Юнацька першість Закарпаття. Останній блин для «Метеора» та «Середнього» виявився «комом»

Євген Свищо 20.06.2013 14:45 СПОРТ

 

У неділю відбулись матчі заключного 9 туру юнацької першості Закарпаття серед команд вищої ліги. У центральному поєдинку «Поляна» вдома дотиснула «Метеор» – 1:0. Ця невдача стала для «реактивних» дебютною виїзною поразкою в сезоні. Першої поразки «Метеор» зазнав у домашній грі проти іншого фаворита «Середнього» ще 19 травня. Таким чином “космічні” програли всім прямим конкурентам за золоті нагороди.

У свою чергу “Середнє” на власному стадіоні не змогло відшукати шляхи до воріт іршавської “Бужори” – 0:0. Цим здобутком іршавці перервали семиматчеву переможну серію “середнянців”. Одночасно, підопічні Віктора Цогли зберегли за собою четверте місце в таблиці, не дозволивши піднятись туди хустській “Оболоні”. “Пивовари” вдома прогнозовано розгромили абсолютного аутсайдера “Петрово” – 4:0. Ця звитяга стала для команди з околиці “Долини Нарцисів” другою розгромною в сезоні. Першу, з аналогічним рахунком, вона здобула над іншим аутсайдером “Карпатами”.  

Самі «карпатівці», як і прогнозувалось, не приїхали на гру в сонячне Виноградово, тому її перенесли.

Продовжує розчаровувати власних фанів клуб імені «Ференца Медвідя», який довів власну серію поразок до трьох поспіль. Цього разу вони мінімально поступились у Довгому місцевій «Боржаві» – 0:1. Ця поразка здається ще прикрішою, якщо згадати ця перемога стала для «річкових» дебютною в рідних стінах у сезоні. Останні три очки «Боржава» здобула у Волівці у двобої з місцевими «Карпатами» – 3:2.

У таблиці відбулась єдина зміна – «Поляна» випередила «Метеор». Слід відзначити що лідерська трійця йшла до фінішу з невеличкими змінами від п'ятого туру. При цьому «Середнє» зберегло найкращі показники забитих і пропущених голів і як наслідок йому належить найкраща їх різниця – 26:6. Найгірша різниця у «Петрова» – 6:30.

Друге коло розпочнеться 25 серпня. Найпринциповішим, з погляду на турнірне становище, виглядає поєдинок   «Оболонь» – «Бужора». Трохи менше інтриги в грі «Метеор» – «Ференца Медвідя». Не повинно виникнути складнощів у фаворитів пар «Севлюш» – «Поляна» та «Боржава» – «Петрово». Чергового розгрому очікують фани Ужгородщини від спарингу «Середнє» – «Карпати».

9 тур
16 червня, неділя:
«Поляна» – «Метеор» – 1:0, «Середнє» – «Бужора» – 0:0, «Боржава» – «Ференца Медвідя» – 1:0, «Оболонь» – «Петрово» – 4:0, «Севлюш» – «Карпати» – перенесено.  

10 тур
25 серпня, неділя:
“Оболонь” – “Бужора”, “Метеор” – “Ференца Медвідя”, “Севлюш» – «Поляна», “Боржава” – “Петрово”, «Середнє” – “Карпати”.

ТС: «Середнє» – 22, «Метеор» – 19, «Поляна» – 17, «Бужора» – 15, «Оболонь» – 13, «Ференца Медвідя» – 11, «Боржава» – 7, «Севлюш» – 4, «Карпати» – 4, «Петрово» – 1.
                                                                                                 

Євген Свищо

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат