 3:0, а «Кушниця» розбила «Чорний Потік» – 5:1. Для «сілецьких юних майстрів шкіряного мяча ця звитяга стала другою виїзною перемогою в сезоні з великим рахунком, а для «кушницьких парубків» – взагалі першою визною перемогою в сезоні. «Дубрівка» також досить неочікувано дотиснула вдома «Осій» – 1:0.

А от в матчах, результати яких видавались найпередбачуванішими, фаворитам дали бій і дозволили перемогти з мінімальною перевагою: «Ільниця» вдома дотиснула «Загаття» – 1:0, а «Білки» на виїзді приборкали «Приборжавське» – 2:1.    

У таблиці відбулись незначні зміни в усіх її частинах. На попередніх місцях залишились «Сільце», «Білки”, “Осій”, “Загаття”, “Приборжавське” та “Чорний Потік”. При цьому “приборжавці”, разом з “дубрівцями”, утримують антипоказник у графі забитих – 3, а абсолютний аутсайдер “Чорний Потік” найбільше пропустив та має найгіршу різницю голів – 4:23.

На одну сходинку вгору піднялись “Гребля”, “Ільниця”, “Кушниця” та “Дубрівка”. “Греблянці”, які мають стовідсотковий очковий доробок, після тижневої перерви повернули собі лідерство і починаючи з 2 червня і до сьогодні лідирують за показниками забитих голів – 15. “Ільницькі” гравці вперше в сезоні увійшли до першої пятірки, “кушницькі” – піднялись вище десятого місця, а “дубрівці” вдруге повернулись у десятку.

А от найбільший невдаха минулого тижня “Негрово”, після того як опустилось на дві позиції вниз, навпаки вперше випало з десятки. По одному кроку вниз зробили “Заріччя” та “Доробратово”. При цьому, “зарічанці” незважаючи на невдачу, починаючи з 2 червня і до сьогодні утримують кращі показники пропущених та різницю мячів – 13:1. Що стосується “доробратівців”, то вони продовжують плавне падіння і вперше в сезоні випали за межі першої пятірки.  

Матчі наступного 6 туру відбудуться у неділю 23 червня. Центральним та непередбачуваним має стати двобій «Білки» – «Гребля». Не менш принциповими виглядають пари «Осій» – «Ільниця» та «Загаття» – «Доробратово». Дещо простіше визначити фаворита в дуелі «Кушниця» – «Приборжавське». Чергових розгромів очікуємо від офіційних спарингів «Заріччя» – «Дубрівка» та «Сільце» – «Чорний Потік». Початок ігор о 14.30.

6 тур
16 червня, неділя:
«Дубрівка» – «Осій» – 1:0, «Ільниця» – «Загаття» – 1:0, «Негрово» – «Сільце» – 0:3, «Чорний Потік» – «Кушниця» – 1:5, «Приборжавське» – «Білки» – 1:2, «Гребля» – «Заріччя» – 1:0.

7 тур
23 червня, неділя:
«Загаття» – «Доробратово», «Осій» – «Ільниця», «Заріччя» – «Дубрівка», «Білки» – «Гребля», «Кушниця» – «Приборжавське», «Сільце» – «Чорний Потік».

ТС: «Гребля» – 18, «Заріччя» – 15, «Сільце» – 10, «Білки» – 10, «Ільниця» – 10, «Доробратово» – 7, «Осій» – 7, «Загаття» – 6, «Кушниця» – 6, «Дубрівка» – 5, «Негрово» – 4, «Приборжавське» – 2, «Чорний Потік» – 1.




Євген Свищо

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат