Футбол, Чемпіонат Іршавського району. «Заріччя» вперше в сезоні розмістилось одразу за лідером

Євген Свищо 26.06.2013 15:10 СПОРТ

 

У неділю 23 червня відбулись матчі 7 туру чемпіонату Іршавського району з футболу. У центральному поєдинку туру «Доробратово» на виїзді дотиснуло «Загаття» – 2:1.

На влучні постріли «доробратівців» Юрія Сороки та Івана Батрина господарі відповіли голом на доданій до другого тайму хвилині Олександра Менджула. Цей успіх став для лідера третьою виїзною перемогою в сезоні.  

Ще в одному надпринциповому протистоянню «Білки» вдома зіграли в атакувальну модель гри з «Греблею», створили купу моментів, однак пропустили два голи з контратак суперника і в підсумку поступились – 0:2. Ця невдача для земляків Івана Фірцака-Кротона є ще більш прикрішою, якщо згадати, що їх улюбленці вдома програли вперше в чемпіонаті. Що стосується їх суперників, то вони здобули вже другу виїзну перемогу поспіль. Попереднього разу від «греблянців» постраждав «Осій» – 5:1.  

Решта матчів завершились розгромами. Один із фаворитів «Заріччя» вдома очікувано розтрощив «Дубрівку» – 4:1. Ця звитяга стала для «зарічанців» третьою перемогою з великим рахунком у сезоні. Попереднього разу від «команда з капустяного краю» розтрощила «Чорний Потік» – 3:0 та декласувала «Приборжавське» – 9:1.  

Другого розгрому суперника у першості домоглось «Сільце», яке в рідних стінах реабілітувалось за невдачу в минулому турі. «Сілецькі парубки» досить легко розправились із «Чорним Потоком» – 4:1. Такий результат ще цінніший, якщо згадати, що попередня аналогічна звитяга була ще в першому турі на виїзді над «Осоєм» – 3:0.

Самі «осійці» минулої неділі вп'яте програли з великим рахунком. Цього разу з ними прогнозовано легко на виїзді розібралась «Ільниця» – 3:0. Для земляків Віктора Пасулька, цей успіх надприємніший, тому що вони перемогли з великим рахунком вперше в сезоні. Інший тріумфатор неділі «Кушниця» вдома несподівано легко реалізувала територіальну перевагу над «Приборжавським» і на очах у рідних ультрас здобула дебютний виграш у чемпіонаті – 3:0.

У поточній таблиці відбулись суттєві зміни. На попередніх місцях залишились тільки «Доробратово», яке утримує лідерство з 19 травня до сьогодні, маючи абсолютний показник у графі очок, та «Осій», який з початку сезону тільки на один тиждень, з 26 травня по 2 червня, змінював останню сходинку таблиці на передостанню, а решту часу її замикав. Слід згадати, що «доробратівці» з 2 червня і до цього часу утримують кращий показник за пропущеними голами – 3, а в «осійців» навпаки – найгірший результат за пропущеними та різницею м'ячів – 4:26.

Найбільшого прогресу за тиждень досягла «Кушниця», яка піднялась на три місця вгору і вдруге в чемпіонаті зійшла вище десятого місця. По два кроки наверх зробили «Ільниця» та «Сільце». «Ільницькі» гравці після чотиритижневої перерви повернулись до першої п'ятірки. На одне місце вверх піднялись «Заріччя» та «Гребля». «Зарічанці» вперше з початку розіграшу стали на п'яти лідеру і мають кращі показники забитих та різницю голів – 21:6, а «греблянці» втретє увійшли до чільної трійки.  

Найбільший регрес тижня стався у «Негрова», «Загаття» та «Білок», які втратили по дві позиції. Слід відзначити, що «негрівці» відпочивали, «Загаття» вперше випало з першої п'ятірки, а «Білки» після двотижневої перерви знову опустилось на їх улюблене в цьому році восьме місце. По одному кроку назад зробили «Дубрівка», «Чорний Потік» та «Приборжавське». «Приборжавці» починаючи з 9 червня і до сьогодні утримують найгірший показник у графі пропущених голів – 29.  

Матчі наступного 8 туру пройдуть у неділю 30 червня. Центральним і найпринциповішим стане поєдинок   «Ільниця» – «Заріччя». Важко передбачити переможця і в двобої «Дубрівка» – «Білки». Дещо простіше вгадати фаворитів у протистояннях «Гребля» – «Кушниця», «Приборжавське» – «Сільце» та «Чорний Потік» – «Негрово». Чергового голепаду в одні ворота очікують вболівальники від «офіційного спарингу» команд з протилежних полюсів таблиці «Доробратово» – «Осій». Початок ігор о 16.00.

7 тур
23 червня, неділя:
«Загаття» – «Доробратово» –   1:2, «Білки» – «Гребля» – 0:2, «Заріччя» – «Дубрівка» – 4:1,   «Сільце» – «Чорний Потік» – 4:1, «Осій» – «Ільниця» –   0:3, «Кушниця» – «Приборжавське» – 3:0.

8 тур
30 червня, неділя:
«Ільниця» – «Заріччя», «Дубрівка» – «Білки», «Гребля» – «Кушниця», «Приборжавське» – «Сільце», «Чорний Потік» – «Негрово», «Доробратово» – «Осій».

ТС: «Доробратово» – 18, «Заріччя» – 15, «Гребля» – 13, «Негрово» – 13, «Ільниця» – 12, «Сільце» – 10, «Загаття» – 10, «Білки» – 9, «Кушниця» – 5, «Дубрівка» – 4, «Чорний Потік» – 3, «Приборжавське» – 3, «Осій» – 1.

Євген Свищо

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат