Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 2100, 20

Сноубординг. Чундак і Пеняк виступили на етапі Кубка світу

Ужгородці Аннамарі Чундак і Йосиф Пеняк взяли участь у першому етапі Кубка світу, що проходив у Італії. Аннамарі показала   23-й результат серед 46-ти учасників, а Йосиф 47-й серед 64-х. Інші представники України Оксана Дмитрів та Олександр Белінський завершили змагання поза очковою зоною показавши найгірший результат.

Ярославський продав «Металіст»

Олександр Ярославський склав повноваження президента «Металіста» і продав клуб. Новим власником команди стала «Група компаній «ГазУкраїна», основним джерелом доходу якої є продаж скрапленого газу та бензину.

ГАНДБОЛ. «Карпати» трощать «Спарту» в чергових турах чемпіонату

У п’ятницю—суботу відбулися матчі 12 і 13 турів жіночої Суперліги. ГК «Карпати» на своєму майданчику впевнено розібрався з криворізькою «Спартою» в обох іграх, перемагаючи в кожній з різницею у 19 голів. Примітно, що у всіх інших поєдинках зафіксовано результати з перевагою лише у один м’яч. Після десяти зіграних матчів ужгородський ГК набирає максимальну кількість очок — 20. Наступний тур пройде з четверга по суботу. «Карпати» гратимуть на виїзді з найпринциповішим на даний момент суперником львівською «Галичанкою».

Волейбол. Кубок Миколая Чудотворця розіграли в Іршаві

У спортивному залі Іршавської ЗОШ 1-3 ступенів № 1 відбувся традиційний турнір з волейболу на призи Миколая Чудотворця. Цього разу в ньому взяли участь 5 команд з трьох районів Закарпаття. Призові місця розіграли за коловою системою.

"Карпати" гратимуть зі "Спартою"

Сьогодні ввечері, о 18.00 в спорткомплексі "Юність", ужгородські "Карпати" проведуть наступний матч Суперліги.

Ліга чемпіонів, жеребкування. «Шахтар» зіграє з «Боруссією»

Сьогодні відбулося жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. За його підсумками   свого суперника дізнався донецький «Шахтар». Ним став німецький клуб «Боруссія» з Дортмунда.

Футбол. У рейтингу ФІФА збірна України піднялася на вісім рядків

Збірна України в новому рейтингу ФІФА для національних збірних піднялася на вісім позицій і посідає 47 місце.

Сноубординг. Аннамарі Чундак стала другою на етапі Кубка Європи

В італійському Рачінес відбувся другий етап Кубка Європи. Ужгородка Аннамарі Чундак другого змагального дня здобула срібло у паралельному слаломі.

Кожен може взяти участь у визначенні кращих спортсменів Закарпаття за 2012 рік

У середу пройшло засідання міжнародної спортивно-футбольної експертної ради «Віжи-3000», яка обговорила кращих номінантів у п’яти категоріях. Організаторами такого заходу виступили Міжнародна рада «Віжи-3000», спортивна редакція телеканалу «Тиса-1», газети «Спорт-тайм», «Новини Закарпаття», «Срібна Земля - Фест», «КАРПАТІ Ігас Со», «Неділя» та «Закарпатська правда».

«Карпати» програли в гандбол

Перед відновленням матчів у Суперлізі, ГК «Карпати» провели заплановані товариські матчі зі словацькою «Ювентою». В обох поєдинках перемогли гандболістки з Михайлівців — 27:30, 25:30.

Ужгородські баскетболісти ввійшли у Вищу Лігу України


У вівторок, 18 грудня, о 14.30 в Ужгородському прес-клубі з журналістами зустрінуться спортсмени баскетбольного клубу «Ужгород-УжНУ» та тренер команди Олександр Зубковський. Ужгородські баскетболісти вперше в історії виходять у Вищу Лігу України

Гандбол. Воротарів «Карпат» тренуватиме голландець

В складі ужгородських «Карпат» чергове поповнення. З минулого тренувати голкіперів буде 62-річний голландець Антон ван Босхотенн. Нижче читайте інтерв’ю тренера клубній прес-службі.

Футзал. Представники судових установ розіграли Кубок Закарпаття (ФОТО

Минулої суботи у місті Виноградів відбувся Кубок Закарпаття з міні-футболу серед представників суддівського корпусу. Представники феміди зіграли 18 матчів, тривалістю по 15 хвилин кожен. Спочатку 11 команд у трьох групах розіграли 4 путівки до півфіналу.

Спортсмени апеляційного суду виграли у змаганнях з футзалу

З метою популяризації спорту та здорового способу життя, а також з нагоди святкування 15.12.2012 року професійного свята працівників суду в м. Виноградові у спортивному комплексі «Автомотив» відбулися змагання з футзалу серед команд суддів та працівників судів Закарпатської області.

Орієнтування. СК "Товариш" запрошує на "Казкові змагання"

15 грудня в Мукачеві, для юнаків і дівчат, які займаються спортивним орієнтуванням, втретє пройдуть «Казкові змагання на призи Святого Миколая».

Сноуборд. Закарпатські сноубордисти розпочали сезон виступами на Кубку Європи

У Лахталі (Австрія) пройшов етап Кубка Європи зі сноуборду в паралельному гігантському слаломі. У першому старті перемогли австрієць Лаусеггер і німкеня Лабек, у другому — австрійці Проммеггер і Крайнер. Кращі результати серед українців були в ужгородців Аннамарі Чундак, Йосипа Пеняка та киянина Романа Олександровського.

Більярд. В Ужгороді відбудеться Чемпіонат Закарпаття

15-16 грудня в спортивному клубі "Максимус" відбудеться Чемпіонат Закарпатської області із більярду (Комбінована піраміда).

Гандбол. Жіноча збірна України покидає ЄВРО-2012

Українська команда в останньому матчі Чемпіонату Європи-2012 була близька до перемоги над фаворитом групи збірною Норвегії.

На Закарпатті змагалися спортсмени з пішохідного туризму

8 - 9 грудня 2012 року в м. Ужгород відбулися „VІ відкритий особисто-командний Чемпіонат Закарпатської області з пішохідного туризму в закритих приміщеннях”.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат